Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sv. Ana, Podpe? :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sv jakob pri Katarini?

Jakob nima toliko prostor pri cerkvi... pa tudi pogled dol ni tako odprt, kot na drugi sliki :)

Podarim 5% popust pri mazdamanu :D 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Pokljuka je bil v?eraj super, 4h pa popolnoma dovolj. So nama pa bili bolj v?e? vzponi kot spusti, ker ?e nisva bila prav suvereno na smu?eh :)

Pu?k za biatlon pa nama niso ?eleli posoditi, verjetno sva bila preve? bradata, hehe

Brez zaslu?enega piva ni ?lo :)

post-185-0-43075100-1550299939_thumb.jpg

post-185-0-79292400-1550299980_thumb.jpg

post-185-0-70261400-1550299996_thumb.jpg

post-185-0-82327300-1550300016_thumb.jpg

post-185-0-38005900-1550300033_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zmaj,dbest. Sem prou rekel da bom vpra?al,kako je bilo.

Jaz vem,da ?e bi bilo ve? snega po ni?inah,ali ce bi ?ivel kje bli?je prog, da bi si kupil opremo.

Res je Kul zadeva to.

Napisano

Izposoja je relativno draga za 4h, ker se verjetno dobi na Bolhi komplet opreme za 50? cekinov. :)

Tek sovra?im, na smu?eh pa je bolj zabavno, no v?eraj sva izvajala bolj nordijsko hojo kot tek na njih, ampak okolica pa fantazija. Tudi Pokljuka tekme bom odslej ?e bolj do?iveto spremlju, ko poznam teren. :)

No, une najbolj strme nisva probala, ker lepo pi?e; 'zelo strma proga in ni primerna za za?etnike' :)

(gor bi zmogla, dol bi bil totalni fuuk, hehe)

Napisano

Izposoja je relativno draga za 4h, ker se verjetno dobi na Bolhi komplet opreme za 50? cekinov. :)

Tek sovra?im, na smu?eh pa je bolj zabavno, no v?eraj sva izvajala bolj nordijsko hojo kot tek na njih, ampak okolica pa fantazija. Tudi Pokljuka tekme bom odslej ?e bolj do?iveto spremlju, ko poznam teren. :)

No, une najbolj strme nisva probala, ker lepo pi?e; 'zelo strma proga in ni primerna za za?etnike' :)

(gor bi zmogla, dol bi bil totalni fuuk, hehe)

Meni je pa top,da sem dal tistih 15eur;?evlji so bili ?isto novi in da se mi ni bilo potrebno zafrkavati z preva?anjem opreme v avtu,nosnjo opreme v klet ipd...

Za 2-3x na leto sem bolj fan izposoje.

Napisano

Po neverjetno posranem tednu je bil tale vikend en velik u?itek. V?eraj 90km , z vmesnim ve? kot 1h klepetom na Pancah o Dolomitih z naklju?nimi kolesarji.

Danes pa... Jebemu... Ljubljana-brezovica-podpec-ig-zelimlje-turjak-st.jurij-grosuplje-pance-mali vrh pri prezganju-trebeljevo-jance-besnica-javor-podlipoglav-sostro-orle-lavrica-ljubljana.

Sploh vzpon iz zelimelj na turjak. Toplo priporo?am.

In je potem padla Pizza meseca februarja. Stestiral novo dostavo v lj "dodo Pizza". Super je, priporo?am.

post-9068-0-26845600-1550427626_thumb.jpg

post-9068-0-02799100-1550427649_thumb.jpg

post-9068-0-76679700-1550427665_thumb.jpg

Napisano

Nejc, ne bom rekel oz. napisal, da si hedonist (ker zverinsko pedaliranje v klanec to najbr? dejansko ni), ampak izkoristi? pa dan, to pa je tisto kar ?teje. Le pogumno dalje in po?ni to kar te veseli, sodelavci pa naj ?e naprej spijejo 12 piv dnevno in pokadijo 2 ?katli ter se tola?ijo, da si ti tisti "premaknjen", ki ne pa?e v kolektiv in ne obratno.  :jupiii:

Napisano

Nejc, ne bom rekel oz. napisal, da si hedonist (ker zverinsko pedaliranje v klanec to najbr? dejansko ni), ampak izkoristi? pa dan, to pa je tisto kar ?teje. Le pogumno dalje in po?ni to kar te veseli, sodelavci pa naj ?e naprej spijejo 12 piv dnevno in pokadijo 2 ?katli ter se tola?ijo, da si ti tisti "premaknjen", ki ne pa?e v kolektiv in ne obratno. :jupiii:

Am... Tnx. Ful cenim. Res. Ja... Marsikaj se je pletlo tale 2dni v glavi na biciklu(jebiga..... Nabere se enih ur;krepko ve? kot 10h neto ?ez vikend). Je blo enih kletvic ?ez degene v mislih in zahvala dolo?enim super osebkom (ne samo v mislih ,ampak kar v ?ivo...).

Se pa imam za cistega hedonista... U?ivaca... Ne da se opisati kaj je tok uzitkarskega gonit v klanec, ampak "kar je te?ko opisati je lahko razumeti"....

Napisano

Am... Tnx. Ful cenim. Res. Ja... Marsikaj se je pletlo tale 2dni v glavi na biciklu(jebiga..... Nabere se enih ur;krepko ve? kot 10h neto ?ez vikend). Je blo enih kletvic ?ez degene v mislih in zahvala dolo?enim super osebkom (ne samo v mislih ,ampak kar v ?ivo...).

Se pa imam za cistega hedonista... U?ivaca... Ne da se opisati kaj je tok uzitkarskega gonit v klanec, ampak "kar je te?ko opisati je lahko razumeti"....

no sej, isto kot se marsikdo zame spra?uje, kaj vidim v nevarnosti se spu??at ?ez gozdne poti :D

Napisano

Zmego, daj pridi 1x do Kamnika in gremo na Sv. Primo?a, jeba od klanca :)

Nejc seveda tudi vabljen. :)

Napisano

Zmego, daj pridi 1x do Kamnika in gremo na Sv. Primo?a, jeba od klanca :)

Nejc seveda tudi vabljen. :)

Huj?e od Ur?lje skoraj nemore bit :)

mi je pa pot zelo v?e?na za videt :wub:

https://kamzmulcem.si/sv-primoz-z-otrokom-na-najbolj-priljubljen-hrib-nad-kamnikom/

Napisano

Ah sej to zihr ni, ampak za moje razmere hudobija; najprej strm makadam, kasneje pa precej strmo po gozdni poti in vse do cerkve. :)

Napisano

?e nikoli z biciklom na Primo?u, je preve? bo?ja pot (gne?a) pa mi z biciklom v takem ni bilo u?itek. Ve?krat pa sem tja gor pririnil otro?ki vozi?ek. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Huj?e od Ur?lje skoraj nemore bit :)

mi je pa pot zelo v?e?na za videt :wub:

https://kamzmulcem.si/sv-primoz-z-otrokom-na-najbolj-priljubljen-hrib-nad-kamnikom/

Se strinjam; tudi sam si ne predstavljam mtb klanca, tezjega od Urslje Gore od rampe naprej (govorim o klancih, kateri so izziv predvsem kar se tice kondicije in ne same tehnike-tu jaz odpovem).

Jaz sem si jeb.l vse po spisku, da sem brez postanka prisel gor. Vem da sem na nekem desnem ovinku izrabil zunanji del ovinka, da sem se kot hrcek vrtel v krogu in si uspel vsaj malo umiriti pulz. Pa imam sicer zelo, zelo nizek pulz...

Lahko gremo pogledat ta klanec ki ga Zmaj predlaga...

Napisano

Nejc, verjetno bo? dejal, da to ni niti k od klanca, torej kurckej klanca  :hohoho:

Napisano

Nejc, verjetno bo? dejal, da to ni niti k od klanca, torej kurckej klanca :hohoho:

Vsak klanec je izziv in do vsakega hriba je treba imeti spo?tovanje; navzgor in navzdol ?e je pa komu premalo, ga gre pa lahko ve?krat prevoziti.

Tk d se veselim,ce nam kdaj uspe ga skupaj obiskati .

Napisano

Vsak klanec je izziv in do vsakega hriba je treba imeti spo?tovanje; navzgor in navzdol ?e je pa komu premalo, ga gre pa lahko ve?krat prevoziti.

Tk d se veselim,ce nam kdaj uspe ga skupaj obiskati .

tocno tak, nikoli ne podcenjuj nicesar :)

Napisano

tocno tak, nikoli ne podcenjuj nicesar :)

Res je. Recimo Psiha je lahko velika prijateljica ali pa nasprotnica. Sam sem v kosu prepeljal Zoncolan z dveh strani in vmes Croco Carnico, po drugi strani so me pa ?e bistveno,bistveno la?ji klanci tako sesuli,da sem se komaj zadr?al , da se nisem na polovici obrnil ali pa zabrisal kolesa v grmovje...

Napisano

Hvala toplemu februarju,da se moja luda glava odpravi na kratko, a zato toliko bolj sladko voznjo po 12urnem ?ihtu..

post-9068-0-25864300-1550774695_thumb.jpg

Napisano

Je bolj za v jamralnik. ?e od 1. februarja brez bicikla, ker so vilice v garancijskem popravilu. Drug teden cel teden dopust, pa za bicikel bolj slabo ka?e.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Po ve? kot 1200 leto?njih kilometrov, je bil danes ?as za prvo leto?njo vo?njo z novo specialko....

post-9068-0-90581800-1550839573_thumb.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Med prvih 100 avtomobilov novih registriranih pri nas v SLO v 2025 je edina Mazda na 34. mestu CX-30 😁 (482 registriranih, se mi zdi kar dosti prodanih, sem presenečen, sem mislil da je precej manj), ostalih Mazd pa ni med prvih 100. Ne vem, ali je to dobro ali slabo za Mazdo. Izvleček in še spodaj link:    Pa še link: Ste videli te številke? Vtis je eno, realnost pa nekaj povsem drugega. SIOL.NET Prvih sto prodajno najuspešnejših avtomobilov v Sloveniji ustvari 83 odstotkov vseh registracij, a med prvo stoterico je za zdaj le deset električnih in pet kitajskih avtomobilov. Oboji skupaj ne dosegajo 11...  
    • "Peskanje", ki se dogaja v pomivalcu, pa ga.   Copilot: Na kratko: ne, pomivanje nožev v pomivalnem stroju ni priporočljivo. Visoka temperatura, detergenti in močan vodni curek lahko poškodujejo rezilo, ga otopijo, povzročijo rjo in celo poškodujejo ročaj. To potrjujejo tudi strokovnjaki iz priznanih nožarskih podjetij.   Zakaj noži ne sodijo v pomivalni stroj 1. Otopitev rezila Pomivalni stroji uporabljajo agresivne detergente in visoke temperature. To postopoma topi ostrino rezila in skrajša življenjsko dobo noža. 2. Možnost rjavenja Dolgotrajna izpostavljenost vlagi in vročini lahko povzroči korozijo, tudi pri nerjavnem jeklu. 3. Mehanske poškodbe Curek vode lahko premika nože in jih udarja ob druge predmete. To povzroči odkruške, praske ali ukrivljeno konico. 4. Poškodbe ročaja Leseni ročaji lahko nabreknejo ali razpokajo. Plastični ročaji se lahko sčasoma zrahljajo ali deformirajo.   Kako pravilno prati nože Operi jih ročno, takoj po uporabi. Uporabi toplo vodo, blago milo in mehko gobico. Nož obriši takoj, da preprečiš rjo. Shranjuj jih v blok, na magnet ali v zaščitni etui.   Ali obstajajo izjeme? Nekateri cenejši noži so označeni kot dishwasher-safe, vendar tudi strokovnjaki pravijo, da je to bolj marketinška oznaka kot dobra praksa. Tudi ti noži se hitreje obrabijo v pomivalnem stroju.
    • Itak dokler ne pada dež in iščeš ključe po žepih🫣🤣
    • Ženska je pri 18 letih kot nogometna žoga - 22 fantov teka za njo. Pri 28 je kakor košarkarska žoga - 10 moških teka za njo. Pri 38 je kakor golf žogica - en moški hodi za njo. Pri 48 je kakor pingpong žogica - en moški jo hoče spraviti k nekomu drugemu...
    • Se pogovarjata dva upokojenca: - "Eh, ja, vidiš, Janez, na stara leta sva postala pedra..." - "Kaj pa ti govoriš?" - "Ja, glej, mene jebe Alzheimer, tebe pa Parkinson..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.