TBA Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 pred 2 urama je Bini napisal: Jaz imam pa SPD, se ve kako velika so... 😉 Misliš, mala 🤣 2 2 Citiraj
godlike Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 (urejeno) Če se po čudežu zgodi, da morem na SPD pedala z navadnimi čevlji imam doma Pocket Pedals: Attention Required! | Cloudflare WWW.BIKE-DISCOUNT.DE Vrhunska roba. Popravljeno 2. september, 2025 od godlike 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 Dobiš tudi tako k se kot cleet zatakne na pedalo. Zgledajo pa češko 😛 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 Ali pa imaš univerzala kot moja draga... 1 Citiraj
godlike Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 pred 59 minutami je Bini napisal: Ali pa imaš univerzala kot moja draga... Ja te so one sided in moreš pol vedno pedalo obračat, če imaš navadne šuhe. Plus teža, ker 99% postov vozim na spd. Pred eno uro je Tilen5 napisal: Dobiš tudi tako k se kot cleet zatakne na pedalo. Zgledajo pa češko 😛 Na teh se rada plastika zgloda, za to sem one vzel. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 Kolk ti kej zdržijo SPD čevlji? Vizualne praske itak, da bodo zaradi narave vožnje MTB (jih že imam nekaj, posebej na desni katero prvo zapenjam in se že pozna na blagu), ma tko prej k je čevelj doteran za zamenjavo? Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
godlike Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 Imam prve. Verjetno tam nekje 2008/10. Sidi osnovne. Pedala sem po ca. 10 letih za 2 kroga z imbusom dozategnil, ker sem se uspel pakrat iztrgat. Spodja imam čepke noro zguljene. Ježi še primejo, tako da služijo namenu. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 Dobro služijo pol. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
godlike Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 (urejeno) Res je. Sem ti poslikal: Aja, sem pa dal 2x XT pedala razšraufat in namazat, ker so pokala. Popravljeno 2. september, 2025 od godlike 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 Tile tvoji so kot novi v primerjavi z mojimi, ki so lani končali v kanti za smeti. pa jih zadnjih 7 let sploh nisem vozil. Resda so bili letnik 2005. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 3. september, 2025 Prijavi Napisano 3. september, 2025 Ena prej ko pade mrak. 5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 4. september, 2025 Prijavi Napisano 4. september, 2025 Pred spanjem grem še na eno pasedžato, pa še psa peljem na sprehod... 1 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 4. september, 2025 Prijavi Napisano 4. september, 2025 Ena na hitrco 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 6. september, 2025 Prijavi Napisano 6. september, 2025 Danes sem naredil en "Duatlon".😊 (manjkal je še tek za triatlon). Zjutraj v temi sem štartal s kolesom (da sem izprobal sproti še novo led luč za kolo). Pa tudi da vidim, kako je kaj z gležnjem. Nato je sledilo še vsakodnevno plavanje v Strunjanu. (ja, sem šel kontrolirat, kako napreduje kao "poroka" od pernatega.) Parkirna mesta za bivše so bila še prazna. Se je pa Janči Plestenjakov nekaj motovilil tam okoli. Drugače je pa on Primorec, saj stanuje v Strunjanu. 😉 Tako pravi. 3 2 Citiraj
etcho Napisano 6. september, 2025 Prijavi Napisano 6. september, 2025 pred 8 minutami je Alex napisal: Drugače je pa on Primorec, saj stanuje v Strunjanu. Da te popravim: "Drugače pa on stanuje v Strunjanu". 😁 In, kako je gleženj? Kje si pustil kolo med plavanjem? 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. september, 2025 Prijavi Napisano 6. september, 2025 pred 9 minutami je etcho napisal: Da te popravim: "Drugače pa on stanuje v Strunjanu". 😁 In, kako je gleženj? Kje si pustil kolo med plavanjem? 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 6. september, 2025 Prijavi Napisano 6. september, 2025 pred 25 minutami je etcho napisal: Da te popravim: "Drugače pa on stanuje v Strunjanu". 😁 In, kako je gleženj? Kje si pustil kolo med plavanjem? Vem, da samo "stanuje". Samo on zase pravi, da je Primorec.🤣 Kolo sem peljal domov na varno in potem na plavanje. Gleženj je v nulo, tako, da bomo lahko nadaljevali z traili. 3 Citiraj
etcho Napisano 6. september, 2025 Prijavi Napisano 6. september, 2025 Pred eno uro je Alex napisal: Samo on zase pravi, da je Primorec. Malo ga samo j*be naglasak. 😂 Gleženj v nove bitke. 👍 2 Citiraj
TBA Napisano 7. september, 2025 Prijavi Napisano 7. september, 2025 (urejeno) ena na Mrzlico in Kal null Popravljeno 7. september, 2025 od TBA 4 1 Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2025 Prijavi Napisano 7. september, 2025 Tudi danes zgodnje vstajanje. In na kolo. ln nato obvezni plavanje. 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. september, 2025 Prijavi Napisano 7. september, 2025 Mal na tempo, nekaj segmentov odšprintanih stoje, nekaj počasnih odeskov za regeneracijo. 4 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
godlike Napisano 7. september, 2025 Prijavi Napisano 7. september, 2025 Po 10-ih letih le pridelal novi žig. Bi že moral bit lani, pa ga na Kumu nismo našli. Tokrat smo hudiča le našli na Krvavcu: 7 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. september, 2025 Prijavi Napisano 11. september, 2025 Po sončku ^^ 4 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 13. september, 2025 Prijavi Napisano 13. september, 2025 Danes pa sva z Etcho - jem odfurala eno "heavy metal" varianto. Vsi traili in makadamske poti so razriti do golega kamenja, vse polno lukenj, podrtih dreves. 🙄 Zadnji nalivi so res naredili štalo po slovenski Istri. Drugače pa super giro z veliko višincev. Gleženj vzdržal torturo. 😊 6 Citiraj
etcho Napisano 13. september, 2025 Prijavi Napisano 13. september, 2025 (urejeno) Današnja se je izkazala za trd oreh. Drugače pa vreme idealno, blata lih prav. 👍 Popravljeno 13. september, 2025 od etcho 6 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.