Skoči na vsebino

Dobro jutro - tema ob kavi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

OK, obe sliki sta slabi... pa si ti ziher, da nisi s krompirjem slikal?

• Haha 5
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 21 minutami je Boss napisal:

OK, obe sliki sta slabi... pa si ti ziher, da nisi s krompirjem slikal?

Se strinjam. Včeraj pri Vitari so bili tudi zelo slabi pogoji (malo svetlobe). Sem pa tudi sam kar presenečen, ker sem bi prepričan, da je slika od Vitare bistveno boljša, ne samo boljša. :) 

Vitara                                                                                               Mazda 6                     

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Se strinjam. Včeraj pri Vitari so bili tudi zelo slabi pogoji (malo svetlobe). Sem pa tudi sam kar presenečen, ker sem bi prepričan, da je slika od Vitare bistveno boljša, ne samo boljša. :) 

Vitara                                                                                               Mazda 6                     

image.png

Daj povej kako je bila testna vožnja

• 1 leto kasneje...
Napisano
pred 7 minutami je Bini napisal:

No koment.... 😍🫣😉

Kako to? Pa dva orenk argumenta ima za komentirat :D

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Kako to? Pa dva orenk argumenta ima za komentirat :D

Uživam in ne komentiram.... 😋

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Lepa jamca 🤩. Kar sem prečital je trenutno dolga 265m in globoka 175m. Do reke manjka še cca. 150m globine, kar pa je lahko kar hitro, če se najde "prava" povezava. Če ne pa bo potrebno počakati na naraščanje reke, da začne pihati. Potem se kar hitro najde prave prepihe in pravo pot...

Raziskujejo pa jamarji z "izkušnjami" z prepihi tako, da ....😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.