Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vi se kar delajte norce, važno je le to, da meni zic paše kakeršenkoli že je.... 🤗😉

Napisano

Dobro debato ste našli. Sam že dolgo iščem rešitev. Ravno sem razmišljal, da bi dvoje kolesarske hlače oblekel, ampak bom počakal, da se vsaj malo ohladi. 
Načeloma je moj sedež precej športen, sicer ni slab. Res pa je, da sem precej pretežak (145-150 kg). Ampak dobesedno na vsaki turi trpim kot žival in se skoraj vsakič, ko se cesta vsaj malo prevesi, dvignem. Na klancu sploh trpim. 
Nisem sicer neizkušen, sem včasih kar dosti kolesaril, pa precej lažji sem seveda bil. 
Kar nadaljujte z debato 🤣🤣

Napisano
pred 12 urami je Tilen5 napisal:

@Mraušk Mčk eh nebuloze govoriš, eni lahko majo zic iz betona in delajo 300km pa ne čutijo....🤣🤣

Najožji, kar ga lahko dobiš je od selle italia 130mm ta naj bi bil za širino riti 11cm +- imaš tudi drug model mislim, da SLR, ki j 135mm. Kolk je ta ergon dejanako širok v mm?

SQlabs ima sedeže širine 13, 14, 15, 16 in 17 cm

Napisano
pred 17 urami je Tilen5 napisal:

Kolk je ta ergon dejanako širok v mm?

Ergon SMC Core S/M (9-12CM) je izmerjena max. širina 14,4 cm.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 16 urami je kacnje napisal:

Dobro debato ste našli. Sam že dolgo iščem rešitev. Ravno sem razmišljal, da bi dvoje kolesarske hlače oblekel, ampak bom počakal, da se vsaj malo ohladi. 
Načeloma je moj sedež precej športen, sicer ni slab. Res pa je, da sem precej pretežak (145-150 kg). Ampak dobesedno na vsaki turi trpim kot žival in se skoraj vsakič, ko se cesta vsaj malo prevesi, dvignem. Na klancu sploh trpim. 
Nisem sicer neizkušen, sem včasih kar dosti kolesaril, pa precej lažji sem seveda bil. 
Kar nadaljujte z debato 🤣🤣

Jaz mam tud preveč kil (okrog 130) ampak kolesarim celo brez kolesarskih hlač v čist navadnih hlačah za košarko. Edino kar imam je ena taka mehkejša prevleka, ki je na zicu bolj zato, da ne riba kot pa kaj drugega.

Sicer ne vem kaj bi ti predlagal, ampak po moje širši zic ne bi bil slab poskus. 

Sem pa gledal tiste z luknjo v sredini, ki naj bi bile za jajčka ugodne pa mi ni jasno kako jih spraviš skoz luknjo.🤪

33112_1.png

Napisano
pred 6 minutami je Boss napisal:

Sem pa gledal tiste z luknjo v sredini, ki naj bi bile za jajčka ugodne pa mi ni jasno kako jih spraviš skoz luknjo.🤪

Ne rabiš se sekirat, jajčka se bodo lepo razlila ob sedežu, luknja je namenjena, da sedež ne pritiska na prostato. 😁

Napisano
pred 35 minutami je Boss napisal:

Mogoče jih moraš prej spraznit :nevem:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Samo to upokojensko življenje je res težko. Vsak dan vstanem ob 5.30, zajtrk in nato plaža. Tam preplavam nekje okoli kilometra in ob 10. uri najpozneje domov. Sedaj poleti je prevroče za kolo.😕 Tudi tako vzdržujem kondicijo. 

• Všeč 4
  • Ljubim 1

Napisano
pred 49 minutami je Alex napisal:

Samo to upokojensko življenje je res težko. Vsak dan vstanem ob 5.30, zajtrk in nato plaža. Tam preplavam nekje okoli kilometra in ob 10. uri najpozneje domov. Sedaj poleti je prevroče za kolo.😕 Tudi tako vzdržujem kondicijo. 

Ja mal se ne držiš prvotnega zastavljenega plana 😛 ampak ja je prevroče te dni

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Jaz mam tud preveč kil (okrog 130) ampak kolesarim celo brez kolesarskih hlač v čist navadnih hlačah za košarko. Edino kar imam je ena taka mehkejša prevleka, ki je na zicu bolj zato, da ne riba kot pa kaj drugega.

Sicer ne vem kaj bi ti predlagal, ampak po moje širši zic ne bi bil slab poskus. 

Zanimivo, da sem tudi jaz zelo dolgo kolesaril brez kolesarskih. Šele zadnjih nekaj let jih imam.  :-)
Bom poskusil z dvojimi hlačami. Imam sicer tudi en drug sedež - malo širši, neke vrste gel, ampak se mi ne zdi veliko boljši. Je pa res, da je na tistem kolesu drugačna tudi geometrija. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.