Jest Napisano pred 7 urami Avtor Prijavi Napisano pred 7 urami Tukaj je malo vecja slika Facebook WWW.FACEBOOK.COM Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Na desnem pasu je ladijski kontejner. Res da "ta-mali", ampak vseeno - če ne vidiš ladijskega kontejnerja na desnem pasu... Majhna slika pa zato, da se ne vidi ZOEta spredaj... 😀 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) Slikano pa je iz monster truck 😁 ??? Popravljeno pred 7 urami od goB 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Ja, in to iz štiriosovinskega... 😲 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) pred 5 urami je Slivka napisal: Ja, in to iz štiriosovinskega... 😲 To je ponavadi 8 koles, 4 pari ? Popravljeno pred 1 uro od goB Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.