Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dva tipa sedita v bifeju, ko zaslišita sireno. Eden skoči pokonci in odhiti proti vratom. Pa se oglasi tisti, ki je ostal sedet: - "Nisem vedel, da si pri gasilcih." - "Ne, saj nisem jaz, mož od moje punce je gasilec..."
-
Zdravo, sem v identični situaciji kot ti ravno naročena - jaz sem poklical vodovodarja ki mi bo delal celo hišo, je povedal koliko denarja bi rad plačal - Lg, Daikin ali Kronoterm. Tudi sam ima doma Adapta, sm reku potem ni sploh debate, itak moram vzet kredit, dejmo kr Adapta, pa še podpiram lokalni razvoj. Strukturo hiše je pregledal, radiatorje, prostore, kje bom dal talno gretje - potem pa dal izračunat kolegu, ki dobavlja in je povprašal tudi na Kronoterm, je prišla odločitev da bo 8kw vrh glave (sploh ker gre lahko 8kw model do 12kw zares). Ni to, da bi sedaj sam od sebe naredil neko kalkulacijo - pokliči nekoga, ki ve kaj dela. Ti lahko tudi svetuje kot se zagre. Seveda ko je povedal da je ta zadeva 150kg težka sem se odloču naredit še hidroizolacijo, da se prej odkoplje in uredi podstavek kot se zagre, trenutno imam hišo odkopano, čakam naslednji teden da se posuši. Staro lepenko smo na nekaterih mestih dobesedno sprali dol, na enih mestih smo jo mogli pa z brennerjem gret, ker se je še tako dobro držala. Toplotna pa pride julija.
-
Od sportman333 · Napisano
to da bo izbira je bil "sarkazem", sicer pa si večino zapisal, tako da....za egotripe pa bo to prava mašina , mogoče ga kakšen od naših politikov kupi, nekaj modelov je takih ki bi mu tak avto dobro pripadal
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.