Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

image.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Smo uleteli  na eno vaško veselico z razno raznimi pivovarji. Izbrala sva Hopsbrew pivo. Črno je z okusom čokolade. 

IMG_20220624_205506.jpg

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano

Uf, tale je pa dober in kliče po še 😄

Samo kaj ko ima 7.5%,direkt za na ležalnik pa še tehle 11 čaka v vrsti...😳 🙈🙃

IMG_20220629_200305~2.jpg

IMG_20220702_135044~2.jpg

Napisano

F85D148A-A7AF-4F32-9F22-42D7B1DB23BB.jpeg

• Všeč 1
  • Haha 2

lp

Thomas

image.png

Napisano

Zdajle pa pase eno psenicno… Sicer kozarec ni oravi… notri je Paulaner.. je pa zato kulisa zadaj bolj zanimiva ;)

image.jpeg

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ne Paulaner Weissbier… ;) :D 

Glih na POP TVje bil, ko sem slikal… ;) 

lp

Thomas

image.png

Napisano
dne 2. 7. 2022 ob 14:31 je Bini napisal:

Uf, tale je pa dober in kliče po še 😄

Samo kaj ko ima 7.5%,direkt za na ležalnik pa še tehle 11 čaka v vrsti...😳 🙈🙃

IMG_20220629_200305~2.jpg

IMG_20220702_135044~2.jpg

O tole je pa Hofer zbirka..

bi probal tudi sam, pa sem trenutno na postu :D 

Napisano
Pred eno uro je Denlub napisal:

IMG_20220718_194930.jpg

Mater me dražiš s tem jedilnim listom od Cetare......😉👍

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sej to ne vemo... jih je pa kr precej. Iz glave vem za tistih 5 ukrajincev, pa dva Italijana, za enega Nemca se spomnim. Tud neki Hrvati so bli pa še kaj. Ampak t je samo to kar je bilo v medijih pa da sem uspel prebrati.    Policija te podatke ima, ampak jh ne deli z javnostjo - boh si ga vedi zakaj.    Se pa spomnim nekaj let nazaj, da so mislim na AMZS zapisali, da je bilo takrat 29% žrtev na slo cestah tujih državljanov. To je men velik pa tudi razumljivo - glede na količino tranzita, ki se večino vozi samo po AC-jih, ki so daleč najbolj varne ceste glede na število prevoženih kilometrov.
    • Koliko mrtvih na nasih cestah pa je tujcev?
    • Kaj bi bila ideja? Da prepovemo motorje in mopede pa seveda kolesa in skiroje?  Letos se je ekstremno povečalo število mrtvih motoristov in mopedistov že zdaj za faktor 3x. Če bi tukaj bil red in spoštovanje predpisov pa da bi bilo kakšno delovišče manj na AC pa bi kakšen ukrajinec mal manj prletu v stoječo kolono in v enem zamahu ubil 5 ljudi.... hja smo zelo blizu povprečja zadnjih let.   Tko kot prav @Agerg, nam samo ena nesreča lahko pomeni za 5 do 10% višjo statistiko. Zakaj to razlagam, ker smo tranzitna država in imamo poleg svojega prometa še noro velik tranzitnih tako tovornih kot osebnih prevozov. Če bi nekdo delal statistiko po državljanstvo ali rezidentsvu bi bila slika precej drugačna. Tko pa delamo statistiko na milijon Slovencev ne pa na milijon udeležencev v prometu pa ne glede od kod so. Taka statistika je izkrivljena, ker če se promet povečuje je verjetnost, da se bo tudi število mrtvih premosorazmerno z njim.  
    • Meni je žal, da sem dal mojo 6k na vratih barvat, k je bla podrajsana za tistih par cm.   Zdej mam na levi praske + na strehi se je naredila ena rjava pikica, bog ne daj. Takoj se na machine grey vidi, da ni originalna....
    • Moj nasvet? Ne kupuj mazde dizla z več kot 200kkm, razen če ni 1 lastnik. Za CX-3 je 2.0 G120 vrh glave, vrhunski motor brez težav in lepo poskočen.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.