Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 09:41 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:41 Tam nekje pred 16 uro.. Ni se pripeljalo s severa ampak se je skuhalo tam nad Kamniško Bistrico. Pr bajt imamo 3 avte. Eden dobrih 11let, eden dobrih 17let, eden pa samo pol leta star. Lahko ugibate katerega sva imela za v točo. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano ponedeljek ob 10:21 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:21 Najnovejšega... a to rabimo ugibat? 1 Citiraj
godlike Napisano ponedeljek ob 12:01 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:01 Ima se, može se 😉 Pa maš kaj posledit? Ker tak drobna Renaulta stolče, Alfe pa ne. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 13:32 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:32 Gas auto je zdržal brez posledic, ga moram še enkrat pod tapravo svetlobo pogledat ampak zgleda OK. Sem van napeljal podaljšek pa na zadni sedež razvlaževalec, ta je v 3h urah potegnil ven skor 2 litra vode - toliko sva je not prinesla na ruzakih oblačili in v čevljih. Pravzaprav 17 let star renold itak ni kasko zavarnovan tako da bolje da ni bil udeležen v toči. Take in tako dolgotrajne ziher nebi zdržal. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 13:36 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:36 (urejeno) Pa še to. zadnjič je Slivka pi... ker je imel v toči letne gume in ne zimskih. Po sveži izkušnji moje prepričanje je, da je glih prov en kurc vseglih kakšne gume imaš, ko se voziš po dobre 3 cm podlage iz centimeterskih ledenih kroglic. Ker to ni zglajen sneg in ne poledica, ampak nekaj "boljšega" Popravljeno ponedeljek ob 13:38 od Mraušk Mčk 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami V soboto pa s peciklom na Paranzano od Kopra do Poreča..... 3 1 Citiraj
Alex Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 4 urami je etcho napisal: Mi pa v nedeljo. 😁 Upam,da bomo imeli dobro vreme.🤗 1 Citiraj
Bini Napisano pred 41 minutami Prijavi Napisano pred 41 minutami pred 12 urami je Alex napisal: Upam,da bomo imeli dobro vreme.🤗 Malo bolj vroče kot jaz.... 😁😉 Citiraj
Bini Napisano pred 41 minutami Prijavi Napisano pred 41 minutami (urejeno) Greste tja in nazaj na el.? 🥵 Popravljeno pred 39 minutami od Bini Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.