jures Napisano 3. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Bolj?, da tega ne nalimam v temo z nesre?am, kjer je taglaven LojZi. Bo ziher najdu tiso? vzrokov zakaj je kamionar naredil vse prav, Boss je pa pa? divjak. v ?ivo je bilo precej bolj blizu kot je na film?ku vidno. A si raje posnetek prekinil pred mimovozom kabine Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Bolj?, da tega ne nalimam v temo z nesre?am, kjer je taglaven LojZi. Bo ziher najdu tiso? vzrokov zakaj je kamionar naredil vse prav, Boss je pa pa? divjak. v ?ivo je bilo precej bolj blizu kot je na film?ku vidno. Ne more? iz vklju?evalnega direkt na prehitevalni in isto velja obratno iz prehitevalnega direktno mimo voznega na izhodni pas,Ene 13 let nazaj sem izvedu manever iz prehitevalnega direkt na izvozni za mano probala zelena vektra ji ni ratal je ?la na odstavni nato v rikverc n za mano gor in pri?gala plave lu?ke.Nagrada ogled manevra in pla?ilo polo?nice .Se nisem bunil, edino na vpra?anje ?e ga nisem vidu da se mi lima na rep sem odgovoril sem sam mim mene je ?el glf in ?e niste ?li za njim pol niste providia.Torej ne vozit 150,vozite 180 :macek: , pol vas plavi ne opazjo Mogu bi pustit dalj?i posnetek kriljenje rok in hupanje neprecenljivo Citiraj
jures Napisano 8. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. januar, 2013 ?lepar s prikolico meni ni? tebi ni? gas ?ez Rondo - seveda Medvode Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 Z moje strani je bol groze?e zgledal ?lepar s prikolico meni ni? tebi ni? gas ?ez Rondo - seveda Medvode Khm je uni v rondoju dal ?migavc? Lojz bi reku divjaaaaaaaaaaaaak Citiraj
Boss Napisano 18. januar, 2013 Prijavi Napisano 18. januar, 2013 ?e ste se kdaj vpra?ali kako izgleda ekstremni levi?ar. Citiraj
mokster Napisano 18. januar, 2013 Prijavi Napisano 18. januar, 2013 ?e ste se kdaj vpra?ali kako izgleda ekstremni levi?ar. Jah kaj, nestresna vo?nja.G leda? sam pred sabo, ?e je pa kdo zadi hiter, ti bo pa ja dolge u?gal, pol se mu pa milostno umkne? po ene 5 kmjih Citiraj
jures Napisano 11. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2013 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 a je najdu tist (the thing) kar je iskal? http://www.youtube.com/watch?v=25puy-r24oM Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 Ste ?li mal na str bi? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 Varnostna razdalja - hmmm 2metra ali 2sekundi? ?e je razdalja pol mora biti v metrih... torej 2 metra Citiraj
Boss Napisano 13. februar, 2013 Prijavi Napisano 13. februar, 2013 Hopla konopla - tud avstijci imajo skrajne levi?arje in to mnogo bolj vztrajne kot mi. Tale se ni pustil zmesti niti po 7 minutah vztrajanja na levem pasu. Pri prvem poskusu, da bi mu "ukradel" levi pas (2:38 minute) je takoj zavzel pravilen obrambni polo?aj ?isto po lojzevsko. Ne bo mi nih?e kradel pasu sej vozim po pravilih v okviru omejitev si je verjetno mislil in si popravil lovski klobuk. V glavnem zakaj bi bili malenkostni. Citiraj
Boss Napisano 21. marec, 2013 Prijavi Napisano 21. marec, 2013 Ne vem kaj je blo zadnje dva dni sam o?itno preve? lepega vremena slabo vpliva na folk, ki se ?isto zasanja ter po?ne neumnosti al po nesre?i ali pa arogantno zanala?? saj z velikostjo raste mo? v primitivnih glavah. 0:16 Ustavitev pri prostem pasu brez razloga0:22 ?tartamo in takoj ?migavec za zavijanje desno kot bi ?elel zaviti v prvo ulico0:29 model se premisli in zavije levo kot bi hotel prepre?iti, da ga Mondeo prehiti0:33 spet ?migavec desno in trzaj z volanom desno - voznik v Mondeu je tokrat pripravljen0:42 gas, da ga ja ne bo kdo prehitu in zavijanje v levo 0:46 BMW ima vedno prednost 1:00 nesre?a zaradi izsiljevanja prednosti 1:30 po?asna kolona na AC nastala zaradi zijal, ki onanirajo na nesre?e 4:08 tipi?no kamionarsko izsiljevanje v stilu "ko te jebe", ?e bo? po?il 4:54 ista zgodba samo z no?nim pejsa?om 5:35 neskon?na kamionarska prehitevanja en za drugim, ostali pa se jebite 6:36 drugi del neskon?nih kamionarskih prehitevanjih in to povrhu ?e v ?asu, ko na tem odseku AC prehitevanja niso dovoljena do 9:00 ure zjutraj. AMpak to jih ne gane ter en za drugim na prehitevalni pas, za druge jim pa dol visi. Citiraj
Shrek Napisano 22. marec, 2013 Prijavi Napisano 22. marec, 2013 Ne vem kaj je blo zadnje dva dni sam o?itno preve? lepega vremena slabo vpliva na folk, ki se ?isto zasanja ter po?ne neumnosti al po nesre?i ali pa arogantno zanala?? saj z velikostjo raste mo? v primitivnih glavah. 0:16 Ustavitev pri prostem pasu brez razloga0:22 ?tartamo in takoj ?migavec za zavijanje desno kot bi ?elel zaviti v prvo ulico0:29 model se premisli in zavije levo kot bi hotel prepre?iti, da ga Mondeo prehiti0:33 spet ?migavec desno in trzaj z volanom desno - voznik v Mondeu je tokrat pripravljen0:42 gas, da ga ja ne bo kdo prehitu in zavijanje v levo 0:46 BMW ima vedno prednost 1:00 nesre?a zaradi izsiljevanja prednosti 1:30 po?asna kolona na AC nastala zaradi zijal, ki onanirajo na nesre?e 4:08 tipi?no kamionarsko izsiljevanje v stilu "ko te jebe", ?e bo? po?il 4:54 ista zgodba samo z no?nim pejsa?om 5:35 neskon?na kamionarska prehitevanja en za drugim, ostali pa se jebite 6:36 drugi del neskon?nih kamionarskih prehitevanjih in to povrhu ?e v ?asu, ko na tem odseku AC prehitevanja niso dovoljena do 9:00 ure zjutraj. AMpak to jih ne gane ter en za drugim na prehitevalni pas, za druge jim pa dol visi. Pozdravljeni. Ne morem iz ko?e, da ne komentiram zadnje dejanje kamionarja...ja, prehiteval je, tam kjer se ne sme...tudi osebna vozila velikokrat tako prehitevajo...ampak, koga je pa prehiteval? Osebno vozilo s prikolico!!! Zakaj? Ja, pa se postavi v ko?o ?oferja kamiona...saj ne re?em, da so vsi v redu, ve?inoma pa SMO, pa smo mazda?i tudi...jaz sem oboje... Kolikokrat bi moral voznik kamiona na polno zavirat zaradi osebnega vozila, ki ga izsili...pa si v tem trenutku predstavljate, kaj ima kamion nalo?eno? Je v?asih la?je na levo potegnit...tud varneje, ker od 130 na 90 km na uro osebni avto tik tak zmanj?a... Rade volje te kdaj vzamem na vo?njo, pa bi druga?e po kamionarjih tolkli...vedite, da se vse dogaja s kamioni...od proizvodnje v tovarnah, do nakupa v trgovinah... So pa tudi pri kamionarjih negativne izjeme... Druga?e pa podpiram va?e posnetke...pa brez zamere... LP Ivan Citiraj
jures Napisano 26. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2013 in pa na?a 'varna' pot v ?olo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 26. marec, 2013 Prijavi Napisano 26. marec, 2013 igranje z usodo? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 26. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2013 igranje z usodo? ?e 10 dni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 26. marec, 2013 Prijavi Napisano 26. marec, 2013 ?e 10 dni but why?? enkrat eno bolj SOS zaviranje pa adijo... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 26. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2013 but why?? enkrat eno bolj SOS zaviranje pa adijo... but sem ?e vozil na 15C do Bude, 3x Zagreb.... .....par dni potrpet pa swifta gont, do ?ole grem, pa ni panike. Nikar ne misli da z zimaki pa loh SOS bremza?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 26. marec, 2013 Prijavi Napisano 26. marec, 2013 evo test nove lucke (dej na vsaj 480p) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 26. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2013 evo test nove lucke (dej na vsaj 480p) Hudi?a, kmal bo? na National G....UFO Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 pa se sprememba prevoza Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 Predno sem prebral sem ugotovil da je to na "starcu" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 nisem bil tam ene 8 let...sploh nisem vedu, da majo novo 6 sedeznico...vceri pa je blo neverjetno...powder Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 vcasih je dobr bit sam svoj sef, kot npr danes http://youtu.be/u4Pc3hOwqII Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 4. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2013 vcasih je dobr bit sam svoj sef, kot npr danes Mene je direktor poslal v Rovinj in to z motorjem , kamera bo kmalu gor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.