droga in estrada, kaj čemo v sloveniji :)....ne moreš se voziti v kombiju in ne biti pripet, vse ostalo je prodajanje bučk....kakor koli pa, koga to sploh zanima.....najbolje da vsak objavi kaj je imel težave na svoji poti na dopust in nazaj....in ali je lahko tankal bencin/dizel ceneje kot v slo, ali dražje ter ali je bilo pivo dražje na hrvaškem ali italiji....
Jaz sem enkrat koristil Triglav asistenco za kolo... ko smo bili z Mazdasi v Medvodah na pijaci, je medtem guma spustila ... Nedolgo pred tem, mi je zavarovalnicar ponudil dodatno zavarovanje pri avtomobilskem, da velja tudi za kolesa... in je takrat kostalo nekje okoli 6€ dodatno in sem probal... pa je slo skozi BP ... Kolo je nalozil na avtovleko in me peljal domov ...
.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.