Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ledene ceste - tak starinski stil, ful fajn muzika, morda kdo ve kdo jo izvaja! Mam pa pri?gan Val 202 tega momenta! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

?koda tega Gerija, prej sm gledu kako je ?pilu, noro! :bravo:

Zdele pa na Pink.SI poslu?am Kursad?ije, ?e je komu do smeha, naj si pogleda! :P:vesel:

Napisano

Duck Sauce - Barbra Streisand :danzoman:

http://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE

To je pa tak, ne vem kako bi reku, te?ko-intelektualni komad, s ful zahtevnim besedilom (jaz ga sovra?im, ne morem si pomagat)! <_<:hudicek:

Poslu?am pa zdejle;

Morandi - Angels! :ljubezen:

Napisano

Jest TV Golico za?altam samo ?e se mi fajnih dekoltejev gleda... :D ... k une vislce igrajo... sem pa enkrat ne enem ne?kem kanalu vidu, da ene tut malo bolj "zmotivirajo" gledalce, neb blo slabo ?e bi se te na?e tut te ideje nalezle :P:D

Napisano

Jan Prstenjak - Punca (BRUHuhu), neke zvoke spu??a ?ez nos, kera groza! :hudicek:

Napisano

Radio 1 kjer poteka nagradna igra, nekje v SLO je skrit Chevrolet kovinsko sive barve registriran, zavarovan, ?e ga kdo najde samo pelje :bravo:

Napisano

Chevrolet Laceeti, naj bi bil nekja na ?tajerlandu, ampak ne v MB sem pravkar sli?u! :P

Napisano

Chevrolet Laceeti, naj bi bil nekja na ?tajerlandu, ampak ne v MB sem pravkar sli?u! :P

Tako kot sm mel v mislih se je nahaju v CE koncu, po ?ihtu sm mel namen in mal pregledat okolico in kaj kmal ko sm pr?u na ?iht sm ?u po radiu, da je bil najden pred ?elezni?ko postajo. Bojo pa kmal skril nov avto :)

Napisano

Ko sem sli?u da je firma Chevrolet, sm skor bruhu! <_<:blush:

Napisano

Ko sem sli?u da je firma Chevrolet, sm skor bruhu! <_<:blush:

pa lej, ?enkanmu konju se ne gleda u zobe. Bojo pa kmal skril ?e en avto

Napisano

Sej ?evrole tut dejansko je za SKRIT! :P

Napisano

Sej ?evrole tut dejansko je za SKRIT! :P

Sicer nvem, ?e je to glih slab avto. Cruze bencinc ma Oplov motor z Japonsko elektroniko.

Napisano

Hja, mogo?e se kdo spomni...

Men je ful v?e? ?e zmeraj.. :bravo:

@Alex... mejbi..????

Nop.Ni moj stil muzike.

Napisano

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi jaz sem to vsak dan doživljal, pravtako na relaviji proti MB lani in letos.  Sem prav vesel, da sem v večini rešen tega prometa! Saj že veste zakaj.... 
    • Želim ti, da najdeš službo v kateri boš z veseljem delal in morda celo užival.... 
    • 1.) Če bi jaz napisal, da si kreten, bi mi pa zameril, da sem nesramen.   2.) "Kdor prizna, mu je pol odpuščeno" al kako so že govorili nekoč...   3.) Zdaj, ko to vemo, je jasno, koliko resno se vzame tovrstne tvoje objave...   4.) Da so največji komunajzarji ravno v stranki, ki jo jaz podpiram? Tale bo pa težka. Za začetek bi bilo lepo vedeti, za katero stranko sem jaz tako zavzet? Dobro, ja, so stranke, s katerimi se nisem strinjal in so stranke, s katerimi se bolj nisem strinjal. Da bi pa jaz katero podpiral, se pa nekako ne spomnim. Spomnim se samo, da si me v glavnem ti določil za SDSovca, ker sem si nekajkrat drznil oporekati idejam levih strank. Tako, kot to počnejo komunisti: kdor ni brezpogojno za nas je proti nam...   In da so v "moji" stranki največji komunajzarji? Lahko kakšno določeno ime? Za zdaj jih pa naštejem nekaj, ampak jih bo težko stiščat v SDS, v katero si me ti včlanil.   Vitomil Zupan: Priznani slovenski pisatelj in partizan, ki je svojo izkušnjo kasneje opisal v romanu Levitan.   Igor Torkar: Slovenski pisatelj in publicist (pravo ime Boris Fakin), avtor znamenitega dela Umiranje na obroke.   Angela Vode, komunistkinja in avtorica knjige Skriti spomin.   Mirko Košir: Kemik in publicist, predvojni komunist.   Ja, vsi so bili komunajzerji. Veliki komunajzerji. Mi lahko zdaj razložiš, s katero stranko jih lahko povežeš, da bom vedel, katero stranko jaz podpiram?   Vnaprej hvala za odgovor!
    • AC so uspeli totalno izjebat tudi v smeri Gorenjske oz. KR-vzhod se začne in to traja pa traja, mah eno samo veliko gradbišče je postala ta naša Kokoška. Dinamika del pa ...
    • Na evo... sem kreten... torej a si srečen zdaj - so pa največji komunjazerji ravno v stranki, ki jo podpiraš?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.