Alex Napisano 20. junij, 2020 Prijavi Napisano 20. junij, 2020 pred 11 urami je TiEn napisal: Alex sej jaz imam tudi tanjše zapestje pa 50mm ure lepo sedejo Super. Ta je 48 mm pa bo cool. V torek jo dobim pa bomo videli. pred 11 urami je TiEn napisal: Alex sej jaz imam tudi tanjše zapestje pa 50mm ure lepo sedejo Ta je 47 mm pa bo res prava. Dobil naj bi jo v torek. 😁👍 1 Citiraj
Boss Napisano 20. junij, 2020 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2020 A tele ure se z vsakim replayem skrčijo za 1mm? 🤪 Citiraj
Alex Napisano 21. junij, 2020 Prijavi Napisano 21. junij, 2020 pred 10 urami je Boss napisal: A tele ure se z vsakim replayem skrčijo za 1mm? 🤪 Ha, ha, res je. 😅Pravilna velikost je 47 mm. 1 Citiraj
Alex Napisano 24. junij, 2020 Prijavi Napisano 24. junij, 2020 Po dveh dnevih uporabe nove ure pri plavanju sem res navdušen. Beleži prav vse parametre.Kako sem lahko živel do sedaj brez nje? 😁 1 Citiraj
Bini Napisano 24. junij, 2020 Prijavi Napisano 24. junij, 2020 pred 4 minutami je Alex napisal: Po dveh dnevih uporabe nove ure pri plavanju sem res navdušen. Beleži prav vse parametre.Kako sem lahko živel do sedaj brez nje? 😁 Super, da si zadovoljen z uro! Kako si do sedaj živel brez nje? Lažje kot bi sedaj brez nje 1 Citiraj
NevLado Napisano 24. junij, 2020 Prijavi Napisano 24. junij, 2020 Pred eno uro je Alex napisal: Po dveh dnevih uporabe nove ure pri plavanju sem res navdušen. Beleži prav vse parametre.Kako sem lahko živel do sedaj brez nje? 😁 Počaki 14 dni, ko navdušenje mine, in te bo začelo jezit, ker moraš skos filat. 1 1 1 Citiraj
Alex Napisano 24. junij, 2020 Prijavi Napisano 24. junij, 2020 pred 11 minutami je NevLado napisal: Počaki 14 dni, ko navdušenje mine, in te bo začelo jezit, ker moraš skos filat. To mi ne predstavlja problema. Isto kot telefon, priklopi čez noč in imaš mir par dni.Za dobre stvari moraš nekaj narediti. 😏 1 Citiraj
Boss Napisano 25. junij, 2020 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2020 pred 17 urami je NevLado napisal: Počaki 14 dni, ko navdušenje mine, in te bo začelo jezit, ker moraš skos filat. Men je to tud hud minus, da sem se zato odpovedal nakupu pametne ure. Citiraj
Alex Napisano 25. junij, 2020 Prijavi Napisano 25. junij, 2020 pred 1 uro je Boss napisal: Men je to tud hud minus, da sem se zato odpovedal nakupu pametne ure. Če bi jo imel par dni, bi videl, da se izplača, kaj vse ti nudi. Mojo sem dobil v torek pa ni bila napolnjena do konca in jo stalno uporabljam pa piše gor na njej, da je baterija še za 15 dni.👍😁 Če bi telefonska baterija vsaj približno toliko trajala... 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 25. junij, 2020 Prijavi Napisano 25. junij, 2020 (urejeno) pred 23 urami je Alex napisal: To mi ne predstavlja problema. Isto kot telefon, priklopi čez noč in imaš mir par dni.Za dobre stvari moraš nekaj narediti. 😏 Hja, jaz sem bolj picajzlast in filam zjutrej, da ko pride na cca 80% jo odklopim in ne uničujem baterije po nepotrebnem (čeprav bo verjetno prej ribnila ura zaradi posodobitev, kot pa baterija). pred 4 urami je Alex napisal: Če bi jo imel par dni, bi videl, da se izplača, kaj vse ti nudi. Mojo sem dobil v torek pa ni bila napolnjena do konca in jo stalno uporabljam pa piše gor na njej, da je baterija še za 15 dni.👍😁 Če bi telefonska baterija vsaj približno toliko trajala... Ko boš prvič GPS prižgal, bo 1.5 ure namesto 15 dni Popravljeno 25. junij, 2020 od NevLado Citiraj
Tilen5 Napisano 25. junij, 2020 Prijavi Napisano 25. junij, 2020 Ma 50ur GPS uporabe če se izbere tisti način ki porabi najman baterije 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Boss Napisano 25. junij, 2020 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2020 pred 4 urami je Alex napisal: Če bi jo imel par dni, bi videl, da se izplača, kaj vse ti nudi. Mojo sem dobil v torek pa ni bila napolnjena do konca in jo stalno uporabljam pa piše gor na njej, da je baterija še za 15 dni.👍😁 Če bi telefonska baterija vsaj približno toliko trajala... Mal več bolj resne uporabe pa ti ne bo zdržala dva dni. Je pa res, da za navadno uporabo pa res ne bo panike,. 1 Citiraj
Shrek Napisano 26. junij, 2020 Prijavi Napisano 26. junij, 2020 dne 24. 6. 2020 ob 19:42 je Alex napisal: Po dveh dnevih uporabe nove ure pri plavanju sem res navdušen. Beleži prav vse parametre.Kako sem lahko živel do sedaj brez nje? 😁 Pa...žena to ve? 🤪 1 2 Citiraj
Bini Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 dne 25. 6. 2020 ob 16:27 je Alex napisal: Če bi jo imel par dni, bi videl, da se izplača, kaj vse ti nudi. Mojo sem dobil v torek pa ni bila napolnjena do konca in jo stalno uporabljam pa piše gor na njej, da je baterija še za 15 dni.👍😁 Če bi telefonska baterija vsaj približno toliko trajala... Kako pa kaj ura? 🤔 Citiraj
Alex Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 Pred eno uro je Bini napisal: Kako pa kaj ura? 🤔 Ej, super se obnese. Do sedaj sem jo samo na začetku napolnil full in danes pravi, da je ostalo še šest dni baterije. Pa jo uporabljam skoraj vsak dan za plavanje. Res dober nakup. 👍 1 Citiraj
Bini Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 pred 2 urama je Alex napisal: Ej, super se obnese. Do sedaj sem jo samo na začetku napolnil full in danes pravi, da je ostalo še šest dni baterije. Pa jo uporabljam skoraj vsak dan za plavanje. Res dober nakup. 👍 Garmin je Garmin,to je to. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 pred 9 minutami je Bini napisal: Garmin je Garmin,to je to. Garmin je en kakec. Na mojem oregonu je izparel gumb. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 men je na fenixu 3 najprej crknil ekran, potem dobil novo uro, ki je lepo delala 4 leta, potempa izpadel gumb start/stop na fenixu 5 pa so tezave z merjenjem visine (gpsu se vsake tolko zmesa), njihov support pa meji na retardirance...enkrat tudi menjali z novo, ki je imela iste tezave kako to zgleda: 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 1. julij, 2020 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2020 Ma to si v luknje padal... ne more biti ura kriva. Drugač pa v tolažbo... pri suportu za ure so retardiranci tudi drugi. Se človek včasih prav vpraša kako sploh preživijo s takim odnosom? 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. julij, 2020 Prijavi Napisano 1. julij, 2020 Garmin so bomba ure jim pa manjka malo na kvaliteti. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 pred 5 urami je LabiGT napisal: men je na fenixu 3 najprej crknil ekran, potem dobil novo uro, ki je lepo delala 4 leta, potempa izpadel gumb start/stop na fenixu 5 pa so tezave z merjenjem visine (gpsu se vsake tolko zmesa), njihov support pa meji na retardirance...enkrat tudi menjali z novo, ki je imela iste tezave kako to zgleda: Meni zaenkrat meri višino kar v redu. To vidim takrat, ko grem na bonifiko tečt in ura pokaže - 2m. In kar je smešno, tam je res nižje kot gladina morja. Sem jo pa na začetku moral umiriti in je to pri nas kar enostavno, ker živim ob morju in štartam od te točke. 😁 pred 4 urami je TiEn napisal: Garmin so bomba ure jim pa manjka malo na kvaliteti. So pa bolj točne kot suunto. Vsaj moja je. To sva testirana z ženo, ki ima suunto in sva oba preplaval dolžino 50m bazena.Garmin je okazal točno 50 m suunto pa 47m. Na večjh razdaljah je razlika še bolj opazna. 1 Citiraj
Shrek Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 Žena je plavala po bližnjici... 1 Citiraj
LabiGT Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 1 hour ago, Alex said: Meni zaenkrat meri višino kar v redu. To vidim takrat, ko grem na bonifiko tečt in ura pokaže - 2m. In kar je smešno, tam je res nižje kot gladina morja. Sem jo pa na začetku moral umiriti in je to pri nas kar enostavno, ker živim ob morju in štartam od te točke. 😁 So pa bolj točne kot suunto. Vsaj moja je. To sva testirana z ženo, ki ima suunto in sva oba preplaval dolžino 50m bazena.Garmin je okazal točno 50 m suunto pa 47m. Na večjh razdaljah je razlika še bolj opazna. Glede plavanja na odprtem je tko tko, plavanje na bazenu pa obe 3ka in 5ka brez pripomb. Sicer pa visina je ze ok, problem je pri vzponih, kjer se uri zmesa (poglej graf) 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 Men je moj garmin ful všeč. Parkiram avto, bicikel dol s prtljažnika in na balanco garmina. Med tem ko se preoblačim, je bicikel sam brez mene napravil že dobrega pol kilometra. Tako da lahko sem cel dopoldne v bufetu, pa bom imel ful kilometrov in višincev. 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 pred 4 urami je Alex napisal: Meni zaenkrat meri višino kar v redu. To vidim takrat, ko grem na bonifiko tečt in ura pokaže - 2m. In kar je smešno, tam je res nižje kot gladina morja. Sem jo pa na začetku moral umiriti in je to pri nas kar enostavno, ker živim ob morju in štartam od te točke. 😁 So pa bolj točne kot suunto. Vsaj moja je. To sva testirana z ženo, ki ima suunto in sva oba preplaval dolžino 50m bazena.Garmin je okazal točno 50 m suunto pa 47m. Na večjh razdaljah je razlika še bolj opazna. Če dela, dela vredu, vsaj pri moji je tako. Meter, dva, gor ali dol nima veze. To ni merilec dolžine (meter) zato ne kompliciram in sem zadovoljen. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.