Bini Napisano 11. julij, 2025 Prijavi Napisano 11. julij, 2025 Ali veste, zakaj na Nizozemskem poleti posipajo ceste s soljo? N1INFO.SI Države se z vročinskimi vali spopadajo na različne načine, med njimi pa izstopa Nizozemska, kjer se posledicam... 🥴😵💫Kaj pa rja na podvozju pravi na to. 🤔 Citiraj
Agerg Napisano 11. julij, 2025 Prijavi Napisano 11. julij, 2025 (urejeno) Ne vem, kam bi dal tole. Najbolj spada sem mogoče. Priporočam branje, vsaj povzetek na koncu. AMZS preskus: kako se rešiti iz potapljajočega avtomobila? WWW.AMZS.SI Vodna past - Avto v vodi: velika nevarnost utopitve! Popravljeno 11. julij, 2025 od Agerg 5 Citiraj
Slivka Napisano 21. julij, 2025 Prijavi Napisano 21. julij, 2025 https://www.regionalgoriska.si/novica/z-vozickom-na-hitro-cesto-med-koprom-in-bertoki-88-letnika-so-resili-policisti 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 21. julij, 2025 Prijavi Napisano 21. julij, 2025 Baje je tud hitrost prekoraču pa prehiteval po odstavnem pasu. 2 Citiraj
Slivka Napisano 21. julij, 2025 Prijavi Napisano 21. julij, 2025 Ne, @Boss, tip ni bil z DeLoreanom, pa da bi vozil po odstavnem pasu, ki bo tam enkrat mogoče res zgrajen. Ampak za zdaj slovenska obala ni dovolj široka, da bi lahko zgradili še dva odstavna pasova... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 Malo se skisa vreme in že horde turistov pičijo domov. Mi pa še po opravkih ne moremo, ker vse stoji! 😡 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 jaz sem se sprehodil 2min do trgovine 😛 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
etcho Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 Še ena prigoda iz autobahna. V daljavi vidimo en bel dim, kot da bi nekaj gorelo. Se pripeljemo mimo, se kadi ful sivobel dim iz VW transporterja in tip še vedno počasi vozi. Očitno, da je mašina kaput. Še dobro, da je bilo na nasprotni strani, ker je ustvaril celo dimno zaveso. 2 Citiraj
Alex Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 Pravkar je etcho napisal: Še ena prigoda iz autobahna. V daljavi vidimo en bel dim, kot da bi nekaj gorelo. Se pripeljemo mimo, se kadi ful sivobel dim iz VW transporterja in tip še vedno počasi vozi. Očitno, da je mašina kaput. Še dobro, da je bilo na nasprotni strani, ker je ustvaril celo dimno zaveso. Ljudsko vozilo v plamenih. Očitno ne gorijo samo električarji. 1 Citiraj
etcho Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 Da sem bolj natančen, dim iz avspuha. Ni gorelo. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 Bel dim = pukla turbina 2 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 pred 1 minuto je Tilen5 napisal: Bel dim = pukla turbina Res je. Belay zavesa =turbina kaput. Smrad po olju, če voziš za njim. Citiraj
etcho Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 Lahko je tudi počeno tesnilo glave. Vdor hladilne tekočine v zgorevalni prostor. 2 Citiraj
Boss Napisano 25. julij, 2025 Prijavi Napisano 25. julij, 2025 Lahko je pa samo novega papeže izvolil... ne bit tako črnogledi. 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 31. julij, 2025 Prijavi Napisano 31. julij, 2025 Zanimivo. Odvisno, koga poznaš... 😋 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 31. julij, 2025 Prijavi Napisano 31. julij, 2025 (urejeno) pred 29 minutami je jures napisal: Nazaj k vprašanju, kdo bi bil kriv? Praviloma se ne sme prehitevati preko območja prikolopv stranskih cest, a znaka ni imela, imela je prekinjeno črto...torej? Jures, to sem jaz isto stvar spraševal točno 12 let nazaj v eni izmed teh tem s prometom, samo, da je bilo v Mengšu. Pa se še spomnem, da si mi podal odgovor Popravljeno 31. julij, 2025 od g.Wankel Citiraj
g.Wankel Napisano 31. julij, 2025 Prijavi Napisano 31. julij, 2025 pred 5 minutami je jures napisal: Se pravi porocilo zate in zame bi bilo neprilagojena hitrost ... Evo: Zgodilo se je pa točno tukaj: https://maps.app.goo.gl/Po1B2i2HMYaPtd6r5 Citiraj
Jest Napisano 31. julij, 2025 Avtor Prijavi Napisano 31. julij, 2025 pred 14 minutami je g.Wankel napisal: Evo: Zgodilo se je pa točno tukaj: https://maps.app.goo.gl/Po1B2i2HMYaPtd6r5 Tukaj ti ne bi bil kriv, ker ima oni polno črto … in nima kaj prehitevat… Kako bi se pa določil policist ali sodnik, pa je drugo vprašanje 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 31. julij, 2025 Prijavi Napisano 31. julij, 2025 Pred eno uro je jures napisal: Vse se je odvilo brez nesreče in katastrofe, a bilo ni daleč. Zanim pa me - kdo bi bil kriv? Kranj, cesta proti Jezerskemu, takoj za rondojem Primskovo, Jaz se po zeleni vključujem desno na glavno, kombi vozi po svojem pasu proti Jezerskem po rumenem, ženska pa gre prehitevat kombi po rdeči. Njena hitrost ene 90, moja ene 30. Bila sva iz oči v oči, desna stran avta je šla v koruzo, drugače ni šlo, k sreči Rav4, da ni nasedel. Zdaj pa moje vprašanje.... Črta je prekinjena Znaka ona nima v svoji smeri da se bliža križišče oz priklop stranskih poti jaz nimam STOP znaka (niti nimas prednosti) Ceste niso zgolj poljske, obe stranski gredo v naselje, desna celo v koruzni labirint njen pogled Moj pogled je bil seveda usmerjen večinoma levo, desno pa gosta koruza.... Nazaj k vprašanju, kdo bi bil kriv? Praviloma se ne sme prehitevati preko območja prikolopv stranskih cest, a znaka ni imela, imela je prekinjeno črto...torej? null Sodelavec je imel isti primer, ko je prehiteval in mu je zapeljal en na cesto kot ti. Oznake iste, samo, da je bila omejitev 60.Kriv je bil tisti, ki je zapeljal iz stranske ceste desno, žal bi bil ti kriv, če so predpisi še enaki za vse.... Citiraj
godlike Napisano 1. avgust, 2025 Prijavi Napisano 1. avgust, 2025 pred 12 urami je jures napisal: Nazaj k vprašanju, kdo bi bil kriv? Praviloma se ne sme prehitevati preko območja prikolopv stranskih cest, a znaka ni imela, imela je prekinjeno črto...torej? Jaz bi rekel, da se more ona prepričat, da je priklop prazen, ko prehiteva. Torej ona. 🙂 2 Citiraj
Shrek Napisano 1. avgust, 2025 Prijavi Napisano 1. avgust, 2025 Kako naj ona ve, če je tam priklop...? Citiraj
Jest Napisano 1. avgust, 2025 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2025 pred 13 minutami je Shrek napisal: Kako naj ona ve, če je tam priklop...? Mogoce tako, da gleda vnaprej in vidi tam avto, ki se približuje cesti? Torej je potrebno samo vklopiti glavo in malo razmisljatiter znati predvidevati in ne vozit kar na pamet... sploh pri manevru prehitevanja ... Res pa je, da bi tam lahko bila tabla, da gre za odcep ali pa polna črta ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 1. avgust, 2025 Prijavi Napisano 1. avgust, 2025 (urejeno) Če je ob cesti koruza, se še tovornjaka ne vidi, ne pa avto. Krivo bi bilo cestno podjetje zaradi nepopolne cestne signalizacije. Ampak vsi vemo, da cestno podjetje ni nikoli krivo. Torej bi bil kriv tisti, ki bi imel slabšega odvetnika... Popravljeno 1. avgust, 2025 od Slivka 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.