Z M A J Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 Mazda?i, kak?ne so va?e napovedi za na?e EP? Sem gledal po skupinah, pa so same mo?ne ekipe in je zelo te?ko re?i kdo je favorit. Po mojem mnenju ?panija, Francija, mogo?e tudi Tur?ija ali Litva. Seveda pa najbolj privo??im doma?im, da jim kon?no enkrat uspe se?i do odli?ja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 ?e imam karti za obe polfinalni tekmi - upam, da bo Slovenija ena izmed teh ?tirih polfinalistov (optimist press) Citiraj
SpEkTr Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 Polfinale zna biti. Za finale pa dvomim. A bi ?el kdo kam gledat na kak javen plac, lokal, itd?? Citiraj
Z M A J Napisano 4. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2013 Polfinale zna biti. Za finale pa dvomim. A bi ?el kdo kam gledat na kak javen plac, lokal, itd?? Lahko bi se enkrat skupaj Mazda?i zbrali in pogledal tekmo v pravem navija?kem vzdru?ju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
roky999 Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 res me je strah ... karkol pogledam je ta ko?arka gor prou bojim se ?kolko dvignat Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Z M A J Napisano 4. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2013 ?e danes se je zgodilo kar nekaj presenetljivih razpletov, no pa na?i so tudi zmago odnesli za "mi?jega" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 Zmaga je pa le zmaga in to po katastrofalni igri... take tekme so ponavadi izgubili za mi?jega. Citiraj
Baby Viper Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 res me je strah ... karkol pogledam je ta ko?arka gor prou bojim se ?kolko dvignat Sm zlo podobnih misli ?ele za?el se je, pa mi gre ?e na ..ne mi?jega ampak kar konjskiga. Zdj je tavelko platno postavleno na kongrescu in so v ?ivo prenosi, s tem pa seveda tud folk, tko da se bo ?e ob nedeljah delal v rezidenci..juhu Vseen pa ?elim na?im ?imbol uspe?no tekmovanje,pa nj vsaj nekam pridejo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 Ne vem zakaj nergate - tole je eden najve?jih ?portnih dogodkov, ki jih prirejamo v Sloveniji in mislim, da je logi?no in normalno, da se v tem ?asu veliko o tem govori in dogaja na to temo. ?e se ne bi, bi se ?ele vpra?al, kaj je narobe z nami in ali smo ?isto vsi v depro padli. Sej k je SP ali pa EP v fuzbalu se skoraj toliko govori o tem pa sploh ga ne prirejamo pri nas. Citiraj
SpEkTr Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 "Sej k je SP ali pa EP v fuzbalu se skoraj toliko govori o tem pa sploh ga ne prirejamo pri nas." Boss, to?no to si mi z jezika vzel Fuzbal je itak precenjen. Citiraj
Boss Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 Boss, to?no to si mi z jezika vzel Fuzbal je itak precenjen. itak ampak vseeno mi to nikakor niti malo ne hudi na ?ivce... pa? naj u?ivajo tisti, ki jih to veseli - kaj bi jim veselje kratil. Citiraj
Baby Viper Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 Sej dons so pa na?i kr vredu igral Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lava Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 Ja in the face spancem Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 5. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2013 SLOVENIJA je premagala prve favorite tega prvenstva. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
vid007 Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 Danes je bila igra kot je treba in rezultat je bil viden, padel je Evropski prvak ?panija. S tako igro lahko premagamo vsakega. Citiraj
SpEkTr Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 Danes je bila igra kot je treba in rezultat je bil viden, padel je Evropski prvak ?panija. S tako igro lahko premagamo vsakega. To je res. Samo tako igro ne bodo mogli ohraniti ?ez celo prvenstvo. Pomoje. Po?akaj na tekmo s Hrvati :-). Sicer pa kapo dol ;-) Citiraj
Z M A J Napisano 6. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2013 Najtemperamentnej?i SLO gledalec basketa spet v akciji; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. september, 2013 Prijavi Napisano 7. september, 2013 O moj bog mene bo infarkt... tole je pa igranje z ?ivci navija?ev. Je sosed spet imel monolog preklinjanja. Citiraj
Z M A J Napisano 8. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2013 Verjetno tudi sosedov sosed in pa ?e kak?en sosed obeh sosedov. Kak?na nihanja v igri, to te res lohk kap trofne. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 9. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2013 Ajde, u?eri?njo tekmo so nekako izgubili, ampak tole danes je bil pa PORAZ IN POL. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. september, 2013 Prijavi Napisano 9. september, 2013 ?e je bil samo problem motiva, ker so bili po treh zaporednih tekmah (le ker idiot si je spomnil, da se igrajo tekme zapored brez po?itka) ?e rahlo utrujeni in ker tekma ni odlo?ala ?isto o ni?emer, jim ?e oprostim. Je pa hec, da smo mal s kolegi, ki so ?portno dobro podkovani, debatirali, da bi mogo?e celo bilo dobro, da tekmo izgubimo. Namre? bolj je Italijane za za?etek dobit (mogo?e tudi izgubiti tekmo) pa potem Grke in Fince premagat. Ker ?e bi recimo imeli najprej Fince in bi slu?ajno pu?ili bi bilo pa res vpra?anje a bi pri?li do ?etrtfinala, ker pol bi bil ?ele padec morale. Citiraj
Još šta Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Po teh dveh tekmah,mam obcutk da so na spanci pustil zmago...kar je cist mozno...bruke... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
SpEkTr Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Ma te ?pekulacije mi nikoli niso bile v?e?. Vpra?anje, ?e bodo sploh katero zmagali. Sicer imam karte za ponedeljek proti fincem samo..hm...?e bodo prej 2 pu?nl, me to matranje ?oge ne zanima kaj dost Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.