Alex Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september pred 17 minutami je Bini napisal: Ena po trgatvi.... 🤗😉 Prava in dobra kava - Illy.👍 Zadnjič je bila akcija v Coopu- po 4,50€ . Kupil sem 10 pločevink. Za nekaj časa bo dovolj.🤗 1 Citiraj
Bini Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september pred 6 minutami je Alex napisal: Prava in dobra kava - Illy.👍 Zadnjič je bila akcija v Coopu- po 4,50€ . Kupil sem 10 pločevink. Za nekaj časa bo dovolj.🤗 V sredo verjetno pridem na en kofe v Snack bar.... 🤗 Se lahko oglasiš, dam za kofe.... 😊😉 Citiraj
Alex Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september pred 28 minutami je Bini napisal: V sredo verjetno pridem na en kofe v Snack bar.... 🤗 Se lahko oglasiš, dam za kofe.... 😊😉 Pokliči ,ko boš tam. Če bom imel čas se dobimo. Kaj gresta s kolesom ? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september Zdajle tretja današnja, potem sledi trening 2 uri; KRAV MAGA in kasneje uro in pow odbojke, eto to bo moj ponedeljek. Na nekaj podlage utrujenosti, ko smo včeraj osvajali KSA 2-tisočake, haha 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september pred 24 minutami je Z M A J napisal: Zdajle tretja današnja, potem sledi trening 2 uri; KRAV MAGA in kasneje uro in pow odbojke, eto to bo moj ponedeljek. Na nekaj podlage utrujenosti, ko smo včeraj osvajali KSA 2-tisočake, haha Jaz sem danes zjutraj tudi oddelal dve uri in pol z utežmi in ostale vaje. Ampak ne navadni bodybuilding , ampak organiziran trening pod budnim očesom športnega kineziologa. Sem hodil po poškodbi meniskusa in sedaj kar nadaljujem. Trening imam dvakrat na teden. 2 1 Citiraj
Damijani Napisano 22. september Prijavi Napisano 22. september dobro, ste kar kofetkarji 👍 Kaj pa tisti, ki ne pijemo kave? Okus je odvraten, sveže kuhana pa zadiši božansko. In pravijo, da kuham odlično kavo. Večkrat pridejo po še... Drugače sem jaz pa čokoladar. Govorimo pa le o pravi čokoladi, ne mlečnih in belih zmazkih... 3 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 11:39 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:39 Ena dobra po kosilu.... 🤗😉 2 Citiraj
Bini Napisano petek ob 11:54 Prijavi Napisano petek ob 11:54 En kofetek od zjutraj iz Fatime.... ☕👍😉 3 Citiraj
godlike Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami (urejeno) Težko dobiš v Sloveniji kavo res na nivoju italjanskih, ampak ta je 100% tam. Popravljeno pred 2 urama od godlike 2 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ravnokar mi teče prva današnja, ob čakanju na MotoGP dirko 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.