Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem poleti nardil 3x toliko višincev kot vi(brez asistence elektrike) zdaj mam na easy hehe, plus na nanosu je s to burjo ful premrzlo :( 

jans2.jpg

Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Sem opazil, ja. Zdravstvene težave, predvidevam? 

What?

jans2.jpg

Napisano

Sorry, če ni to. Sklepam, po prejšnjih turah,da uživaš v klancih, zato se mi nenavadno zdi, da voziš bolj ravninske. 🙂

No worry. 👍

Napisano
pred 13 minutami je etcho napisal:

Sorry, če ni to. Sklepam, po prejšnjih turah,da uživaš v klancih, zato se mi nenavadno zdi, da voziš bolj ravninske. 🙂

No worry. 👍

Ne ne, pač pri nas na jesen skor ni dneva da burja ne bi pihala. Če grem po Vipavski dolini ko je temeratura recimo 20 stopinj je občutek z burjo kot da je 16-17 stopinj, takrat se še  da nekako po sončku kolesarit. Medtem ko je na nanosu ob istem vremenu 10 stopinj (z burjo občutek bistveno majn), pač premrzlo zame. Kras in tam pa je tudi osojno in mrzlo.

jans2.jpg

Napisano
pred 2 minutama je Tilen5 napisal:

Ne ne, pač pri nas na jesen skor ni dneva da burja ne bi pihala. Če grem po Vipavski dolini ko je temeratura recimo 20 stopinj je občutek z burjo kot da je 16-17 stopinj, takrat se še  da nekako po sončku kolesarit. Medtem ko je na nanosu ob istem vremenu 10 stopinj (z burjo občutek bistveno majn), pač premrzlo zame. Kras in tam pa je tudi osojno in mrzlo.

Sej, če se dobro oblečeš (zimska jakna, zimske rokavice, zimska čelada, zimske nogavice) se da. Midva z Etcho-tom  sva bila lansko zimo  skozi na kolesu. 

V bistvu je meni najlepše kolesarit ravno pozimi. Ni visoke trave, ni klopov, ni veliko turistov. 

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Sej, če se dobro oblečeš (zimska jakna, zimske rokavice, zimska čelada, zimske nogavice) se da. Midva z Etcho-tom  sva bila lansko zimo  skozi na kolesu. 

V bistvu je meni najlepše kolesarit ravno pozimi. Ni visoke trave, ni klopov, ni veliko turistov. 

Ni mi fajn na max šopat in se pod vsemi oblekami potit ko ne prezračijo zadosti. Plus imam samo kratke hlače za kolesarit.

jans2.jpg

Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

Ni mi fajn na max šopat in se pod vsemi oblekami potit ko ne prezračijo zadosti. Plus imam samo kratke hlače za kolesarit.

Aja, potem pa je to malo drugače. Drugače pa, vsaj za gorsko kolesarstvo, obstajajo materiali, ki dobro dihajo. V bistvu se ne spotiš skoraj nič. 

Napisano (urejeno)

p.s: sem začel stavit denar(da se malo pohvalit) na stran, če mi do maja meseca rata zbrati denar za specijalko. MTB bom seveda obdržal, ker mi je višince po nanosu delat in obisk Vojkove koče zelo všeč.

pred 3 minutami je Alex napisal:

Aja, potem pa je to malo drugače. Drugače pa, vsaj za gorsko kolesarstvo, obstajajo materiali, ki dobro dihajo. V bistvu se ne spotiš skoraj nič. 

jaz uporabljam majice za cestno dirkanje(To majico recimo imam za zdej),..zimsko opremo imam pohodniško za gore, ki dobro diha pa vem kako je kolesarit v 3 soljih + vetrovki ko se spustiš v kako dolino.

Popravljeno od Tilen5

jans2.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.