NevLado Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 (urejeno) dne 1. 2. 2022 ob 8:54 je NevLado napisal: Žee? Jaz sem naročil zame in za @Shrek, pa kaže da bo dobava šele 8 marec Amortizerji so v slo in so se zataknili v carinski postopek... me prav zanima, koliko euriča bodo pobrali Popravljeno 23. februar, 2022 od NevLado Citiraj
Bini Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 pred 29 minutami je NevLado napisal: Amortizerji so v slo in so se zataknili v carinski postopek... me prav zanima, koliko euriča bodo pobrali 😓😵 Citiraj
Deeyan Napisano 23. februar, 2022 Prijavi Napisano 23. februar, 2022 pred 10 urami je NevLado napisal: Amortizerji so v slo in so se zataknili v carinski postopek... me prav zanima, koliko euriča bodo pobrali Sej ko das podatke ti zdej ze poda informativni izracun in je ponavadi res tak obracunano 🙂 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 27. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2022 Amortizerji so v slo in so se zataknili v carinski postopek... me prav zanima, koliko euriča bodo pobrali Zdaj samo pazi, da nebodo predolgo stali oz mučkali na carini pa pol nazaj poslali ker jim kao nisi dal podatkov. Vprašaj Alexa.Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 27. februar, 2022 Prijavi Napisano 27. februar, 2022 pred 1 uro je mazdaman napisal: Zdaj samo pazi, da nebodo predolgo stali oz mučkali na carini pa pol nazaj poslali ker jim kao nisi dal podatkov. Vprašaj Alexa. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja. Pokliči jih sam in zahtevaj, da se carinski postopek takoj začne. Če potrebujejo še kak dokument jim ga takoj pošlji. Ker, če pošljejo paket nazaj, boš moral sam še enkrat plačati poštnino. Poštna carina je katastrofa. Citiraj
NevLado Napisano 28. februar, 2022 Prijavi Napisano 28. februar, 2022 2,9 eur je blo carine. Tako da vse skupaj 25 eur, še vedno džabe 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.