Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam BMW res hud zgleda! :zvizga::blink:

Tam se ?e ne neha.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Sam BMW res hud zgleda! :zvizga::blink:

Ne vem sam men pa ni v?e? sprednji odija? - kot bi mel pove?eno mo?njo. Mi je pa pri Bimmerju M6 bistveno bolj v?e?.

33112_1.png

• 3 tedne kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Nain?taleru sm hard top :ninja:

Objavljena slika

Mi pa ni bil kej preve? v?e?, tko da sm ga hitr dol vrgu..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

A si streho tud dol snel pa kak?en krog naredu topless? :hudicek:

33112_1.png

Napisano

?e bi bil tole vrag, sploh ne bi razmi?lu..je bla streha ?e kr konkretno na?eta in je blo bomba it v najve?jem snegu s ku?mo na glav pa brez strehe. Tuki me pa ?e zmer nazaj dr?i trenutno dobro stanje in to tolk, da sm se ?e za?el dogovarjat za gara?o, ?e misle bit ?e naprej tak vreme :rolleyes:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

uff skoda, moja je pokrita pa se pod cerado

se dobr da imam zimske gume na mx5, z njimi sem naredil okoli 300km od tega 0.0km po snegu... :whatever:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
Napisano

evo moja mazda (temno siva) in fotrova (svetl siva) parkirani pred hi?o

Objavljena slika

• 2 tedna kasneje...
Napisano

joj joj... a ma? ?e kak?no, kjer bi avto bil bolj blizu... recimo tam pri tistih drevesih. Tole bi bila nora slka za na koledar :punk:

33112_1.png

Napisano

joj joj... a ma? ?e kak?no, kjer bi avto bil bolj blizu... recimo tam pri tistih drevesih. Tole bi bila nora slka za na koledar :punk:

ma avto je bil, je ?e ,za bli?nje fotke preve? usran..

je pa res zanimiva lokacija ,pa sonce nizko,bi se dalo naredit kaj primernega ,res..

14762217.jpg

Ex......... M6 136 diesel , l.02

Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08

Forever.. MX5 1.6 , l.99

• 2 tedna kasneje...
Napisano

ni "my car", ampak je recent ne glede na to... :P

kje si moj avto najdu? :P

PS: Ploki, ?e ma? kako v ve?ji resoluciji bi te fehtu, da mi jo po?lje? na ZS ;)

Napisano

pri enmu mehaniku je le?al zadaj :P

2464*1632 ti ni dost?? :)

dobi? 4928*3264 :D

prov ?iv?n ?e postaja zmer ko pomislim na ta avto, ker pa? nemorem n? delat na njej :(

lo?ljivost pa ve?ja je bolj?a je :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ta je performance serija. Niso imeli druge za zamenjat. Sem vrgel nazaj v avto in naročil dve nove baterije na netu🤣 Še vedno lahko vse skupaj dam na bolho.
    • Ni vse v ekranu, avto je super.... 
    • Kaj smo se naučili iz ameriških filmov: 1. Kašelj je vedno znak smrtonosne bolezni. 2. Detektiv lahko reši primer samo, če je suspendiran. 3. Moški ne bo nikoli kazal znakov bolečin, tudi ko sprejema najokrutnejše udarce, vendar se bo tresel, ko mu bo kakšna ženska čistila rano. 4. Ena vžigalica je dovolj za osvetlitev sobe, ne glede na njeno velikost. 5. Vsako ključavnico je mogoče odpreti s kreditno kartico ali sponko, razen v primeru, ko gre za vrata, ki vodijo v gorečo stavbo, v kateri je dojenček. 6. Kuhinje nimajo luči, dovolj je, da odpreš vrata hladilnika. 7. Mama vsako jutro pripravi jajca s slanino in kolačke za svojega moža in otroke ne glede na to, da le ti praktično nikoli nimajo časa, da zajtrk pojejo. 8. Avtomobili, ki so udeleženi v prometni nesreči, bodo skoraj vedno eksplodirali. 9. Pošteni in marljivi policisti so ustreljeni tri dni pred penzijo. 10. Šef policije bo vedno suspendiral svojega najboljšega detektiva ali mu dal 48 ur, da reši primer. 11. Ventilacijski sistem zgradbe je vedno najboljši kraj za skritje. Nihče nikoli ne bo pomisli, da bi vas tam iskal. Poleg tega boste lahko prišli do katerega koli prostora v objektu. 12. Ko plačujete za taksi, vam nikoli ni potrebno pogledati v denarnico, samo odprite jo, naključno zgrabite šop bankovcev in jih dajte taksistu. To bo namreč vedno točen znesek. 13. Ko boste želeli napolniti orožje, boste vedno imeli dovolj streliva, tudi če je predhodno niste vzeli s seboj. 14. Če vidite veliko stekla, pričakujte, da bo v kratkem nekdo priletel skozi. 15. Vedno je mogoče parkirati točno izpred stavbe, v katero ste namenjeni, četudi je ta v samem središču večmilijonskega mesta.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.