Skoči na vsebino

Najgrši "voz" vseh časov?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ves kako se z tem avtom peljes nekam na sever nemcije...ko da si doma na fotelju...

sm par let nazaj ga vozu neke gospode na sestanke...ze za pelat je hud...da pa si zravn je pa uzivancija...

res pa je da je skupo vzdrzevanje. -_-

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

ves kako se z tem avtom peljes nekam na sever nemcije...ko da si doma na fotelju...

sm par let nazaj ga vozu neke gospode na sestanke...ze za pelat je hud...da pa si zravn je pa uzivancija...

res pa je da je skupo vzdrzevanje. -_-

bencinca al dizla?a?

Napisano

a sam mene una lada 112 na prejsnih fotkah spomina na mazdo 323 HB , tm letnik 95+ men sploh ne zgelda tok napacna ...

Napisano

Men j epa multipla pred FL en najbolj cool avtov kar jih je. Grde so mi prakti?no vse novodobne toyote, par mazd :D ( 5 ?e posebno, pa tud kak?na druga se najde ), marsikater od teh, ki ste jih tukaj lepili da so vam grdi so pa men nenormalno cool ( npr thesis sramezljiv ) in podobni.

Ja vem...?uden okus mam :aaaaa:

Napisano

Ful velik avta za mal denarja ampak ga za tako ceno ne bo prodal, ker je uncool pa ?e ugly povrh.

33112_1.png

Napisano

Heh, tapravi ponaredek MB ali Jaguarja :aaaaa: Je pa res, da ?e bi mu dali druga?no masko gor, sploh ne bi izgledal tako napa?no. Mogo?e celo bolje od kak?nega originala.

• 1 leto kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Moj osebni favorit v tej kategoriji je sicer Fiat Multipla, vendar, ker pride s tovarni?kim opravi?ilom (Failure in Italian Automotive Technology), se uvrsti na drugo mesto. Top kandidat, pa mi je definitivno Renault Megane "podmornica" (mislim, da so tam nekje med letom 2004 in 2008 - tista odsekana zadnja ?ipa). To da majo francozi Eiflov stolp mi je jasno, in mi je tudi jasno zakaj ga imajo - dol z njega gledajo v nem?ijo kak se avti delajo... te je pa enkrat bila huda megla, pa so megana naredli...

Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Moj osebni favorit v tej kategoriji je sicer Fiat Multipla, vendar, ker pride s tovarni?kim opravi?ilom (Failure in Italian Automotive Technology), se uvrsti na drugo mesto. Top kandidat, pa mi je definitivno Renault Megane "podmornica" (mislim, da so tam nekje med letom 2004 in 2008 - tista odsekana zadnja ?ipa). To da majo francozi Eiflov stolp mi je jasno, in mi je tudi jasno zakaj ga imajo - dol z njega gledajo v nem?ijo kak se avti delajo... te je pa enkrat bila huda megla, pa so megana naredli...

Meni niti Multipla niti Megan nista bila napa?na. Je pa taka oblika, ki je nismo vajeni in nam bolj le?i vse kar ima olimpijske kroge ali neko ?ahovnico v krogcu (ker delajo to, kar ?e poznamo). Audiji so se sicer malo popravili pri dizajnu, ?eprav so si preve? podobni, pri BMW-jih se ne spreminja skoraj ni? (pa? zehajo? dolg?as), MB pa napreduje po zaslugi Le?nika, sicer bi ?e vedno izgledal ko neki pogrebni voz z merkom iz pu?ke na koncu havbe. Okusi so razli?ni. Je pa res, da nem?ko naravnani ljudje te?ko sprejemajo spremembe in jih je treba nekak potisnit preko praga, da ugotovijo, da vseeno ni vse tako grdo kot si mislijo (npr. Bangle pri BMW-ju kako desetletje nazaj - en kup prito?b, zdaj pa jim je v?e?). Ena mojih izbrank izmed gr?ih kolnki?t je pa ta (zadek brez vsakr?ne domi?ljije):

0202205-BMW-5-series-Touring-530d-Tourin

Napisano

?e me spomin ne vara, so imeli pri tej kolnki?ti precej domi?ljije, ko so konstruirali mehaniko (motor in podvozje). Pa tudi v primeru nesre?e se ta oblika dobro izka?e pri varovanju potnikov...

Za ostalo pa... Pa naj pove raje kak?en umetnik, ki se na oblike bolj spozna, ker bom jaz gotovo spet kak?no tako butnil, da me bodo imeli za kmeta. Takega, s hribov doma...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Motor in podvozje je samo kup znanja. Oblika pa; lahko bi naslednjega naredili po stilu Patrije pa bi imel ?e bolj?o varnost potnikov v prtlja?niku. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Močno dvomim da tudi pri tem kolaču niso bili zraven.
    • Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.