Zaradi prehitre vožnje Gorenjca ustavi policija. Policaj pride do avtomobila:
- »Prehitro ste vozili. Vozniško in prometno, prosim!«
Gorenjec mu da dokumente, policaj odpre vozniško in notri zagleda plastično kavno žličko.
- »Kaj pa je to?«
- »To imate pa za kavico...«
Eni sem omenil, da gremo septembra z roadsterji s trajektom do Krfa in potem po obali nazaj. Pa je rekla, da v Albaniji ni velik superchargerjev. Sem rabu par sekund, da sem poštekal 😀 žal, prva asociacija ljudjem ob besedi roadster je očitno Tesla Roadster 🥲
Sicer že tri leta star posnetek...na morje do Poreča...z e-avtom...brez klime...zelo zanimiva polnjenja v SLO😂🤣...pri Jesenicah "kartica neveljavna",v Ljubljani najprejbnikakor noče zaceti polniti...ko pa na koncu le začne pilniti,pa noče nehati polniti,in ne pusti izvleči vtikača...torej prisilno polnjenje do 100% in temu primerni dolgi postanek....
A vseeno-na koncu "prišparanih" cca 35€ v primerjavi z ICE-avtom....bravo pri 37°c😅😃👍
Me zanima,če je še zmeraj tako....ah-ne zanima me😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.