Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 20 minutami je Deeyan napisal:

Vse se da, igralne karte so prava resitev 😁

Se mi je zdelo, da ni krep trak :bravo:

N7rRRL1.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano
pred 2 urama je SpEkTr napisal:

Deeyan, kaj pa tole?

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

20220514_143236.jpg

To se da resit, ampak je spet trebba barvat vsa 4, ker bo tezko trofit odtenek barve

Napisano

Mja, kako obstojna barva pa bo potem gor? Najmanj kar bi rad, da se mi potem kaj začne luščit

Napisano
pred 2 minutama je Deeyan napisal:

To se da resit, ampak je spet trebba barvat vsa 4, ker bo tezko trofit odtenek barve

Res je. Da se. A te original barve za 19"  feltne ne moreš kupit. To je hyper Silver barva(črna prašna osnova+ posebna srebrna barva čez. Nikakor se ne moreš približati temu odtenku. Preostane edino barvanje vseh štirih ali nakup originalne 19" feltne. In moliš boga, da nisi kupil tak#ne, ki se bo začela lupit. 

Napisano
pred 4 minutami je SpEkTr napisal:

Mja, kako obstojna barva pa bo potem gor? Najmanj kar bi rad, da se mi potem kaj začne luščit emoji17.png

Ce je priprava taprava se sigurno nebo lusclo

Napisano
pred 3 minutami je SpEkTr napisal:

Mja, kako obstojna barva pa bo potem gor? Najmanj kar bi rad, da se mi potem kaj začne luščit emoji17.png

Če je prav pripravljeno, bo barva večna. Sam sem prebarval že pet kompletov takih 19". Prve pred tremi leti in je barva še vedno kot prvi dan. 

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Če je prav pripravljeno, bo barva večna. Sam sem prebarval že pet kompletov takih 19". Prve pred tremi leti in je barva še vedno kot prvi dan. 

To so bile tiste 'moje' 19tke.....😊😉👌

Napisano
pred 28 minutami je SpEkTr napisal:

Deeyan a to ti delaš?

Jp, ce bos pogledu par postov nazaj, vse tiste objave s slikami so ble moje delo. 

• 6 mesecev kasneje...
Napisano
pred 55 minutami je mazda gh napisal:

Prodam rabljena original Mazdina platišča. Platisca se luščijo (tovarniska napaka) tako da jih je potrebno prebarvat. Drugače so ravna k struna. Možna menjava za kaksne 17ke..ni nujnu da so original mazda..važno da pasejo gor. Cena po dogovoru ali menjava za 17ke z gumami brez doplacila

IMG-9457ff8872c73b45daa8a4189e4b603e-V.jpg

IMG-d5c349352aa130e05be4e177f476a4bc-V.jpg

IMG-1358517f3bb193683a60625d7e7cb3e3-V.jpg

IMG-a140b8efac678bb9ed1a829908ab775c-V.jpg

Uf, koliko teh oguljenih 19" platišč je okoli. 🤔

• Haha 1
  • Začuden 1

Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

Uf, koliko teh oguljenih 19" platišč je okoli. 🤔

Wtf??? Takih feltn še nisem videl. Od česa pa je to?

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 59 minutami je FuManchu napisal:

Slabo pripravljene za barvanje na kitajskem. Cela serija je takšna, le da so nekatere na začetku luščenja, druge so pa že skoraj komplet olupljene. 

Zanimivo, da je temeljna črna, prašno pobarvana, izredno dobro spojena z osnovo, prosojna srebrna pa nikakor z črno. Enostavno se vse začne z par mehurčki, kjer je noter ujet zrak in se samo nadaljuje. 

• Všeč 1
  • Zmeden 2

Napisano

Jaz bi avtorju teme predlagal, da platišča obdrži in jih da peskat ter barvat v njemu ljubo barvo. To bi npr. jaz naredil. Raje kot pa se na 17" vozil. 😃

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano
pred 4 minutami je dvorjan napisal:

Jaz bi avtorju teme predlagal, da platišča obdrži in jih da peskat ter barvat v njemu ljubo barvo. To bi npr. jaz naredil. Raje kot pa se na 17" vozil. 😃

Jaz bi jih tud dal zrihtal. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 38 minutami je dvorjan napisal:

Imam druge ki se ne luscijo, sam so svetlejse..za zimske so mi pa mal prehude 19ke 😀

pred 2 urama je FuManchu napisal:

Same od sebe se zacnejo luscit

• 3 meseci kasneje...
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Kako je ta pogovor sedaj pod "prodam feltne 19". 🤔

Prvi je ravno tvoj komentar pod oglasom… 🤪

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• Jest je spremenil naslov v Lupljenje alu platišč Mazda
Napisano

Sem del sporocil premaknil v ustreznejso temo… 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. 
    • Fak, a ti razumeš razliko, kitajska vlada jim plačuje za vsak prodan avto... tudi za tistega, ki gre v izvoz al pa obtiči na ogromnem parkirišču. Za besedo nelojalna konkurenca še nisi slišal? Še ne dolgo nazaj je bil prehod na EV-je označen za ekološko dejasnje, a zdaj ko jih pa kopičijo na parkiriščih, kjer se večina sploh ne bo prodala se pa o ekologiji ne pogovarjamo več. Neverjetno kako so EV fani tako hipokritski glede tega. Izjavljo samo stvari, ki jim gredo v njihov prid pa samo toliko časa kot jim ustreza. Dvolično do konca.   Kitajci so vso začetno znanje enostavno pokradli, skopirali, sicer veliko po neumnosti in pohlepu zahoda. Ampak vseeno, to so amoralna bitja. Zdaj pa vse viške denarja, ki ga na začetku niso porabili za razvoj lahko uporabijo v nadgradnjo obstoječih tehnologij in v trgovski vojni proti tistim, ki so jim omogočili tak razcvet. Lepo se vidi kako capljajo pri ICE motorjih za zahodnimi izdelki, a pri EV-jih pa so seveda spredaj, ker tukaj je bilo najlažje zahod prehitet, ker smo praktično vsi štartali skoraj iz istega izhodišča a kitajci so imeli veliko prednost saj imajo rude, litij, redke zemlje na razpolago v takih količinah, da lahko enostavno zajebejo vse.    Seveda gorijo tudi Evropski hibridi in EV-ji, ker so ... pazi zdaj to... večinoma baterije narejene kje?    Pa še nekaj - kitajski avti so narejeni za življensko dobo 5-7 let.  Tako kot vse ostale kitajske stvari. Ne zanima jih servisna mreža, ne zanima jih aftersale usluga. Izdelke tako hitro menjajo, da rezervnih delov po nekaj letih praktično ni za dobit.    Sicer pa... probaj pa ne pozabit poročat kako je šlo po 5 letih lastništva kitajca.    
    • Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE
    • Jah, Boss, tole "politično" jamranje v stilu "Kitajci so grdi", pa spet ne bo pilo vode. So vseh sort, tako kot tudi Američani, Slovenci, Evropejci.   Bom komentiral samo avtomobilsko industrijo. Kitajci so naredili načrt delati najboljše EV za dosego svetovne prevlade. In jim prekleto dobro kaže. Evropska avtomobilska industrija se bo morala pa zamisliti in krepko pljuniti v roke, ker tole precenjeno plastiko in pokvarljive avte, ki jih delajo po tekočem traku, tudi ne bodo mogli več vsakemu Janezku prodati. Jaz zase ne morem več 100 % reči, da kitajskega avtomobila pa nikoli ne bom kupil. Če bi izbiral ta hip, bi verjetno izbral kitajski avto, vsi očitki gor ali dol.   Prav zjutraj sem se spomnil na zgornji video, ko sem se peljal po gorenjski avtocesti v Ljubljano. In je bila kolona, ker se je en mojster z VW ID.7 zagozdil v prikolico tovornjaka. Pol havbe harmonike ... Zdaj ne vem, ali je računal na "vsemogočnega" avtopilota, tudi zračne blazine ne vem, če so bile odprte ... Skratka, stvari, ki so opisane v videu, se dogajajo dobesedno vsem proizvajalcem vozil.   Gorijo tudi evropski EV, ICE in še posebej hibridi. Na parkiriščih po Evropi se tudi kopičijo EU-avti. Neregistrirani in registrirani. Finte z eno- ali nekajdnevnimi registracijami pa so Kitajci pobrali prav od Evrope, ki je začela s to prakso. Še pri nas najdeš znamke, ki so delale več kot tretjino prodaje na tak način - enodnevna registracija, potem pa izvoz rabljenega s popustom iz države.   Imamo Slovenci lep pregovor - le čevlje sodi naj kopitar.
    • zakaj mi ni glih vseeno, ko @Slivka omenja lopato, ki bi jo rad sprobal na meni    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.