Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem se razveselil, ko se mi je zdelo, da sem (par dni nazaj) srečal @Wankel, pa se je izkazalo za lažno upanje. Zdaj pa namesto v moški družbi s pivom "nazdravljam" z otroci in nadomestkom piva...

IMG_20230824_090554418.jpg

• Všeč 3
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Nafilal hladilnik za sobotni piknik ... Za zacetek bo dovolj... Mora ostat se prostor za meso in kaj sladekga ... 

image.jpeg

• Všeč 6
  • Začuden 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Važno da je za meso in pivo. Sladko je sekundarnega pomena😁

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Noja... za praznovanje RD se spodobi, da je tudi kaj sladkega :D ... Letos ne bo torte... bodo pa kremsnite :D  ...

• Všeč 2
  • Ljubim 2

lp

Thomas

image.png

Napisano (urejeno)

En mali za uverturo z Svetih Višarij 😆

IMG_3172.jpeg

Popravljeno od MazdaBoy

Napisano
pred 2 urama je dvorjan napisal:

Svetih Višarij ... ;)

Popravljeno 👍

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano

Ob pizzi pase pivo… ;)

IMG_2217.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Zar priloge ;)

IMG_2251.jpeg

IMG_2233.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Kosilo (vcerajsnji ostanki ;) )

IMG_2254.jpeg

IMG_2257.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Za zacetek…

IMG_2322.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano (urejeno)

Žeja je:cheers:

IMG_20230902_202347.jpg

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Končno prišli...Nubert nuBox WS-103...rabljeni na eBayu za 185€ z ptt vred😃 Pri desnem na sliki je malenkost poškodba levo spodaj...res minimalno-na pol metra že težko opaziš...in malo vdrta zaščitna mrežica visokotonca...za funkcijo nima veze,tako,da bo OK. Sledi gumastih nogic oz. lepila le teh,so pa šle z krpo in izopropanolom lepo dol.👌 Sem seveda takoj "odprl",razmontiral visokotonec od nosilne plošče z mrežico...Knipex Cobra,in samo zasukaš z priključnicami vred,k je "na bajonet",nakar je mrežica šla komot stran od plošče. Sem čisto enostavno eno kuhinjsko krpo večkrat prepognil na cca 2cm za podlago,in od zadaj mrežico z pomočjo ročaja izvijača vdrtino "zmasiral" navzven v prvotno stanje. Je šlo presenetljivo natančno🧐-ni razlike oz. sledi vdrtosti...čeprav je mrežica iz dokaj trde mrežaste pločevine...mi je kar odleglo.😅 Danes pa priključil in testiral...najprej sweep 20Hz-20kHz vsak kanal posebaj,nato pa gaaas....kar nekaj z youtube...glede na bruto-volumen 3,47L igrajo res presenetljivo...Nubert pač. sem dal zelo na meji obremenljivosti,in tudi v bassu igrajo kar spoštljivo. Glede na to,da bodo zmeraj rezani že pri 200Hz,ker bodo za Dolby Atmos stropne kanale,"polna kapa"😃👌 In še za tiste,ki jih to zanima-slike. Na žalost pa nisem mogel zajeti slike kretnice,ker je znotraj privijačena v ohišju (ni na terminalu),in ne želim razcufati izolacije,ker jo pol težko zrineš nazaj kot je bilo...je pa sigurno "adijo pamet"...in kot pri Nubertu tradicija-ima seveda varovalke za kretnico,za visokotonca in tudi za nizko/srednjetonca. Na terminalu pa stikala za bass (montirano na zidu ali prostostoječe) in visoke (neutral oz.linearno ali briliantno). Zanimiv je bassovec-za to klaso absolutno nenormalen,masiven in težek z košem iz tlačne ALU-litine,popolnoma ventiliran centrirni "pajek",ventiliranje pogonske tuljave (se vidijo luknje),magnetni sistem tudi absolutno nenormalen za to velikostno klaso zvočnikov...vse narejeno za velike hode. Še nekaj podatkov:   Obremenljivost-80/120W Impedanca 4Ohm Občutljivost 83dB (1W/1m) oz. 86dB (2,83V/1m) Frekvenčni potek- montirano na zidu: 95–27.000Hz  ±3dB                                                                 80–30.000Hz  -6dB                                         -prostostoječi: 119–27.000Hz  ±3dB                                                                   94–30.000Hz  -6dB Mere: 23x14x10,8/12,3cm  Teža:2,9kg   Dost klobase 😅 VID_20251129_115729.mp4
    • To že, ampak vsak hrib ima potem spust v dolino. Pa ta cesta ni ravno pretirano ridasta, da bi bila konstantna speljevanja in bremzanja. Razen.... je razen, če si Schumacher.   Ampak ravno to potem lahko razloži tiste anomalije pri prikazu, ker BC preračunava porabo in domete glede na zadnjih nekaj 10km vožnje. Jaz osebno bi šel na en lep ravninsk izlet recimo po AC do Lj in do Maribora pa bi tankal polno na ravnini. Potem pa se spremlja kako se poraba, domet in kazalec za gorivo obnašajo.
    • Moja 6-ka je tudi danes zjutraj, po tednu dni še kar mrzlih noči kresnila takoj. Brez niti malo jamranja. Akumulator ima 4 leta.
    • Kakšne tri vergle? WTF. Moj dizel stoji zunaj pod milim nebom. Edino kar je drugače je, da ogrevalne svečke rabijo dve sekundi da se ogrejejo namesto poletnih pol sekunde od pritiska na gumb. Ko štarter obrne je  pa takoj v trenutku motor vžgan- štarter deluje manj kot pol sekunde.    Aja pa akumulator je še originalen torej več kot 6 let star. 
    • Ma ja. To vsi pokljukajo.   Tudi jaz sem na Alfi, čeprav sem kupcu povedal za točo in da je spredal bil menjal odbijač, luč in blatnik.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.