Skoči na vsebino

Lučka za servis in tehnični pregled

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Gregster napisal:

Napiši hvala, če ne bo štala😁

Se pa spodobi,da nebo pomote....👌

Napisano

Eni ne čekirajo forumov vsako uro...bo že odpisal. Chill.

• Všeč 2
  • Haha 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Vem, vem, samo on ima g160 in tam je eno in drugo olje po novejših ser. knjigah....  Zato bom jaz kar ostal na original Mazdinem čeprav ga dela Total.... 👍
    • Grenlandija je od Danske, Danska je od Evrope, Evropa je od Amerike, Amerika je od Izraela.
    • Glede na druge proizvajalce ima Mazda zelo splošno specifikacijo.   In kot sem zapisal, so ble vse te gradacije predpisane. Sem pa sam šel za to na Ravenol, ker je bil A3. Shell AF pa je A5. In če študiraš olja, ugotoviš, da je A5 samo bolj ekološko in da zaradi tega kaj drugega trpi.   Ford in Alfa imata hudo natančno specifikacijo in tudi če je olje iste gradacije, se ne igrat. Na Alfi je šla multiair enota v takih primerih, na Fordu pa wet belt razpade.
    • H kateremu zdravniku hodi Ostržek? K mizarju.  
    • Zakaj pa ne več CX-60 ? Ali ima kakšne bistvene slabosti (mene zanima bencinc hibrid) ? Meni zgleda to "top" avto, vizualno zunaj in notri, po moji oceni najboljši od vseh Mazd, pa še original Mazda vrtljivi gumb ima (mislim da je top tudi na Japonskem). Ampak ko sem kupoval takrat ni bil v mojem cenovnem rangu, mogoče naslednjič pri menjavi, če bo upam še obstajal.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.