Na zadnji vožnji z 6-ko sem ugotovil, da po 10-ih letih (toliko je stara namreč ) navigacija v avtu sploh ne dela več. Vpišem destinacijo in se ne zgodi nič. V bistvu ni nič hudega, ker itak uporabljam Google maps.
Sem že gledal ta video of Šusterja. Prijavljen sem na povezane storitve. Sistem naj bi sam posodabljal karte na relacijah, ki jih vnašaš v navigacijo, kjer se redno giblješ ter na območju 20x20km od doma. Do sedaj še nisem opazil kake posodobitve, naložene karte pa so bile letnik 2023 (avto je letnik 2025). V tem času pa so se določene strani v kraju kjer stanujem spremenile. Finta je, da "uradni" postopek ročne posodobitve ni deloval, ker program ni prepoznal SD kartice.
Ne bo držalo. Kolikor vem ni iz tistih Križevcev pri Lotmerki. Goričko premore še ene.
Drugače pa Prleki so zelo fajn ljudje. Enako tudi ljudje z Goričkega. Zagotovo vpliv vinske trte.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.