FuManchu Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 4 urami je Bini napisal: Kateri model Vilagerja imaš, ga že imaš ? VTB 8421 Prime. Še čakam na njega 1 Citiraj
FuManchu Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 4 urami je FuManchu napisal: VTB 8421 Prime. Še čakam na njega Olje sem pa tole vzel Citiraj
Bini Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 4 urami je FuManchu napisal: VTB 8421 Prime. Še čakam na njega Jaz imam pa tega... 🤗 In zraven so navodila za sestavo.... 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april A to je iz Ikeje? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 35 minutami je Bini napisal: Jaz imam pa tega... 🤗 In zraven so navodila za sestavo.... Ja upam, da ti je ratal tole sestavit. Zgleda sila zakomplicirano Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Bini Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 1 uro je g.Wankel napisal: Ja upam, da ti je ratal tole sestavit. Zgleda sila zakomplicirano Že lani, dela dve uri na polno.... Citiraj
FuManchu Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april pred 25 minutami je Shrek napisal: Na Vršič? 😁 Na Gorjance 😁 2 Citiraj
Bini Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april Asimina krasno cveti pravtako tudi Encijan... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.