Radijska postaja brickala nekatere Mazda radije
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ma ni važno kaj pišeš,ker če bi šel pa z Golobom,bo bil pa super in še več,a ne?...je pa zanimivo,kake "salte" delaš...aja,saj je tema za vice😂... Pa ne bom tako smetil,k ni tema za politiko...bom pa enega starega,k lih paše😉 Stevanović="mucek"
-
Hansgrohe in Grohe sta tam-tam...isti drek...eni pravijo,da je en bol "high",drugi,pa da drugi....pogledaš na škatlo in je made in China....od Hansgrohe-ja Axor mogoče še,ostalo je pa 👎...sam Axor zna pa biti pri ceni še nad Dornbracht-om...pač odvisno od serije in modela,in če je v designu mal "extra" hitro prbijejo na jurja za eno armaturo Zaenkrat,če ne bodo od Keuco edicija 400 poleg galanterije tudi armature,po tem bo najbrž spet Dornbracht Lissè🤔
-
V kopalnici je Armal ca. 25 let star. Teče kot urca. V kuhinji je Grohe, tudi ene 5 let dela. Na umivalniku pa je Unitas. Baterija spustla, pipa cankala. Je prišel mojster in bil fasciniran, vse žive baterije imel, le te ne. In smo bili brez pipe 10 dni, da je prišla nova baterija. Ne dam se, če je garancija. Zaključek zgodbe, žal ima Unitas kitajsko baterijo in ni keramična. Tudi v službi vidim, da ročka pada občasno. Pa je to na 3 leta stari stavbi. Torej slaba baterija => Hansgrohe.
-
Od sportman333 · Napisano
Osebno HansGrohe (original, karkoli pač že je) v Maviju ne bi kupil nikoli več, pred 10 leti ko sem delal bajto kupil kao neke višji rang pipe za kopalnico 500e/kos , wc (za umivalnik) pa mi po 10ih letih na določenih delih rjavita😵💫😵, tko da....nič od nemške kvalitete....čakam da se enkrat naveličam in vse skupaj zamenjam za navadne pipe za 50eur.... -
Brez skrbi, tud vas bo peljal scat. Itak pa je tako imenovani "one trick pony" in več kot ponavljat Jelinčičeve fore itak ni zmožen. Bil je pri Jelinčiču in zdaj pojdi pogledat kolikorat je bil Jeličnčič v vladi pa je bil kar precejkrat parlamentarna stranka. Zakaj bi šel v vlado pa katerokoli že, če pa je tam treba delat. V opozicij je namreč dovolj, da malo pizdakaš, pametuješ in predvsem pobiraš plačo. To je Zmago prav dobro vedel in prav lepo je nekoč dejal, da je narod pač glup. Ja dejansko je predvsem mislil na svoje in zdaj Stevatovi volilce. Ne vem kako naj si drugače razlagam, da gredo volit za nekoga, ki jih noče zastopat v vladi. Ne razumem res, sam grem na volitve izbrat stranko, katero upam, da bo vladajoča in bo zastopala moje interese oziroma bolje povedano izvajala program, ki mi je blizu. Tako da tale pony bo plesal pač epizodo do naslednjih volitev potem pa je njegova politična zgodba končana. Pa mislim da nam je za njegovo usodo enako vseeno na levi kot tudi na desni strani. Na desni vam je trenutno potreben le kot pač "useful idiot". Pa ne mi rečt, da ni tako.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.