Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Še to - ko užgeš avto, vidiš kje je cagar na 0l tanka - seprav na črtici pa še malo v levo Ko začne utripat, je točno na 0... mogoče bi šlo potem še malo v minus Imam pa nekje v glavi tudi da sem nekje enkrat bral o velikosti posode 56 litrov, kar bi blo bolj verjetno
-
Jp, 62 litrov bi naj mela, js tut še nisem natankal več kot 54 litrov, pa tudi ne zavijem na bencinsko kuj ko je lučka.
-
Jaz sem imel danes 23 km do rezerve - tankal sem 50,xx l Mogoče prilagodi remaining glede na porabo... tudi ko sem imel že 0 km remaining in je ikonca za bencin utripala, sem natankal ponavadi okoli 54l Jaz mislim, da je 62l res možno, ker pri 0 remaining greš lahko še vsaj 50km @Janez007 a si ti samo 3ko testiral ali tudi 6ko
-
Zaradi selitve v enosobno stanovanje se mora kolega odpovedati hišnemu ljubljenčku. Zato vam pošiljam njegovo sliko s hišnim ljubljenčkom in vas prosim, da se kdo odloči in sprejme živalco pod streho. Je zelo prikupna, ljubezniva, rahlo razvajena in rada se crklja. Kolega prispeva tudi hrano za prva dva tedna.
-
Nekega dne je na kmetijo prišla radijska novinarka, ki je železa posenti prispevek o kmečkem vsakdanu. K sebi je povabila kmeta in mu naročila naj opiše svoj običajen dan. Kmet: - "Zjutraj ob petih vstanem in za začetek ruknem en šnaps, potem..." Novinarka: - "Gospod, to je vendar oddaja za otroke. Recite raje, da, namesto da spijete en šnaps, preberete eno knjigo!" Kmet: - "Torej. Zjutraj ob petih vstanem in za začetek preberem eno kratko knjigico. Potem žena pripravi zajtrk in po zajtrku še eno knjigo preberem. Za tem grem v hlev, zrihtam živino, grem nazaj v bajto na eni dve kratki knjigi in polej delat na polje. Vmes med pavzo vedno preberem eno knjigo in grem nazaj na polje. Sledi kosilo in po njem se ponovno prileže ena orng knjiga. Kasneje malo zadremam in ko se zbudim preberem še dve knjigi, da človek lažje diha. Popoldne še opravim nekaj malenkosti na kmetiji, zvečer pa gremo s prijatelji v knjižnjico. Tam cel večer beremo knjige. Ko nas imajo dovolj, nas knjižnjičarka vrže ven. Potem pa zavijemo k meni dol v tiskarno in beremo včasih celo vse do jutra..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.