muc66 Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 zivjo kdo ve kako tocno mora klima delat sem porajtal da se mi ful velikrat vklopi in izklopi takrat k pa zacne delat pa ventilator laufa na polno kaksna ideja ????? Citiraj
Deeyan Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 je muc66 napisal: zivjo kdo ve kako tocno mora klima delat sem porajtal da se mi ful velikrat vklopi in izklopi takrat k pa zacne delat pa ventilator laufa na polno kaksna ideja ????? imas avtomatsko ali rocno? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
JoeJoe Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 je muc66 napisal: zivjo kdo ve kako tocno mora klima delat sem porajtal da se mi ful velikrat vklopi in izklopi takrat k pa zacne delat pa ventilator laufa na polno kaksna ideja ????? Pri meni avtomatska klima, kompresor se vklaplja in izklaplja ves ?as, ampak me sploh ne zanima. Avtomatika deluje odli?no. Citiraj
mr.hary Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 je muc66 napisal: zivjo kdo ve kako tocno mora klima delat sem porajtal da se mi ful velikrat vklopi in izklopi takrat k pa zacne delat pa ventilator laufa na polno kaksna ideja ????? Pri klimi, ko hladi? kabino ventilator deluje vedno. Pri segrevanju pa nisem prepri?an. Citiraj
uklopko Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 to vklaplanje in izklaplanje je (bedno) ampak normalno,s tem prepre?uje da nebi cevi zmrznile-nekaj takega! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 Samo vseeno se da zadevo re?it veliko bolj eleganto kot simpl/stupid on/off. Lahko bi vrtel z zmanj?ano hitrostjo oziroma bi prilagajal obrate ventilatorja glede na potrebe po pihanju ?ez hladilnik klime. Citiraj
uklopko Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 je Boss napisal: Samo vseeno se da zadevo re?it veliko bolj eleganto kot simpl/stupid on/off. Lahko bi vrtel z zmanj?ano hitrostjo oziroma bi prilagajal obrate ventilatorja glede na potrebe po pihanju ?ez hladilnik klime. JBG jim manka en kole??ek da bi to po?timal Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
JoeJoe Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 je Boss napisal: Samo vseeno se da zadevo re?it veliko bolj eleganto kot simpl/stupid on/off. Lahko bi vrtel z zmanj?ano hitrostjo oziroma bi prilagajal obrate ventilatorja glede na potrebe po pihanju ?ez hladilnik klime. Za krmiljenje hladilnega kroga (v avtu) ima? ve? mo?nosti. Prva je on/off sistem, druga je variabilni volumen kompresorja, tretji pa regulator tlaka. Pri doma?ih klimah se pri inverter sistemih krmili tlak s hitrostjo delovanja elektromotorja. Prva mo?nost je najstarej?a in dale? najbolj preverjena. Tako ima (vsaj moja) mazda.Druga mo?nost ima precej bolj kompliciran kompresor in krmiljenje.Tretjo mo?nost po mojih informacijah uporablja vsaj en od EU proizvajalcev (VW). Po besedah mojega sogovornika je "naj bom vesel, da imam simpl sistem, ki se prakti?no nikoli ne pokvari". Zadeve se da skoraj vedno naredit zelooooooooooooo elegantne, pa so potem lahko ali:- drage- ob?utljive- oboje zgoraj hkrati Aha... pozabil napisat glede ventilatorja:- ker je kompresor samo on/off, ni nobene potrebe, da bi reguliral obrate ventilatorja. Regulacija hitrosti vrtenja pri mo?nej?ih enosmernih motorjih je draga, ker ni preprosta. Citiraj
muc66 Napisano 19. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2013 aja to je pol vse cist normaln pri mazdi Citiraj
muc66 Napisano 19. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2013 kaj pa je zvizgajoc zvok med voznjo se ga pa ful slisi ampak samo takrat ko laufa klima ???????? Citiraj
uklopko Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 mogo?e delovanje kompresorja!? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
muc66 Napisano 22. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2013 ma ne kompresor dela dobr se slis glih tko ko zrak k pihhe tko za ene 2 sekunde ??? Citiraj
Strela Napisano 22. junij, 2013 Prijavi Napisano 22. junij, 2013 je muc66 napisal: ma ne kompresor dela dobr se slis glih tko ko zrak k pihhe tko za ene 2 sekunde ??? To ima vgrajeno zvo?no imitacijo lahkotnega zimskega vetri?ka ki se spusti iz gore Fuji, da potem ?e psihi?no bolj ?uti? to sve?o sapico. Ja,to so ti japonci. Mislijo na vse . Citiraj
muc66 Napisano 24. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. junij, 2013 kaj ni nobenga mehanika tle gor Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.