Boss Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober pred 3 minutami je jures napisal: Se prav si sel tud cez most v Medvodah.... Tud ja 😢 Citiraj
etcho Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober Danes sem odpeljal turo, ki ni segala dlje od 3 km od doma. 2 Citiraj
Boss Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober pred 7 urami je Alex napisal: Sam hodim vsaj vsaka dva meseca na masažo. In to k strokovnjakinji, ki je bila včasih fizioterapevtka za športnike. Tako, da ja, zelo pomaga Ne morem verjett, kako je do tega prišlo. Po vseh hojah v hribih, po vseh tekih, po vseh vožnjah s kolesi in padcih sem jo na koncu "fasal" na enem pikniku. In to medtem, ko sem sedel za mizo. En nenaden gib noge in je bilo končano.😕 Nisem več mogel zravnati noge. Ajej... take poškodbe brez vzroka so najbol neprijetne. Sam počasi rihtaj zadevo pa nobenega pretiravanja in hitenja. Pač si DESUS in bo trajalo dlje, kot če bi to naredil pred 30 leti. Sporoči kaj bo na MR. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober Kite pri teh letih niso več iste kot pri 30ih ali 40ih. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal: Kite pri teh letih niso več iste kot pri 30ih ali 40ih. Ampak, jaz sem si vez sfukal, ko sem bil star tam nekje 32-33 let ...razen, če govoriš o nekih drugih kitah. 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Je tudi odvisno od posameznika. Pri meni gležnji in kolena tipi topi, nikoli problemov, rama je pa hitro šla Citiraj
Z M A J Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Sreda zasneženi Mangrt, včeraj pa Cojzova koča, za danes je bil predviden vzpon na K2, vendar ta odpade :))) . 6 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Tistole na Mangrtu je bilo pa že za drytoolat. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober (urejeno) Nekateri res ne morejo brez težav, mislim na dogodke danes v visokogorju.... 🥴🤔 Popravljeno 5. oktober od Bini Citiraj
Tilen5 Napisano 10. oktober Prijavi Napisano 10. oktober Od petka ko me je prepihalo in prezeblo sem bil prehlajen in nisem kolesaril. Danes je bil prelep dan, da bi bil doma. 4 Citiraj
Boss Napisano 10. oktober Prijavi Napisano 10. oktober Jaz tud in sicer iz Sežane proti Komnu, šel malo čez Volčji Grad (15% klanec). Zaradi izredno slabih oznak kolesarke, sem nazaj grede zašel in se znašel v Dutovljah, pa v Tomaju, pa čez Križ in čez neke vukojebce preko strmega makedama nekak nazaj v Sežano. S tole kolesarko so res dobro nategnili EU. Vsaj 5km gre po državnih cestah in zame to pač ni kolesarska povezava kakor so se hvalili. Ampak OK, je pa res razgibana, gore dole skozi gozdove pa mimo polj. Kljub kritiki bi jo vseeno priporočil za malo uživanja na Krasu. 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober (urejeno) Nisem še imel problem z oznakami po teh poteh. Pa sem večkrat šel od. Sežane proti Komnu itd. 😅 Popravljeno 11. oktober od Tilen5 Citiraj
Boss Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober Sej, ko bom šel drugič jih tudi jaz ne bom mel več 🤣 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober PogiCAR, glavni na pedalni pogon, ponovno NAJBOLJŠI 3 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober Malo na okrog...vremce je tako da se še da,..no razen na kakih osojnih mestih zraven reke vipave je mraz 2 Citiraj
Boss Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober pred 50 minutami je Z M A J napisal: PogiCAR, glavni na pedalni pogon, ponovno NAJBOLJŠI Remco se izboljšuje. Letos je manj kot 2 minuti zaostal. Lani še več kot tri. Mogoče, mogoče bo čez dve leti s takim tempom napredka bil celo konkurenčen. 1 Citiraj
Gelipter Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober POGI...Bravoooo čestitkeeee top 👌👍👌👌👌👌👍😉😄 3 1 Citiraj
TBA Napisano torek ob 18:12 Prijavi Napisano torek ob 18:12 Pa je zopet prišla sezona nočnih vzponov z ebajki. ta petek je planirana na sv. Planino nad Trbovljami 5 Citiraj
Tilen5 Napisano sreda ob 16:19 Prijavi Napisano sreda ob 16:19 De še jaz kaj objavin in ne samo boti TAPADOKIOOOOOOO al kej je že ?🤣 3 Citiraj
TBA Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Od nočne fure 20251017_191506_1.mp4 4 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Jaz sem pa testiral, če znam še hodil al sam gonit,..in mi ni šlo neki. morm kak youtube tutorial pogledat. 2 1 Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Profilno žaganje v okolici Kubeda. 1058 vm na 20 km podlage. En meter ni šlo po ravnem. 😁 4 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Pred eno uro je etcho napisal: Profilno žaganje v okolici Kubeda. 1058 vm na 20 km podlage. En meter ni šlo po ravnem. 😁 Mi delaš gušte, zdaj, ko ne morem kolesarit. 😄 Te proge so res zakon. 👍 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.