Fajsula
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jebala jih kitajska roba da jih jebala! Sem šel kupit svedre. Da ne bo neka šara, vzamem s police Bosch. Dobro, to je hobi program. Vzamem malo boljše. Vzamem še boljše. Isto. Karkoli sem vzel, vse je bilo narejeno na Kitajskem!
-
Če bi bil jajo na tem mestu bi pa čist drugače govori. Drži?
-
Zato ker je v zraku delcev dušikovih oksidov izredno malo, bil pa je nekoč test, ko so povečali vsebnost dušikovih oksidov na okoli 500-1000 ppm na vhodu, kar je zelo veliko in so uspeli spravit pod 200ppm na izhodu. Ja sem spregledal, da je bil ta test narejen pri izredno nasičenem zraku z dušikovimi oksidi. Ja v realnem svetu pa je res nemogoče... my bad, spregledal, da je bil test narejen s precej fiktivnimi razmerami.
-
V gostilni se po dolgem času srečata Marko in Darko. - "Zdravo Darko! Kako si kaj? Si poročen, imaš kaj otrok?" - "Ne, nimam. Veš jaz...jaz... ženske me ne zanimajo več toliko!" - "A tako. Kaj pa starejši brat? Je že poročen?" - "Ne, tudi on je tak kot jaz." - "Ja kaj pa mlajši Tone?" - "Tudi z njim ni nič, kar zadeva ženske." - "A, kdo se pa v vaši družini sploh zanima za ženske?" - "Sestra..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo