FuManchu Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 4 urami je Bini napisal: Kateri model Vilagerja imaš, ga že imaš ? VTB 8421 Prime. Še čakam na njega 1 Citiraj
FuManchu Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 4 urami je FuManchu napisal: VTB 8421 Prime. Še čakam na njega Olje sem pa tole vzel Citiraj
Bini Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 4 urami je FuManchu napisal: VTB 8421 Prime. Še čakam na njega Jaz imam pa tega... 🤗 In zraven so navodila za sestavo.... 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april A to je iz Ikeje? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 35 minutami je Bini napisal: Jaz imam pa tega... 🤗 In zraven so navodila za sestavo.... Ja upam, da ti je ratal tole sestavit. Zgleda sila zakomplicirano Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Bini Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 1 uro je g.Wankel napisal: Ja upam, da ti je ratal tole sestavit. Zgleda sila zakomplicirano Že lani, dela dve uri na polno.... Citiraj
FuManchu Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april pred 25 minutami je Shrek napisal: Na Vršič? 😁 Na Gorjance 😁 2 Citiraj
Bini Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april Asimina krasno cveti pravtako tudi Encijan... 4 Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 14:00 Prijavi Napisano včeraj ob 14:00 Kakšne imate kaj čilije v vrtu? Jaz imam letos Habanero Orange. Zelo lepi in zeloooo pekoči 😁 5 1 Citiraj
godlike Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami (urejeno) Trenutno nič, ker imam zaloge mletih polne. Scotch Bonnet je mi malo boljši kot habanero. Sem pa imel eno leto noro poln habanero white bullet. Samo tega drobiža pucat, pa je druga zgodba. Popravljeno pred 8 urami od godlike 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami dne 17. 4. 2026 ob 19:46 je FuManchu napisal: Še lopatice pa gasa😁 Čez gorenje muto ga pač ni; ker ima kolesa in se normalno furaš Tukaj me moti da ko prekopavaš moraš res dobro tiščat v tla prvo rundo da se freza orngi prime v plast zemlje Je tole bolj prekopalnik kot pa kultivator Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 51 minutami je NevLado napisal: Čez gorenje muto ga pač ni; ker ima kolesa in se normalno furaš Tukaj me moti da ko prekopavaš moraš res dobro tiščat v tla prvo rundo da se freza orngi prime v plast zemlje Je tole bolj prekopalnik kot pa kultivator Je pa cena čisto druga kot bi bila pri muti.... Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ima tast Mute. Bi mi jo lahko prodal za enak denar, ko je bilo tole. Pa jo ne maram. Prvič je nerodna ko kramp za moj vrt in še dizel so njegove😁 1 Citiraj
Bini Napisano pred 44 minutami Prijavi Napisano pred 44 minutami pred 39 minutami je FuManchu napisal: Ima tast Mute. Bi mi jo lahko prodal za enak denar, ko je bilo tole. Pa jo ne maram. Prvič je nerodna ko kramp za moj vrt in še dizel so njegove😁 Res je. 1 Citiraj
godlike Napisano pred 25 minutami Prijavi Napisano pred 25 minutami pred 59 minutami je FuManchu napisal: Ima tast Mute. Bi mi jo lahko prodal za enak denar, ko je bilo tole. Tast mora "dat" in ne prodat. 🫣 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.