DonFelipe Napisano 27. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Kaj sedaj ne boste ni? poro?ali kako je bilo ? je Jo? ?ta ? napisal: recem da to ni mozno ok...kokr reces. Zakaj po tvoje to ni mo?no?Bi se ti tudi rad opekel?
Još šta Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 recem da ni mozno zato,ker ti pravs da mi reces da to ni mozno,zato ti recem da ni mozno ce ti tko reces da ni mozno,mozno potem ni...je mozno pol da ni mozno ce ti reces mozno je,mozno pol je,kaj ti pravs na to? ja rad bi si speku ena jajca na oko za frustek...in tako bo temu... Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DonFelipe Napisano 27. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je Jo? ?ta ? napisal: recem da ni mozno zato,ker ti pravs da mi reces da to ni mozno,zato ti recem da ni mozno ce ti tko reces da ni mozno,mozno potem ni...je mozno pol da ni mozno ce ti reces mozno je,mozno pol je,kaj ti pravs na to?ja rad bi si speku ena jajca na oko za frustek...in tako bo temu... Aja?Ti se pa res zmi?ljuje?.In zakaj ne poro?a??Seveda je bolje si spe?i jajca na oko za fru?tek in , kot pa se ope?i za brezveze in biti ob vseA ti si se tudi opekel, ali kaj? G. Wankel, a ne bo? poro?al ?
Još šta Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je DonFelipe napisal: Aja?Ti se pa res zmi?ljuje?.In zakaj ne poro?a??Seveda je bolje si spe?i jajca na oko za fru?tek in , kot pa se ope?i za brezveze in biti ob vseA ti si se tudi opekel, ali kaj? G. Wankel, a ne bo? poro?al ? hahah,lej majkemi jst nc ne vem o njej...povej kaj vse je naredla da ste se opekl fantje... G.Wankle kaj res ne porocas? mislm WTF... Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
g.Wankel Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Ker sm rabu neki cajta da pridem k seb ?enska je...uau...bolj?e ?e nism vidu, ?eprov jo ma dons canyon, jutri pa labi, mislim da bo tole kar ?lo in da sva oba Jah, je pa res da ji japonci niso v?e?, tko da bom verjetno kar prodal mazdo in kupil audija...sej sm ?e gledu a4 pa te...
DonFelipe Napisano 27. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je Jo? ?ta ? napisal: hahah,lej majkemi jst nc ne vem o njej...povej kaj vse je naredla da ste se opekl fantje... G.Wankle kaj res ne porocas? mislm WTF... A tako pravita.O?itno se res ?elita ope?i.G.Wankel, res ne more? oziroma ne uspe? priti k sebi ?In kaj si izvedel?Zakaj pa potem jezi?ek ka?e?, Jo? ?ta?
Još šta Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 waaau,pizdarija stari...jezicek zato ker vidm kako se bo opeku g.wankel Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DonFelipe Napisano 27. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je Jo? ?ta ? napisal: waaau,pizdarija stari kak?na?
Još šta Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je DonFelipe napisal: A tako pravita.O?itno se res ?elita ope?i.G.Wankel, res ne more? oziroma ne uspe? priti k sebi ?In kaj si izvedel?Zakaj pa potem jezi?ek ka?e?, Jo? ?ta? Zakaj pa potem jezi?ek ka?e?, Jo? ?ta? nene nista vise ti ne kazem... Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 ?e na prvi strani mi je blo jasno da bo tole epic, ampak nism mislu da v taki razse?nosti Supr zadeva za dobro jutro na tak de?even dan "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je Baby Viper napisal: ?e na prvi strani mi je blo jasno da bo tole epic, ampak nism mislu da v taki razse?nosti Supr zadeva za dobro jutro na tak de?even dan brez skrbi,nrdimo tko da je Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je Baby Viper napisal: ?e na prvi strani mi je blo jasno da bo tole epic, ampak nism mislu da v taki razse?nosti Supr zadeva za dobro jutro na tak de?even dan ?e ma? ?e tolk slab dan, ti sam na forum ulet, bo? mel takoj polep?anga Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 Pa ti si "Lojz Killer" ! Forumu bomokmalu morali naslov spremenit. I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
DonFelipe Napisano 27. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je Jo? ?ta ? napisal: waaau,pizdarija stari...jezicek zato ker vidm kako se bo opeku g.wankel Aha.Samo naj mi potem ne joka in stoka tu.Na ta de?even dan pa?e dobra dru?ba, pa tole od mojega dobrega prijatelja je jures napisal: Jures,kaj si pa hote s tem povedatTole si raje zavrti, pa te bo kot je danes mene na poti na obisk sprostilo je Baby Viper napisal: ?e na prvi strani mi je blo jasno da bo tole epic, ampak nism mislu da v taki razse?nosti Supr zadeva za dobro jutro na tak de?even dan Aja?Tole si raje zavrti, dr?i kot pribito Kaj je lahko lep?ega, kot da se stari prijatelji dobimo na tih de?even dan? je Jo? ?ta ? napisal: brez skrbi,nrdimo tko da je Kaj naredimo tako kot je? je Deeyan napisal: ?e ma? ?e tolk slab dan, ti sam na forum ulet, bo? mel takoj polep?anga Kaj pa v?asih ko ni bilo strica gugla?Danes je re?itelj za marsikatero zagato je Don napisal: Pa ti si "Lojz Killer" ! Forumu bomokmalu morali naslov spremenit. Kako to misli? ''ubijalski Lojze'' ?Ima? kak?no idejo? G.Wankel in Jo?,?ta kako sta se imela?Sta se kaj opekla?
Deeyan Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je DonFelipe napisal: Kaj pa v?asih ko ni bilo strica gugla?Danes je re?itelj za marsikatero zagato si mogu it pa u spovednico, pa si se kuj bolj? po?utu u glavnem, ugotovu sm, da teta takoj da flikat, ?e ma? V6 pod havbo ?e posebi gorka je pa.... nebo? vrjel, na Mazdojce Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 27. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je Deeyan napisal: si mogu it pa u spovednico, pa si se kuj bolj? po?utu u glavnem, ugotovu sm, da teta takoj da flikat, ?e ma? V6 pod havbo ?e posebi gorka je pa.... nebo? vrjel, na Mazdojce Sta se dobila?Ti je to stric gugl povedal?
Deeyan Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 je DonFelipe napisal: Sta se dobila?Ti je to stric gugl povedal? ne, ne, tetka google Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 28. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 je Deeyan napisal: ne, ne, tetka google Aja?In kaj ti je povedal? A ne boste ni? poro?ali kako je bilo?
Boss Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Zdej je pa res dost tega - a bodo kak?na detajlna poro?ila al kaj?
jures Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 je Boss napisal: Zdej je pa res dost tega - a bodo kak?na detajlna poro?ila al kaj? Ja kako, ?e do bejbe ne pride? spljoh.....Wankel jo je ?ist obnorel, in obratno, ?e foruma?a bomo zgubil, ker ?e oglas daje za mazdo, potrebuje Z4 Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DonFelipe Napisano 28. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 je jures napisal: Ja kako, ?e do bejbe ne pride? spljoh.....Wankel jo je ?ist obnorel, in obratno, ?e foruma?a bomo zgubil, ker ?e oglas daje za mazdo, potrebuje Z4 O?itno se je tudi on fejst opekel,pa zato ni? ne poro?a in zdravi rane Tudi Deeyan in Jo?,?ta sta pomoje v enakem stanju zdravljenjaPa ?e zima je nastopila in vse odneslahttp://www.youtube.com/watch?v=ulOmF0nXaoM Njen glasbeni akus je obupenhttp://www.youtube.com/user/fajsula?feature=results_main Sanja pa o temle malezijskem sultanu Da bi bila ?e v http://www.rtvslo.si/?c_mod=news&id=73...u+lepo+postlano se ne bi ?udil
Deeyan Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 js bom vse detajle kr zase obdr?u Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 28. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 je Deeyan napisal: js bom vse detajle kr zase obdr?u Aja?Si se opekel,kajne?
Deeyan Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 je DonFelipe napisal: Aja?Si se opekel,kajne? ma va?n, da se flika Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo