Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Jaz pa o tem sanjam,..ampak samo sanjam za enkrat.

Gravel+set obročov z gumo za sepcialke. Aa bi potem imel MTB+GRAVEL

gravel-kolo-colnago-g4x-pigr-b2b.webp

Pa tole: računalnik

image.jpeg

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano

Ja, ja bol bodo bajni dnarci 🤣

Kolo tako je 3.5K eur, komputer pa 400€

image.jpeg

Napisano
pred 32 minutami je Tilen5 napisal:

Ja, ja bol bodo bajni dnarci 🤣

Kolo tako je 3.5K eur, komputer pa 400€

To je kar poceni. Tako da, kar korajžno. 👍

Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Zadnji videi v tej playlisti so posneti

Naj omenim, če kdo še ne ve, youtube namenja procesorsko moč pri obdelavi naloženih videoposnetkov po lestvici - kdor ima več naročnikov in več ogledov, dobi več procesorske obdelave in so posnetki boljši, kdor ima manj, ali nič, oz. malo ogledov, temu naložene video posnetke obdela hitreje in slabše, posledica je, da gledaš svoj posnetek na YT ali originalni in je razlika kar konkretna.

Jaz sem delal test tako, da sem naložil na YT in na Arnesov video portal isti posnetek in razlika v kvaliteti je ogromna.

Point je, da, če želiš imeti enako kvaliteto posnetka, kot je original, YT ni dobra izbira - za navadne smrtnike. 😉

Napisano
pred 5 minutami je etcho napisal:

Naj omenim, če kdo še ne ve, youtube namenja procesorsko moč pri obdelavi naloženih videoposnetkov po lestvici - kdor ima več naročnikov in več ogledov, dobi več procesorske obdelave in so posnetki boljši, kdor ima manj, ali nič, oz. malo ogledov, temu naložene video posnetke obdela hitreje in slabše, posledica je, da gledaš svoj posnetek na YT ali originalni in je razlika kar konkretna.

Jaz sem delal test tako, da sem naložil na YT in na Arnesov video portal isti posnetek in razlika v kvaliteti je ogromna.

Point je, da, če želiš imeti enako kvaliteto posnetka, kot je original, YT ni dobra izbira - za navadne smrtnike. 😉

Verjetno lahko plačaš za boljšo kvaliteto.

Napisano

Dans sem naredu enih dobrih 40km po Savinjski regiji; od GG do Mozirja in še malo okoli ter potem povratek v GG. Nazaj grede me je takšen veter bodel v prsa, da sem se komaj premikal, okrog 13h. Občutek, kot da si v nekem simulatorju oz. vetrovniku, hehe

• Všeč 2
  • Haha 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Namen imam kupit novo akcijsko kamero (za smučanje, emtb, podvodne aktivnosti...) GoPro odpade. 😉

Ogedani imam ti dve kameri:

Insta 360-ace-pro 2

1. https://www.bigbang.si/insta360-ace-pro-2-dual-battery-bundle-izdelek-1570744/

DJI - action - 5-pro

2.https://www.bigbang.si/dji-action-5-pro-standard-akcijska-kamera-izdelek-1505627/

Obe imata zelo dobro sliko (predvsem v slabših svetlobnih pogojih). 

Ali  ima kdo katero od obeh? 

Obe sta hudi. 

insta pro 360 ace pro2: večji FOV, manjši lense flare, bolša slika v slabši svetlobi

DJI: boljša/večja baterija, malo manjša kamera

če bi kupoval bi vrjetno vzel ace pro2, zaradi FOV in bolše slike v slabši svetlobi

Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Screenshot, levo original, desno YT:

image.png

vem ja :)

1. in zadnji posnetek na YT. tole mam čistu blizu doma.

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

To je kar poceni. Tako da, kar korajžno. 👍

Ja nek kompromis med kvaliteto/opremo in ceno. Če bi kupoval elektriko bi pa blo x2.

image.jpeg

Napisano

Se je našel en programer, ki ponuja free izdelavo 3D flyover (to, kar dela Relive, ampak je žal skoraj vse zaklenil v zastonj varianti).

Klik na:

MAPDIRECTOR-APPLICATION.VERCEL.APP

Fly over your tracks, tell stories, animate stuff and export to pixel-perfect video. Built for Athletes, Storytellers and Adventurers.

Izdelek:

Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Malo razmišljam o temle, kaj mislite🤔

IMG_20250502_162626.jpg

IMG_20250502_162702.jpg

a to gledaš rablenga al si ga imel na testni furi?

eride 920 je ok izbira če se ne voziš po bike parkih in zahtevnih poteh.

Napisano
pred 9 urami je Tilen5 napisal:

Kolo je..

Lahko bi vsaj napisal da gre za Scott Patron eRIDE
https://www.extremevital.com/en/cycling/electric-bike-scott-patron-eride-920-p-42764.html

....

Ne rabim, se že na daleč vidi.... 🤗

pred 36 minutami je TBA napisal:

a to gledaš rablenga al si ga imel na testni furi?

eride 920 je ok izbira če se ne voziš po bike parkih in zahtevnih poteh.

Ja, sem malo probal, ker ga ima kolega a sem ugotovil, da je to le malo preveč adrenalina in denarja za mene... :nevem:

Za kaj takega moraš biti s telesom in dušo pri stvari tako, da bom kar pri poganjalčku ostal in za ležerne vožnje na skyroju... 🤗😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.