Sem že sam našel...
Investigators Release Cause of Fatal Air India Crash. It's Bizarre
WWW.YAHOO.COM
The Air India plane crash was one of the worst air disasters in aviation history. At least 260 people died, including 19 on the ground, although one passenger miraculously survived the wreck. The plane was...
Prav imaš.
Ker z @Boss tak ne prideš do konca in je tako bolestno prepričan v svoj prav in če se ne strinjaš z njim si najslabši izmed najslabših, je boljše, da neham. Sem namreč ravno mislil dodat še nekaj o njegovem drugem sovražniku, ki je kriv za vse tisto, za kar ni kriv Janša - Ameriki. Da mu začnem pisat o tem, kaj vse je zasrala Anglija in potegnila s seboj vse ostale, ki so potem "potegnili ta-kratko", je res brez veze, ker itak ne bo dovolil, da mu kdo uniči sanje. Zato se raje vrnimo na avto - forum. Pa če malo razširimo, dodajmo sem še letala. Mi je sosed razlagal o letalski nesreči v Indiji, kjer je letalo Boeing 787 kmalu po vzletu padlo na naselje. Baje sta pilota sama ugasnila motorje. Sem malo na hitro pogledal po internetu, pa nikjer ne vidim nič o tem. Mogoče kdo kaj več ve?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.