Z M A J Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij Danes opravil dobrih 57km in sicer štart iz Soteske, prek Tunjic, Zaloga pri Cerkljah, Cerkelj, Olševka in Tupalič, do PREDDVORa in tam kopanje v Črnavi Povratek prek Komende in Kamnika. Od Tunjiške mlake proti Zalogi pri Cerkljah in Šmartnem je izredno lepa, neprometna cesta, večinoma po gozdu. Me je res navdušil predvsem ta del poti 8 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sportman333 Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij A je za kopati v Predvoru, se hotel še ni podrl v jezero....še nekaj časa nazaj je bilo jezero bolj tako tako, ni bilo ravno na izgled mikavno za iti v vodo 😉 Citiraj
Z M A J Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij Je prav luštno, vendar na obratnem bregu od propadajočega hotela, tam je tudi prijeten bar z dobro postrežbo in urejenimi wc-ji. Temperatura vode jezera je nekih 20, kar je meni čista IDILA 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij dne 26. 6. 2026 ob 12:34 je Bini napisal: Jaz grem pa danes na Velebit za 5 dni... Evo zaključili pešačko turo po Velebitu-(Premužičeva pot 57 km). Bilo je vroče a zelo lepo.... VID_20260628_100322.mp4 6 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. julij Prijavi Napisano 17. julij Vsi me poznajo kot urgentnega kolesarja. In tako danes rekreativno z biciklom do moje najljubše oštarije. K sreči je mulc nekja zj tastar bicikel in mi toplo svetoval da vzamem tanovga ki ima precej več hoda (in posledično lepše pobira neravnine na cesti). V mraku z Grmač dol nič posebnega, na ravnini 65 in s to hitrostjo priletim v gozd. Takoj se spomnim na srne nekoč, in zato zmanjšam pod 60. Potem predme skoči lisica, ne prevelika ne premajhna, glih taprave velikosti da je šlo čist lepo čeznjo točno čez sredino hrbta. Zadni konec bicikla je malenkost odneslo. Bil sem pa 100% da bom padel. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 17. julij Prijavi Napisano 17. julij To je tud moj največji strah, ko se spuščam po kakem klancu... da mi ja ne bi kaj priletelo pod kolo. Aja, kaj pa lisica? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. julij Prijavi Napisano 17. julij pred 23 minutami je Boss napisal: Aja, kaj pa lisica? Ne vem. Nekak mi ni bilo da obrnem. Verjetno se je zavlekla v gozd. Je pa prav čuden občutek ko zapelješ čez, ni tako kot da bi povozil velik kamen ampak kot da bi povozil nekaj mehkega. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Menina; dopoldanska pedalna vzpetina 7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Sama foušija me je. Ampak lahko tebi, ki imaš Edge Pro bicikel 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Hja, bilo je še nekaj kolesarjev gor, ampak vsi ostali so bili DeSUS izvedbe, powered by jedrska elektrarna KrHko, haha 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Zmaj, prej ali slej boš prosil da zgradijo drugi blok Je Krško, Verjemi da prideš v naše vrste. 2 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano ponedeljek ob 17:29 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:29 Goričane; luštno popoldansko kopanje 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano torek ob 05:35 Prijavi Napisano torek ob 05:35 pred 12 urami je Z M A J napisal: Goričane; luštno popoldansko kopanje Potem je pa tole gotovo tvoja mazdurina 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano torek ob 15:41 Prijavi Napisano torek ob 15:41 Znala bi bit Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano včeraj ob 15:53 Prijavi Napisano včeraj ob 15:53 Danes pa malo sprehoda po austrijskih hribih.... 4 1 Citiraj
Boss Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Razen tistega jezera vse ostalo zgleda neke revšna od razgleda. Siva goličava. Citiraj
Bini Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 1 uro je Boss napisal: Razen tistega jezera vse ostalo zgleda neke revšna od razgleda. Siva goličava. Ja, kot bi bil na Veliki planini ali na Stolu samo, da je malo višje. Temperature in poti pa idealne za kilometre tolčt..... 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami Včeraj supal 3ure razdaljo, ki sem jo ponavadi zmogel v 2,5 ure. Razlog je v jajcih od Red Paddle supa. Celo 4mestno cifro plačaš zan, potem se mu pa v samo enem letu občutno poveča grez. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.