Slovensko pape?tvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kamot lahko objavljaš tukaj in ni brezveze ampak ta tvoj avto je res tak, da človek ne mote verjet, da je to res. Če bi bil bližje tebi bi skupaj šla na servis pa bi jim pokazala razliko med mojim in tvojim in potem se naj odločijo kaj je normalno!
-
Dva sta že..... 😂🤣 To je tako kott pri ženskah,nekdaj so bile v modi bolj "baročne" potem suhice potem brazilske riti, kako je pa sedaj.... Jaz kupim avto, ki mi je všeč.... Mogoče bo naslednja miata....
-
@tommzy Jaz ti verjamem, ker ne vem kaj točno bi imel od tega da bi svoj čas in energijo vlagal v to da bi nas prepričeval. Se mi pa kar smiliš, da si fasal avto s toliko problemi je res neverjetno. Od moje CX30 je sedaj star 1 leto, 14k prevoženih, niti ene težave. Predlagam, da v zadevo takoj vključiš Mazdo Slovenija in jim pošlješ vso dokumentacijo, vključno s temi čačkami, ki so jih pisali na roko. Po zakonu imaš pravico, da odpravijo težave ali ti odkupijo nazaj vozilo ali pa ti v zameno ponudijo drugo enakovredno vozilo. Če se zadeva ne bo premaknila pa vzemi odvetnika.
-
Ok. Zdaj vem, da je brezveze hodit na tale forum. Skeniral sem kopijo papirjev iz Mazda servisa. Makome če sem natančen. Pa še vedno ne verjamete. 😆 Torej je brezveze karkoli novega objavljat. Evo posnetek vrat. Naj spomnim, da sem avto kupil septembra lani. Nobenih popravil. Še prvi servis ni bil narejen. Jaz se sprašujem kje je tista kvaliteta? Kdo ne bi bil razočaran? VID_20260407_164940.mp4
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Kako zelo nenavaden občutek. Saj so kraji kjer veš vnaprej da boš imel mir in boš sam. Ampak tole danes je bilo pa res nenavadno.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.