Kaj bi bila ideja? Da prepovemo motorje in mopede pa seveda kolesa in skiroje? Letos se je ekstremno povečalo število mrtvih motoristov in mopedistov že zdaj za faktor 3x. Če bi tukaj bil red in spoštovanje predpisov pa da bi bilo kakšno delovišče manj na AC pa bi kakšen ukrajinec mal manj prletu v stoječo kolono in v enem zamahu ubil 5 ljudi.... hja smo zelo blizu povprečja zadnjih let.
Tko kot prav @Agerg, nam samo ena nesreča lahko pomeni za 5 do 10% višjo statistiko. Zakaj to razlagam, ker smo tranzitna država in imamo poleg svojega prometa še noro velik tranzitnih tako tovornih kot osebnih prevozov. Če bi nekdo delal statistiko po državljanstvo ali rezidentsvu bi bila slika precej drugačna. Tko pa delamo statistiko na milijon Slovencev ne pa na milijon udeležencev v prometu pa ne glede od kod so. Taka statistika je izkrivljena, ker če se promet povečuje je verjetnost, da se bo tudi število mrtvih premosorazmerno z njim.
Meni je žal, da sem dal mojo 6k na vratih barvat, k je bla podrajsana za tistih par cm.
Zdej mam na levi praske + na strehi se je naredila ena rjava pikica, bog ne daj. Takoj se na machine grey vidi, da ni originalna....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.