g.Wankel Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij pred 1 uro je ignacij napisal: https://www.spoliraj.si/si/keramicni-in-nano-premazi/953-turtle-wax-ceramic-spray-coating.html Super je, to mam tudi jaz. Sam rdečega. Citiraj
Tilen5 Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij Jaz mam pomoje že 4leta v omari od sonax polymer shield al kAr kol je že...pomoje sploh ni več uporabno 🤣🤣 Citiraj
Bini Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij Ja, pa motorni prostor bo potrebno splahnit.... Citiraj
Tilen5 Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij (urejeno) Pred eno uro je Bini napisal: Ja, pa motorni prostor bo potrebno splahnit.... motroni prostor bi bilo potebno odplahnit,..daleč,..proč Popravljeno 26. junij od Tilen5 4 Citiraj
ignacij Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij Po prihodu iz Kamenjaka nisem zdržal niti 5 minut pa sem že šlauf za vodo vleku po parceli. 5 1 Citiraj
g.Wankel Napisano torek ob 18:44 Prijavi Napisano torek ob 18:44 Zadnje cajte je lih ene tok na makedamu, kot, da bi šel na Kamenjak 4 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano sreda ob 06:51 Prijavi Napisano sreda ob 06:51 Pred eno uro je etcho napisal: Tablica... 😂 Kaj je z njo? 😀 Citiraj
50keda Napisano sreda ob 08:42 Prijavi Napisano sreda ob 08:42 (urejeno) pred 13 urami je g.Wankel napisal: Zadnje cajte je lih ene tok na makedamu, kot, da bi šel na Kamenjak Ne vrjamem, premal prašna xD PS: Fotke so perfektne! Popravljeno sreda ob 08:44 od 50keda 1 Citiraj
etcho Napisano sreda ob 11:35 Prijavi Napisano sreda ob 11:35 pred 4 urami je g.Wankel napisal: Kaj je z njo? 😀 Piranski grb. 😁 2 Citiraj
g.Wankel Napisano sreda ob 11:51 Prijavi Napisano sreda ob 11:51 pred 15 minutami je etcho napisal: Piranski grb. 😁 Ofcourse, tam sem se rodil in odraščal. Zato tribute 🙂 1 Citiraj
Bini Napisano sreda ob 14:04 Prijavi Napisano sreda ob 14:04 pred 2 urama je g.Wankel napisal: Ofcourse, tam sem se rodil in odraščal. Zato tribute 🙂 Saj veš kaj pravijo.... 🫣😉 Citiraj
g.Wankel Napisano sreda ob 14:39 Prijavi Napisano sreda ob 14:39 pred 34 minutami je Bini napisal: Saj veš kaj pravijo.... 🫣😉 Ne, ne vem. Razsvetli me? 1 Citiraj
Tilen5 Napisano sreda ob 14:40 Prijavi Napisano sreda ob 14:40 Pravkar je g.Wankel napisal: Ne, ne vem. Razsvetli me? Mislim da gre rek: "Bolš skiro v Soči kot vrabec na strehi" ali neki tazga, nisem zih 1 Citiraj
Bini Napisano sreda ob 14:57 Prijavi Napisano sreda ob 14:57 pred 14 minutami je g.Wankel napisal: Ne, ne vem. Razsvetli me? Za Piranski grb se gre oziroma Pirančane... 1 Citiraj
Alex Napisano sreda ob 15:02 Prijavi Napisano sreda ob 15:02 pred 3 urami je etcho napisal: Piranski grb. 😁 Kaj misliš s tem vojno med Izolani in Piraneži? 😊 1 Citiraj
Z M A J Napisano sreda ob 17:07 Prijavi Napisano sreda ob 17:07 Na avto brez strehe paše tablica iz toplih krajev, vsekakor bolj kot Jesenice npr. :)) 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
etcho Napisano sreda ob 19:27 Prijavi Napisano sreda ob 19:27 pred 4 urami je Alex napisal: Kaj misliš s tem vojno med Izolani in Piraneži? 😊 Neee, ne bomo teh topov pogrevali. 😁 4 1 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 06:36 Prijavi Napisano včeraj ob 06:36 Včeraj dopoldne… Popoldan medtem, ko je pihalo ko pri norcih in se je pripravljalo na nevihto… Po rahlem dežju… 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Danes podmladku prepustil volan Netopirja, da je maw trenirala po praznem parkirišču, zdaj pa že opran in v garaži, v upanju da ne bo kakih neurij po naši deželi. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.