Ne nič ne tulijo pri nobeni hitrosti. Izredno tihe so. Po pravici povedano sploh ne vem kolk mi je vulkanizer napolnil, samo nekaj je omenjal 2.5 in 2.4 . To bom preveril med vikendom v miru.
To pa ja, kamenčke pobirajo, da ne rečem pri seb k mam peščen dovoz. K da bi peskal vse skupaj. Duh po gumi je kar izrazit, ampak daleč od tega da bi bil neprijeten - guma pač. Tud to ne vem kje so narejene - preverim, ampak načeloma mi je to več ali manj vseeno, ker bi morale bit narejene po iste postopku ne glede na državo izvora.
GoodYear Eagle F1 asy.6
Kaj pa povezane osebe? To tudi malo omejitev postaja, če imaš kar d.o.o. in s.p. tako malo skupaj ali pa blizu v žlahti. Zaostrujejo tole, kot mi je bilo rečeno.
Tako rekoc minimalca ni vec ze nekaj casa. Nad 500€ je vstopni prispevek. Pol pa se ddv....hitro si tam 600-700€ na mesec za drzavo ne glede na to al se prikazujes kot reveza
Ja dooju je to olajsava, spju ne
Hja firma d.o.o in s.p., pa si iz d.o.o-ja plačuje najemnino s.p.-ju.
Tudi take poznam 😉
WC papir in še marsikaj je na d.o.o. šlo, pa v kuferaum domov.
Tega tisti ki smo zaposleni v velikih firmah pač ne moremo delat.
Mogoče pa probam, za delo od doma firmi poslat predračun za najem poslovnega prostora 😅
Pa ofnam popoldanca normiranega.
Saj pravim ampak niso majhni od 500. Bil sem nominiranec na zacetku. Prispevki se naslednje leto dvignejo glede na promet....moras res met mal prometa da ostanejo minimalni. Drugace po letnem obracunu dobis nove prispevke glede na lanski rezultat. Been there
Je pa bilo vcasih min prispevek tam okoli 100€ sam da doba tece. Tega ni vec
Je pa bilo vcasih min prispevek tam okoli 100€ sam da doba tece. Tega ni vec
Ekola
Minimalni sp prispevki 2023 so znašali 463,87 evra, maksimalni pa 2.705,97,34 evra. Letos pa bodo znatno višji. Kot že omenjeno je bil nedavno s strani Sursa objavljen podatek o povprečni plači 2023. Ta je 2.220,95 evra.2. mar. 2024
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.