Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od vasja.pigac · Napisano
Hvala obema za odgovore doslej. Zgodi se tudi, če se zavore ne dotaknem. Primer, ko se zgodi: peljem po avtocesti 130 km/h (brez tempomata), grem v tunel, kjer je omejitev 80, zato daleč spustim "gas", da bo ravno do tunela hitrost dovolj padla. V tem primeru se zavore nisem niti dotaknil, pa se vseeno lučke prižgejo... -
Od Mraušk Mčk · Napisano
27 let stara mikrovalovka. Teža brlizu 25 kil, skupna priključna moč 3,5 KW!!! Tipka za štart crknila. Ugotovil, da stara plastika razpada - nosilec tipke deluje kot vzmet in seveda se je po toliko letih zlomil. Še dobro da imamo doma še iz modelarskih časov stekleno tkanino. Zadeva sedaj sela BP -
Asco določene modele delajo v Velenju In, kaj si potem vzel? Nekdo je omenil Gorenje s paro, jaz imam takšnega, kupili 3 mesece nazaj je pa isto ko pri Mazdi, verjamem da niso vsi modeli isti
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ni se mi pokvaril mobitel. Mulc ima poleg stropa in sten tudi tla polimana z led trakovi iz Temuja. Zelo modro. (danes je mulc doma ker je nekaj bolan. fotkal sem na skrivaj) Drugače pa za 14 letnika čisto navadna postelja 140 širine. Nima nog (predalov tudi ne), je pa podkonstrukcija škatlasta. Na to podkonstrukcijo potem gre zgornja konstrukcija ki jo je potrebno sestavit posebej. Postelja ne predvideva letvenega dna (latoflex), jaz pa sem hotel da ga ima, zaradi česar je bilo zadevo potrebno modificirat - dvignit naslonjalo- modifikacija ni zvišala števila vijakov. Če bo treba stvar selit, bo pomagala samo motorka.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.