Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja tudi jaz ne morem verjet, da sem moral kaj takega napisat. Ampak ne razumem kaj ima število javljenih kilometrov veze z varstvom osebnih podatkov. Kilometri se vežejo le in samo na VIN cifro avta in nikoli na voznika, saj to ne bi imelo nobenega smisla. Ko pride registracija ti navedeš koliko predvidevaš prevozit v naslednjem letu in plačaš akontacijo. Če boš prevozil več boš ob naslednji registraciji doplačal, če pa manj se pa šteje v znesek za naslednje eno letno obdobje.
-
Ne morem verjet, da si tole ti napisal, kaj pa varstvo osebnih podatkov.....
-
In ti že veš, da je to naredil zanalašč, ker si se pač tako odločil.
-
Tvoja logika me kar fascinira. V Bohinju je v tem času vsaj 60% avtov s tujimi tablicami in ti trdiš, da bi pač do Bohinja morali meti AC, da tole sfolgamo? Aja včeraj se je po podatkih AMZS stalo popoldne od Bohinjske Bele, čez celoten Bled do Lesc. Sem šibnil čez Soriško Planino v Železnike in preko Škofje Loke v Lj. Ja cca pol ure več vožnje kot ob najbolj idealni varianti brez prometa skozi Bled. Ampak tud to ruto so italijani našli in se malo cijazili navzgor. K sreči so obupali na sami Soriški planini.
-
Ampak, če je nekdo zanalašč s svojim avtom zapeljal v drugi avto, je kriv. Ali moramo po tvoje ugotavljati, če sta se sporekla pred tremi leti in se mu je ta prvi maščeval.😉
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.