MazdaBoy Napisano sobota ob 09:38 Prijavi Napisano sobota ob 09:38 Podgorica….spili tu pa tam kak pir 😉🍻 3 2 Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 05:54 Prijavi Napisano nedelja ob 05:54 Kofe pa ni ravno pocen, če imajo take € kot mi.... Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 06:03 Prijavi Napisano nedelja ob 06:03 (urejeno) pred 8 minutami je Bini napisal: Kofe pa ni ravno pocen, če imajo take € kot mi.... Pomoje ice coffee ali kaj podobnega. Popravljeno nedelja ob 06:03 od g.Wankel Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
godlike Napisano nedelja ob 08:46 Prijavi Napisano nedelja ob 08:46 Lepo vreme je, pa more moški kuhat: 3 1 Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 09:49 Prijavi Napisano nedelja ob 09:49 Pred eno uro je godlike napisal: Lepo vreme je, pa more moški kuhat: Pečt si mislil.... 1 Citiraj
Jest Napisano nedelja ob 09:49 Prijavi Napisano nedelja ob 09:49 Včeraj… 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano nedelja ob 21:07 Prijavi Napisano nedelja ob 21:07 (urejeno) Včeraj še kot darilo danes pa uničene prve 5l piksne pira.... Popravljeno ponedeljek ob 07:19 od Bini 1 1 Citiraj
Bini Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 2 urama je Shrek napisal: O, Apatinca si pil.... 👍😉 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 11 minutami je Shrek napisal: Jap... Domače pivo, kjer sem bil... Pa lozu zraven, da prime... 😁 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.