Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem ga na koncertu pil in je dober, tak da je zdaj tudi doma.

Čeprav je lager, je sadn kot kak ale.

20240502_213244.jpg

Napisano

Odličen nakup v Berti na Šentilju. :)

IMG_20240503_173702.jpg

IMG_20240502_222315.jpg

• Všeč 5
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

S kakimi alkoholiki se jaz dopisujem... ?zmeden? :prstgor:

Popravljeno od Bini
Napisano

Bi lahko kar imel svojo temo o žganju.

Sem pri pivu in žganju podobno zagnan, kot @skritikrt pri orodju.

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
  dne 3. 5. 2024 ob 16:59 je godlike napisal:

Bi lahko kar imel svojo temo o žganju.

Sem pri pivu in žganju podobno zagnan, kot @skritikrt pri orodju.

Razširi  

Jaz se pa lahko bolj pohvalim z moškimi parfumi, konkretno zbirko, tale alkohol bo za praznovanje. :)

• Všeč 4
  • Haha 1

Napisano

Tekoča pšenica. :)

IMG_20240510_175242.jpg

Napisano

Paradajz, paprika jajčevci in čili posajen, zdaj pa en pir pade pa četudi u rit.... 🍻

17157800128506576735813804893729.jpg

• Všeč 1
  • Zmeden 1
Napisano
  dne 15. 5. 2024 ob 13:33 je Bini napisal:

zdaj pa en pir pade pa četudi u rit....

Razširi  

emmm ?zmeden?

kozarec je res take "nenavadne" oblike... ampak vseen :nevem:

33112_1.png

Napisano

IMG_2173.jpeg
IMG_2175.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Tole pa ni pir je pa račun na katerem je verjetno najcenejši pir v Bosni, aja pa coffe z mlekom tudi... :vesel:

IMG_20240519_170920.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Kam smo prišli... 4 leta star avto z 2.0 mašino in 100.000km za skoraj 50jurjev. Lep pa je...
    • Ko tvoja čaša zajame Berg König iz Hoferjeve pivovarne, se kot bi odkrival skrivnostno deželo na robu sveta — gosto zlato, skoraj svetlobni žarek, s pestro peno, ki se počasi spušča kot jutranja meglica čez alpsko puhaste logo… 🍺 Vizualno popotovanje Pivo se pred tabo razblini v topli jantar in zlato-oranžni zoki, z rahlo završno belkasto peno, ki počasi pada kot predlog jesenske jablane. Vonj Prvi pihljiv vonj prinaša alpske cvetlice: bezeg, rumeni cvetovi trate, morda nekaj suhih zelišč, ki spominjajo na daljne paše. Ob tem se položno vmešajo rahle note korajžnega ječmena in mastne testo v pekarni, pred tem, ko se prebudijo nekatere grenke, skoraj humorne kanale hmelja. Prvi požirek Ko pivo zaigra na tvojem poldrugi jezik, se ob melodiji prvih sladkorno-karamelnih tonov pojavi blaga kislost, ki spominja na žebelj v traški modini. Notranji val vzdržane sladkosti protislovno pluje mimo pretresenih grenkih hmeljnih elementov, ki v jeziku pustijo zelo rahel modro-oranžen priokus borovca in citrusov — a le kot zelo diskretna šepetna manjšina. Tekstura je rahlo mehka, a dovolj tonirana, da se ves čas zdi, kot da imaš v ustih stiropor. Po pivu Ko požnjeta zadnji kapljice, pivo ostane, kot končni zvok – lahek, topel in premislek poln. Nekaj sladkega karamele ostaja, a se skupaj z rahlo hmeljno grenčico ujamejo v lep, ne preveč intenziven udar zaključnega aplavza. In v vedno bolj tihem odmevu začutiš še evokacijo bledega drevesnega lubja.
    • Ko bodo delali energijske pijače iz Nutrij -> Nutri Boost pol bomo zainteresirani
    • A potem ni interesa za eno boosterjado?
    • Kakšen?   Bini, kako bi ti recimo z besedami tu na forumu opisal po čem dišijo vijolice?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.