Izpit za čoln
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mazda se je itak odločila izgubit zveste kupce in iskat neke nove. Prav namensko to počnejo in to je to. Že leta 2019 sem skoraj šel stran pa sem vseeno poskusil še z zadnjo FL izvedbo šestke, ki je bla vseeno toliko prenovljena, da ni izgledal kot še en facelift. Ja ni mi žal, ampak sem moral sprejeti tono nekih kompromisov in stisnjenih zob ampak na koncu sem jih sprejel deloma tudi zato, ker sem jo dobil zelo ugodno in je odtehtala ostale minuse. Če bi Mazda pripeljala novo 6-ko, mogoče 5 vratmo, mogoče celo s kakšnim turbo motorjem... mogoče... mah dost je pač sanjam. Kaj mi da Škoda Superb, kar mi trenutno izbira pri modelih novih Mazd ne: - Liftback limuzina z ogromnimi prtljažnimi vrati. Najbolj uporabna oblika ever. - Motor, ki omogoča, da se celo malo izživim predno bo treba it na EV-je - Zgleda antitrendovsko, kar mi je totalno noro dobro - Dejansko je nadgradnja na to kar trenutno vozim. Ima vse funkcije in še marsikatero dodatno. Nikakor ne bi šel rad na slabše. - Je velik avto in rad imam avtomobile, ki so nekoliko daljši predvsem zato, da se dajo stvari notri zložit. Pri meni pač odpade cigansko obešanje raznih stvari na zadnjo kljuko, streho in podobno. Bicikel mora it v avto in nikamor drugam... in to brez razstavljanja.
-
Nikoli nisem imel in vrjetno tudi nebom imel clouda. Če že bi si iz stare kište naredil NAS. Seveda v kolikor bi bila potreba. Trenutno ni.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.