Skoči na vsebino

Ali vi verjamete....

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Lojz a bo? res to zame naredu - ti si pa tolk faca, sam pit pa ne smem mi vera v treznost prepoveduje - ?koda a ne?

A mi bo? pol tam pri?epnil na uho al je Rode divjak al ni - zdej res ne vem sem v velki dilemi in te?ko zaspim, ker kdo ja zdaj divjak - a tist, k obrne avto na streho al tist k gre 5km/h prehitro. To je ?ivljensko pomembno vpra?anje na katerega edino ti Lojz ve? odgovor.

mislim, da poznam njegov odgovor, ki se bo glasil nekako takole: ?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo :hohoho:

• Odgovori 202
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

mislim, da poznam njegov odgovor, ki se bo glasil nekako takole: ?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo :hohoho:

Ja sej sem se tud ?e sam peljal 5km/h prehitro pa nisem ?e ni? na streho obrnil - a to rabi? kak?na posebna znanja al mora? bit le talent :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Ja sej sem se tud ?e sam peljal 5km/h prehitro pa nisem ?e ni? na streho obrnil - a to rabi? kak?na posebna znanja al mora? bit le talent :ne vem:

to pa ne spra?uj mene :D

Napisano

Pomoje je imel takrat ravno poteno?ter ali mon?tranco v rokah, lahko pa tudi kaj druzga. :aaaaa::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e se Rode takrat nebi peljal tistih 5km/h preve? se nebi obrnil na streho, pa ga je zdej izu?ilo :hohoho:

Ne verjamem, ?ist druga?e je moralo biti. Sam Bog iznad oblakov je uvidel, da Franciscu Y Rode El Qonquistadorju ni druge pomop?i in mu je poslel AMG-ja. Z njim se lahko pelje tudi 5km hitreje ne da bi se prevrnil.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Lojz a bo? res to zame naredu - ti si pa tolk faca, sam pit pa ne smem mi vera v treznost prepoveduje - ?koda a ne?

Boss, res bom to naredu! Jaz rad pomagam ljudem, ki so ubogi na du?i.

Samo tist tekst v citatu, ki sem ga povdaru!?!?!?!...! nekako si me zdaj presenetu. A tvoja vera tebi prepoveduje, da bi bil trezen? Sem prav zastopu? A zdaj si nam razkril ?e to, da si ti skoz pijan?

Isusek Boss, pa kaj je s tabo?

Napisano

G. Lojz je tok navdu?en nad svojim znanstvenim dose?kom, da je od veselja kar dvakrat ZAUKAL (mo?no da mu je ?e klobuk s temena padel). :cheers::hohoho::aaaaa:

Sem kar malo ponosen sam nase, ma? prav ZMAJ!

Ve? kaj bi pa zate reku? Zate pa jaz mislim, da si ti en polizan?ek. Tebe si predstavljam kot enga ?oravga ?goljavca z velikimi debelimi o?ali (o?ala kot un bimbo Urkel) VENDAR s polizanimi predolgimi lasmi po?esanimi na pre?ko in z govorno napako, kjer ti probleme dela izgovorjava ?rke R. V ustih ima? najbr? aparat za zobe in kadar se ?kilasto nasmeje? se ti iz ust zasvetijo tisti rosfrejasti drati, pa slina ti takrat uhaja iz ust. Najbr? hodi? v prekratkih hla?kah, po Kamniku pa se vozi? z predelanim in z vso mogo?o ?aro okrancanim poni kolesom. Na balanci ima? najbr? namontirano uno gumasto hupo, ki jo uporabljajo klovni v cirkusu, zadaj na prtlja?niku ima? pa na visoki ?tangi namontirano policijsko lu?, ker si tako na biciklu bolj opazen, ko se pelje? v kisosk kokice kupit. V svoji dru?bi te imajo za blagajnika, ker zve?er na promenadi celo nekaj zaslu?ite s prodajo ?kolkic, plasti?nih figuric- voja?kov in frnikul katere niste uspeli med seboj zamenjat. S zaslu?enim denarjem greste pol kupit nove figurice pa ?e za ?igumi vam nekaj denarja ostane. Pol po kon?anem dnevu greste pa s svojim okrancanim kolesom vsa "banda" (banda se samo tako re?e) lepo domov in veselo zaspite, ker ste se zmenili da greste naslednji dan spet vsi skupaj v va?ko lu?o nabirat ?rve in lovit ?abe.

Aja, preden zaspi? ti mamica prebere pravljico in vpra?a, ?e si si zobke umil. Ti zmeraj re?e?, da si si jih umil.

ZMAJ, sem zadel?

Pa re?e se zavriskal, ne ZAUKAL!

Napisano

Lojz, ti nisi samo vseveden, ti si tudi prerok, ker si ?isto vse zadel, dolo?ene stvari si celo napovedal, ki si jih ?elim ?ele v prihodnosti, pa so mi trenutno ?e nedosegljive (bicikel in mamica - pravljica itd.). :blush:

Sam gospod stvarnik te nam je poslal in res smo lahko veseli, tle ni kej debatirat okrog tovrstne pridobitve. :vesel:

Kot ka?e je Lojz eden redkih (pa? nad?lovek, se razume), ki je ?e videl zmaja (mitolo?ko bitje) v ?ivo, to se je (domnevam) zgodilo takrat ko je preve? nagnil :vino:

Napisano

Lojz, ti nisi samo vseveden, ti si tudi prerok, ker si ?isto vse zadel, dolo?ene stvari si celo napovedal, ki si jih ?elim ?ele v prihodnosti, pa so mi trenutno ?e nedosegljive (bicikel in mamica - pravljica itd.). :blush:

Sam gospod stvarnik te nam je poslal in res smo lahko veseli, tle ni kej debatirat okrog tovrstne pridobitve. :vesel:

Kot ka?e je Lojz eden redkih (pa? nad?lovek, se razume), ki je ?e videl zmaja (mitolo?ko bitje) v ?ivo, to se je (domnevam) zgodilo takrat ko je preve? nagnil :vino:

UDBA je mo?nej?a od mene.

ZMAJAsem pa res ?e videl. K sre?i ne v ?ivo ampak po televiziji

Napisano

?ogobrc v R Srbiji (Lojzu bo garant v?e?) pozor cca. 1:35 in naprej;

http://www.24ur.com/sport/nogomet/video-in...izkljuciti.html

nmorm drga? re?t ampak neandertalci ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Boss pravi, da tak?ne "?portne" prireditve prinesejo dr?avi veljavo in ugled.

On ?e ve!

jah fuzbal sigurn tud neki prinese ... ?eprou ?portov nesme? v isti ko? metat ... dej mi povej a si ?e kdaj vidu da so se na kk?ni tenis tekmi stepl al pa recmo takrat ko je mednarodna kolesarska dirka k en del tekme tud poteka ?ez slovenijo al pa na evrobasketu ... jest ?e ne ... idin fuzbal mi je ?e tko en tak ?port k se morjo zravn skos neki klofat pa faulerat ... tega ?e pr ameri?kemu fuzbalu ne vid? da bi se klofal med sabo ... ajde mogo?e se zgodi primer sm pa ke ... sam sigurn ne tok kokr pr klasi?nem fuzbalu k so skor ?ist usako tekmo eni izgredi pa pizdarije ... kar se pa raznih kulturnih prireditev pa tega ti?e pa roko na srce ke nuben ne hod zarad tega da bi se klofu ... letos sm biu med drugimi v stozcah na Tiestotu k je mudel musko rolu od 10h zve?er pa do 7h zjutri pa zjutri ko smo ?li iz sto?ic ni noben rabu nobenga spremstva pulcajev ali kerga kol ... mogo?e je idin kk?na dru?ba kakega prjatla vn nesla k je kk?n kozar?ek preve? spiu ... druzga pa zih ni blo ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

na basketu sm js ?e marskej do?ivu.... ampak na 1. ligi

Si ?e kdaj dobu na kumaro? :aaaaa:

Napisano
Napisano

samo kaj se dogaja v tej temi :hohoho:

swa?ta :hudicek::jupiii:

Napisano

No, pa da se vsaj pribli?no vrnemo na temo.

Je pa druga? res zanimivo iz ?esa udbokomunajzarji delajo cirkus!

Iz najbolj naravnega in normalnega ?love?kega po?etja, delajo ?kandal. Mo?ki se zacopa in ma rad ?ensko, pol pa ti kanoni skuhajo tako zgodbo, kot da je to nekaj sprijenga nagrav?nega in pokvarjenga. Na drugi strani pa ti isti udbokomunajzarji prikazujejo pederstvo in lezbi?tvo kot nekaj normalnega, celo naprednega- sodobnega.

Ej, pa ti udbokomunajzarji so res eni ?udni ti?i! Na kak?en na?in in s ?im si pridobivajo svojo volilno bazo in svoje volilno telo. Je pa res, da jim do neke mere celo uspeva. To samo pove, kako neumen je slovenski udbokomunajzarski volilec.

Napisano

ti lozj ko vidim tvoj post....se ustavim....pogledam....in se upra?am, a ti ne upa? spat ?? :lol: 06h

dec ma zgleda kr napet delavnik ... njegovi posti letijo od 6h zjutir pa do 3h popoldne na forum ...

Napisano

ti lozj ko vidim tvoj post....se ustavim....pogledam....in se upra?am, a ti ne upa? spat ?? :lol: 06h

Jaz pa?, vsaj za zdaj, ne prespim ve?ino svojega ?ivljenja tako kot ve?ina foruma?ev in brezdelne?ev.

Kadar spi? ne ?ivi?!

Kolk ur na dan pa ti spi??

Napisano

Kim Jong Nam je najstarej?i sin nekdanjega voditelja in o?e Kim Han Sola. Fotografija je nastala leta 2001, ko je posku?al s ponarejenim potnim listom potovati na Japonsko

Haha, ta drug sin je pa Kim Luke Skywalker, h?erka pa Kim Leia Organa al kaj? So za hece tele Korejci - ?e ne druzga jim vsaj smisla za humor ne manjka. :bravo:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.