Skoči na vsebino

Stellca

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sj pomagamo...zbrali smo ti sredstva za 14 dni toplic.

U?ivaj!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

• Odgovori 186
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

DONE !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

DONE !

U`r my man

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

A jebemu no ... glih se je zabava za?ela jaz pa na dopustu brez interneta. :( In zdaj k pridem je pa konc - partybreakers :angry2:

33112_1.png

Napisano

Vsega lepga je enkrat konc :P

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

?koda, kdo bo zdaj poro?al, kaj je mo?akar danes izvedel. :huh:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V MB s tako opravijo tako da se jo nekam na Pohorje zapelje in re?e: Ajd, lep sprehod ti ?elim, :whatever: .

Napisano

A jebemu no ... glih se je zabava za?ela jaz pa na dopustu brez interneta. :( In zdaj k pridem je pa konc - partybreakers :angry2:

Sej bo ?el ?ef ?e kaj na dopust, pa bomo mel spet konkretne filozofkse debate o prednostih DTI-ja. ;)

Napisano

Js sm ga pa lih hotla upra?at ?e ve kaj se je naredil bratrancu od znanca, ki je kolega od kolegovga kolega :( ?ment no....

Aja pa kaj bi on naredu na njegovem mestu...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ne morem, da vas ne bi ob?udoval.

Ena punca pa? ni pri?la na zmenek, ?eprav je obljubila in to je zdaj vredno treh strani premium foruma premium avtomobilske znamke.

Ne morem, da vas ne bi ob?udoval. Da se vam sploh da toliko ?asa se ukvarjat s tem.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Hm,...Slivka zakaj pa ti ne mor? pustit Bossa in dveh njegovih objav? ?e ve? mescov beremo kaj vse bo? naredu z njim,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Sej bo ?el ?ef ?e kaj na dopust, pa bomo mel spet konkretne filozofkse debate o prednostih DTI-ja. ;)

You wish, sem se opremil ?e predlani,lani in tud letos sem ?e bolje opremljen. :harhar:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

In kaj ste sedaj dosegli ?

Poro?ajte kaj

Vidim,da je nih?e od vas ne pozna

Ajvarjev sistem ima luknje :D

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Dejte me za moda, bom cel dan na forumu in brisal njegove poste :)

To se pa tako cudno slisi...:) kaj pa ce bi mene za moda..:) pa se rumen avto mas pa povrh...:)

www.trziskisladoled.si

Napisano

To se pa tako cudno slisi...:) kaj pa ce bi mene za moda..:)

Sli?i se, kokr ti ho?e? da se sli?i :jezicek:

Napisano

In kaj ste sedaj dosegli ?

Poro?ajte kaj

Vidim,da je nih?e od vas ne pozna

Jaz imam znance v Jesenicah in ve? kaj sem izvedel danes? A poro?am?
Napisano

Da Stellca sploh ni iz Jesenic????? Da ji je v resnici ime Micka???? Da je v resnici tip???

Dej poro?ej ?e!!!

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Da ga je ?akala za grmom, ko ga je videla je pa raje ?la. In, da to ni "prijatelj" od quercusa ampak on osebno, oziroma DonFelipe. A mislite, da je mo?no kaj takega?

Quercus poro?aj!

Napisano

Ajvarjev sistem ima luknje :D

Si dolgo rabil da si toplo vodo odkril ?

Itak da ?re ajvar ko nora

Dejte me za moda, bom cel dan na forumu in brisal njegove poste :)

Saj jih nima?

To se pa tako cudno slisi...:) kaj pa ce bi mene za moda..:) pa se rumen avto mas pa povrh...:)

Seveda ?e pa nosi zlata jajca

Sli?i se, kokr ti ho?e? da se sli?i :jezicek:

Aja?

No povej

Da Stellca sploh ni iz Jesenic????? Da ji je v resnici ime Micka???? Da je v resnici tip???

Dej poro?ej ?e!!!

:D

Zakaj pa take đankije podpira??

Dejte zbrisat to temo no wtf ..

:vino:

Da ga je ?akala za grmom, ko ga je videla je pa raje ?la. In, da to ni "prijatelj" od quercusa ampak on osebno, oziroma DonFelipe. A mislite, da je mo?no kaj takega?

Quercus poro?aj!

A ti moram dioptrijo zamenjat?

A sploh lo?i? zrno od plevela ?

Napisano

A ti moram dioptrijo zamenjat?

A sploh lo?i? zrno od plevela ?

No no, ?alili se pa ne bomo, ?e ne bom ?e jaz kako nizko sputil! Kaj bi ti storil na mojem mestu?
Napisano

Dejte me za moda...hahah,to pa se res cudn slis :D:bravo:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

No za vse k vam splo?na znanost ne gre ?ist dobr v glavo mod=moderator, to sm mislu.

To da ste pa vi na kej druzga pomislil, vam pa pa? narekuje va?a spolna usmerjenost :harhar:

Ampak sej je kul, ubadite se s tem ?lovekom, k je*e v glavo vse po spisku pa u?iva v branju. :blink:

:)

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Vsi 😀 Ampak ni bilo v sklopu SloRoadster, sam druženje s kolegi. Je pa tko, da vsi furamo roadsterje 😀     Pa še Busso
    • Pa končno ena AR Spider lepa vmes🤩
    • Slo roadster.    Po sliki sodeč, je večina brez pleha nad glavo 😉
    • Boss, en majhen nasvet. Ko naslednjič delaš (sestavljaš) video, prosim, da ne lepiš teh dolgih kolobocij, ker povprečno je človek skoncentriran in lahko gleda le kako minuto do dve take monotone posnetke. In se izgubi po poti bistvo. 😉
    • Obvezno bi morali spremeniti cestna pravila. Ker sam poznam eno osebo, ki ima izpit za avto že trideset let, pa si ne upa na avtocesto, ker sovraži hitrost. No, in ko recimo mora enkrat na deset let nujno v Ljubljano, je to zanjo hud šok. In se cijazi tako, da dela kolono, celo tako moteče, da ovira kamione. Na avtocesti sem skoraj vsak dan.  Moje ugotovitve: 1. Najmanj kolon je ravno na samih gradbiščih. Omejitev je sicer 60 km/ uro, a večinoma se tam vozi hitreje (tako kamioni kot avtobusi). "Problem" naredijo kaki turisti, ki se cijazijo s 50km/uro sli manj. Sicer se da tudi prehitevati a za njimi se takoj nabere kilometrska kolona.  2. Največje težave se pojavijo tam, kjer se trije pasovi združijo v dva. Tam je obvezno kolona in to vsak dan, ne glede na to, kateri dan v tednu je.  3. Ko dežuje, so zastoji po celi avtocesti. Moje opažanje je, da tri četrt folka ne zna ali si ne upa voziti "normalno" hitro po mokrem cestišču. Tako nastajajo zastoji tudi na prehitevalnih pasovih. Take kolone znajo bit dolge par deset kilometrov. Takrat se lahko potovalni  čas iz KP do Lj poveča na tri ure.  3. Ko so res velik zastoji, se pravila reševalnega pasu vozniki enostavno  ne držijo več. Ljudje izgubijo živce. Takrat zavlada totalni kaos. Nekateri prehitevajo kar po odstavnem pasu, drugi se naredijo "Francoze" in gredo po sredini, tretji se vstavljajo kar na sredini voznega pasu, tako, da ni prehoda vmes, če bi bilo potrebno.  Najhuje je tam, kjer so trije vozni pasovi. Ni mi jasno, zakaj se tam zadnje čase  ustavljajo kar v treh kolonah.🤔 Včeraj je bilo ravno tako. In je iz Koprske smeri z lučmi in sireno pripeljal rešilec in se je komaj prebijal mimo z pet kilometri na uro . Kaj je s tem folkom, da jim ni jasno, da mora bit vmes razdalja, da gredo lahko vozila na intervenciji mimo. 😡  Cenim pa voznike tovornjakov, ki skoraj vedno, lepo elegantno, zaprejo take prepotentenže, ki se delajo majmune in prehitevajo bodisi po odstavnem ali po sredini. In jih ne pustijo mimo. 👌 5. Kolone nastanejo tudi , ko je več tovornjakov, ki vozijo eden za drugim.  Jaz jim rečem kar "kolona petih kamionov". Razni kamperji, vozila, ki vlečejo kamp prikolice, avtobusi, muzejski primerki vozil itd, se spravijo prehitevati tako kolono  tovornjakov.  Ker so vozili za tovornjaku 100 km/ uro, se počasi premaknejo na prehitevalni, po možnosti več njih skupaj, in takrat je rock n roll. Kamperji, ponavadi kaki muzejski dizel primerki, verjetno ne gredo več kot 100 km/ uro. In "prehitevajo" v nedogled. Ker je več tovornjakov skupaj, se nimajo kam umakniti in se naredi kolona za njimi.  In recimo ti voziš normalno, kot se vozi po prehitevalnem pasu in kar naenkrat vsi bremzajo pred teboj, da je veselje.  6. Prehitevanje tovornjakov. Vsi vemo, da je pri nas na avtocestah to prepovedano. No, in se vsakodnevno to dogaja. In veste kdo je najhujši pri tem? Naši vozniki z slo tablicami. Ker najbrž vedo, da so naši pametnjakoviči ukinili avtocestno policijo in jih ne bo nihče kaznoval. In zopet povzročijo zastoje, ker prehitevajo z par kilometri hitreje.  7. Okvare vozil. Ravno včeraj, ko smo se vračali iz Lj. se je  nad Kastelcem pokvaril en novejši golf na voznem pasu, kjer je zožanje. In je nastala deset in več  kilometrska kolona. Avto so stali v dveh kolonah in ker sta tam zelo ozka vozna pasova, seveda ni bilo mesta za narediti reševalni pas po sredini. Kako je prišel vlečni avto do njega mi ni jasno.  8. Znaki za umirjanje hitrosti na 80,  100, ki sedaj opozarjajo pred Ljubljano, ne pomagajo popolnoma nič. Ravno nasprotno. Če bi ljudje vozili hitreje (normalno) bi bilo po moje manj kolon.  Tam bi morali na vsakem kilometru  postaviti par prometnih policajev (namesto, da se skrivajo po grmovjih in čakajo z radarji, da boš vozil 58km/ uro tam, kjer je omejitev 50), ki bi pospeševali promet. Kot nekoč, ko so miličniki stali v križiščih in so mahali z roko voznikom, da pospešijo, da se križišče čim prej izprazni.  Recimo, da se pelješ enkrat ali parkrat  na teden, mesec po avtocesti, še nekako preživiš to turturo, če pa se voziš dnevno, pa verjamem, da vsakemu popustijo slej kot prej živci.  Jaz preklinjam vsakič kot kočijaš, ko vidim, koliko voznikov je arogantnih, neodgovornih, sebičnih, nevzgojenih, netolerantnih... Za zaključek. Problem je, da so odprli na avtocestah  preveč delovišč naenkrat, kamionskega  prometa in prometa na splošno  je vse več in te naše uboge, dvopasovne avtoceste tega ne "požirajo" več. In tako bo vsako leto huje... Pa ni več važno, ali je poletje, ali jesen, ali je kak praznik ali je torek, vsak dan je podobno.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.