Mraušk Mčk Napisano 29. december, 2025 Prijavi Napisano 29. december, 2025 Danes sem šel na lučke. Bilo jih je ogromno. Polovična luna v zenitu je delala težavo da se jih je videlo samo na milijone in ne več. Ampak je pa prav prišla, da je čelka lahko ostala v nahrbtniku neuporabljena. Se opravičujem ker okol kapelce ni več snega. prisežem, da je samo malo višje vse pokrito. Zmaj zagotovo ugane lokacijo. 6 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 (urejeno) Menina 🤗, za tole ne rabiš ZMAJ-a.... 😁 Je pa čudovita fotka.... 🤗😉 Popravljeno 30. december, 2025 od Bini 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 Menino se vam zeeelo splača obiskat ko zacvetijo žafrani in je cela vijolična, ni pa toliko obljudena kot njena svetovno znana sestra; Velka 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 Ker sem moral po narkotike za psa sem se odločil da grem namesto z avtom, kar s kolesom okol rit v varžet. 8 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 pred 15 urami je Bini napisal: Menina 🤗, za tole ne rabiš ZMAJ-a.... 😁 Je pa čudovita fotka.... 🤗😉 Tako naredi mobi (S23) Za nočne posnetke zvezdnega neba bi rabil taprav fotoaparat in stojalo pa ene pol ure časa. Sem že skoraj pozabil kako krasno je biti v hribih ponoči. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 1. januar Prijavi Napisano 1. januar Kranjska Reber s Črnivca kot 1. vzpon leta 26. Zelo primerna tudi za sankače 10 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 2. januar Prijavi Napisano 2. januar Dobra tura,👍 jaz pa sem včeraj naredil samo en rahel vzpon na C. grad po prekrokani noči.... 7 Citiraj
etcho Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Danes brez burje, jasno nebo, kolo mi je kazalo v Sečovljah -5 °C. 2 Citiraj
Alex Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 9 urami je etcho napisal: Danes brez burje, jasno nebo, kolo mi je kazalo v Sečovljah -5 °C. Sem videl zjutraj in sem si rekel,da si pogumen. 😄 Citiraj
etcho Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar (urejeno) U bistvu je blo na občutek topleje, kot dan prej z burjo, čeprav dan prej ni bil minus. Če se ozreš po Nizozemcih, ki kolesarijo celo zimo, ni hudega. Se vremenu primerno oblečeš in si pač malo manj "gibljiv" v vseh teh cunjah. 😁 Za tistih 20 minut res ni panika, če pa greš na turo, kjer se furaš uro, dve, pa zna stisnit dlani in stopala. Popravljeno 8. januar od etcho 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 10 minutami je etcho napisal: Če se ozreš po Nizozemcih, ki kolesarijo celo zimo, ni hudega. Ozirat se po Nizozemcih ki celo zimo kolesarijo? A bejž no. Tam je pa to res neki težkega ko majo čez celo državo cel meter višinske razlike. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: Ozirat se po Nizozemcih ki celo zimo kolesarijo? A bejž no. Tam je pa to res neki težkega ko majo čez celo državo cel meter višinske razlike. Se mraza pa pri njih ni? 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 12 minutami je Alex napisal: Se mraza pa pri njih ni? Po mrazu pozimi se vozit zadekan ni problema, tudi jaz to počnem. Klance navzdol pozimi vozit je pa čist nekaj drugega. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
etcho Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar pred 10 urami je Mraušk Mčk napisal: Ozirat se po Nizozemcih ki celo zimo kolesarijo? A bejž no. Tam je pa to res neki težkega ko majo čez celo državo cel meter višinske razlike. Kam naj bežim? Poudarek je bil na temperaturi, ne na višincih. 2 Citiraj
TBA Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar pred 2 urama je etcho napisal: Kam naj bežim? Poudarek je bil na temperaturi, ne na višincih. Bejž na en rum s čajem 2 1 1 Citiraj
Jest Napisano 9. januar Prijavi Napisano 9. januar pred 53 minutami je TBA napisal: Bejž na en rum s čajem Sam ne preveč čaja dajat zraven... da ne bo zmrznilo 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar dne 24. 12. 2025 ob 9:05 je TBA napisal: pač pregled kolesa, pogonskih sklopov, diagnostika motorja, čiščenje in mazanje vseh ležajev (teh na polnovzmentenem kolesu ni malo), odzračevanje zavor,... Gume sem menjal kak mesec nazaj, vzemtenje gre na velik servis naslednje leto (cca 300€ za oboje). Sem pa zjutraj dobil obvestilo, da je kolo pripravljeno na prevzem. Kok bo pa končna cena pa zvem ko prevzamem kolo. In koliko je bilo? Citiraj
TBA Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 7 urami je NevLado napisal: In koliko je bilo? 173€ s popustom. Menjana je bila tudi veriga in bouden. 3 Citiraj
NevLado Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 15 urami je TBA napisal: 173€ s popustom. Menjana je bila tudi veriga in bouden. Uff Kje so časi, ko smo kolesa servisirali doma... pa ko je bla ketna večna 2 1 Citiraj
Alex Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Kje so časi,ko smo avtomobile servisirali sami doma. 3 Citiraj
TBA Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 10 urami je Alex napisal: Kje so časi,ko smo avtomobile servisirali sami doma. Ko ni bilo elektronike😄 3 Citiraj
Alex Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Ta teden sem imel kontrolo pri mojem kirurgu. Dal mi je zeleno luč za kolo.🤗 Z videnim je bil zelo zadovoljen. Danes sem ,po dveh mesecih od operacije ,prvič šel z kolesom en Giro. Za začetek ena bolj eazy fura (21km) samo asfalt. Večinoma ravnina. Sedaj bom počasi stopnjeval tempo. Zanimivo, dobil sem tudi zeleno luč za smučanje (enkrat konec februarja ali v začetku marca). Seveda bolj na izi , brez pretiravanja. Se pravi, da ni sezona popolnoma izgubljena. 🙂 5 1 Citiraj
Alex Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Danes sem se naredil en manjši krog po burji. Med Koprom in Izolo, na Parenzani so bili kar močno sunki. 😀 Spotoma sem se dogovoril v Kp še za redni letni servis : - pregled vilic -menjava olja in vsega ostalega, pregled bremz ,zamenjava prednjih ploščic, mleko... 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.