Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa sej je kos ?eleza, ne pa zlata palica.

Saj je avto tudi samo malo pleha in malo ?ice... pa malo plastike...  :rolleyes:  :harhar:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Vztrajnika ni treba vedno menjat, v ve?ini primerov se ga da poglihat na drejponku. Jaz sem dal za garnituro sklopke 115? pa 50? za monta?o.

Napisano

Vztrajnika ni treba vedno menjat, v ve?ini primerov se ga da poglihat na drejponku. Jaz sem dal za garnituro sklopke 115? pa 50? za monta?o.

Bi se ti dalo kaj ve? pojasnit, kam morajo vsi dizel-fahrerji pripeljat svoje voze na tako ugodno re?itev? Najbr? bi ?e komu prav pri?lo..

V primerjavi s tiso?evrsko menjavo se mi zdi to odli?na alternativa, da ne bo kdo rekel da sem vedno antipremogovnik :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

zanimivo  -kje spi?  da te ne ukradejo

Napisano

Ni to navaden vztrajnik, ampak dvomasni vztrajnik ;) malo pogooglaj :)

Napisano

?e te posledi?no tole ne moti

? Slab?e bla?enje tresljajev motorja
? Glasnej?i tek motorja

potem go for it. Pa ta konverzija tako ali tako ni za vse avte, za japonske ne vem ?e pride v po?tev.

Napisano

Sem jim poslal povpra?evanje. :ne vem:

Evo

HI

Sorry no listing on that one L

Drew

Direct Clutch Services: 

39 Crosby Road

Albion Queensland Australia 4010

Ph: 07 3862 2680

Fx: 07 3262 9250

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 6 mesecev kasneje...
Napisano

Sedaj sem ugotovil, da je valeo izdelal tudi za Mazdo 4K kit  enomasnega vztrajnika oznaka 835111.

Razlika po trenutnih cena je samo 110? napram dvomasnemu

4KKit_Infobroschuere_2015.pdf

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.