Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Ta napaka oz. oranžno opozorilo se je pojavilo pred tednom dni, in še kar vztraja. Gre za X180 GT Plus

Seveda tempomat ne deluje, sem mislil da bo čez kak dan izginilo, pa ni in žal je prvi izredni servis na vidiku.

In tu se pojavi še ena nadloga, ta teden sem v zvezi s tem, trikrat klical v Makomo Nm, vsakič je bilo rečeno da pokličejo nazaj iz servisa...Obup, ne bom jih več!

Je imel kdo podobne oz enake težave in kako se je izšlo?

Koliko časa velja sedaj uradna garancija na avto letnik 2020, tri ali šest lest?

Kateri servis predlagate, da bo tole čim prej urejeno. Ni problem, bom se zapeljal tudi v Mb, CE, Lj če bo treba...

Popravljeno od Sonyfan
Napisano

Obriši prednji znak, verjetno si kak "debel mrčes" razmazal čezenj ... Radar je za logotipom Mazda in če je ta umazan, ne deluje.

Napisano
Pred eno uro je Sonyfan napisal:

Tale napaka oz. oranžno opozorilo se je pojavilo pred tednom dni, in še kar vztraja. Gre za X180 GT Plus

Seveda tempomat ne deluje, sem mislil da bo čez kak dan izginilo, pa ni in žal je prvi izredni servis na vidiku.

In tu se pojavi še ena nadloga, ta teden sem v zvezi s tem, trikrat klical v Makomo Nm, vsakič je bilo rečeno da pokličejo nazaj iz servisa...Obup, ne bom jih več!

Je imel kdo podobne oz enake težave in kako se je izšlo?

Koliko časa velja sedaj uradna garancija na avto letnik 2020, tri ali šest lest?

Kateri servis predlagate, da bo tele čim prej urejeno. Ni problem, bom se zapeljal tudi v Mb, CE, Lj če bo treba...

5 let je garancija,če je bil kupljen pri nas v slo. Pokliči v Selmar Celje.....😉

Napisano
pred 1 uro je dvorjan napisal:

Obriši prednji znak, verjetno si kak "debel mrčes" razmazal čezenj ... Radar je za logotipom Mazda in če je ta umazan, ne deluje.

Na to sem tudi sam pomislil...Znak je lep in čist, napaka ostaja

Napisano
dne 1. 7. 2023 ob 1:43 je Sonyfan napisal:

Kaj si spremenil post?

Zdaj izgled kot da sem bil pijan, ko sem svoj odgovor dodal.

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Kaj si spremenil post?

Zdaj izgled kot da sem bil pijan, ko sem svoj odgovor dodal.

Nič nisem spreminjal

Napisano

Zdaj vidim, da je blo v prvem vprašanju kam peljat.

Jaz pa danes gledam. Kaj se te to pisal,....

Mogoče pa mi je kdo dal kaj v pivo.

• Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
dne 1. 7. 2023 ob 0:43 je Sonyfan napisal:

Preveri še kamero na šipi, če je čista, mogoče ima kaj veze

Napisano (urejeno)

A Mazde ne javijo za kamero na šipi?

Ford se joče, da je umazana šipa, naj jo operem.

To je po navadi konec zime, ko prviš svinjarija, ki se suši na steklu izredno hitro.

Popravljeno od godlike
Napisano

Javi za cel sistem skupaj. Se pravi al je radar zasvinjan (največkrat se recimo sneg nabere gor, al je recimo šipa zamehljena pri kameri oziroma je še kaj ledu gor. Se pa zgodi, da tudi, če je sonce nizko pod določenim kotom in pada svetloba direkt na kamero ravno tako dobiš omenjeno napako.

Recimo napako zarad sonca fašem ene 2x-3x letno. Zaradi ostalih zadev pa verjetno tam okoli 5x do 10x. Ni kritično, če veš, da je vzrok svinjarija v kolikor je pa kaj drugega pa hitro na servis dokler je garancija.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Je zadnjič montiral pri meni mojster. Že 10 let sodelujeva. Skozi dela vse z Millwakue-jem. Pa sem ga vprašal kak servisira, ker se baje ne da. Je rekel, da 5 let dela, potem za dobro ceno proda naprej. Crknilo pa mu še nič ni.   V glavnem. Ne samo servis, tudi lastništvo me moti pri njih. Da ne bo pomote.
    • Zakaj pa je tvoj odrešenik ni spustil? Bi lahko na tak način blažil kronske težave, ne pa najemal kredite in delil dodatke.
    • Golob je kriv 😆   Aja, če bi bil Golob, bi bil še cenejši, ker bi marža ostala nižja 😉
    • To sem mislil v kontekstu zmogljivosti...tisto,ko sem pisal o max. navoru. Drugače pa imaš 100% prav. Rotirajoči stroji-vrtalni vijačnik,udarni vijačnik,cirkular,kotna brusilka,tračna žaga,motorka itd...tukaj se pri meni konča. Tudi pri svedrih,žagicah ipd.-dreka ne kupujem več...sem imel eno res neprijetno izkušnjo pri svedrih. Sem nekdaj za "mali cvenk" kupil ene svedre...Mister tool ali nekaj takega🙄...je že zeloooo dolgo tega...cca. 30-35 let....v setu svedri za kovino,svedri za les,svedri za kamen.... In sem vrtal luknjo 5mm v pločevino-Knauf-profil...z levo roko držal profil,z desno vrtal z vrtalnikom Kress 500BS-sem ga tukaj že predstavil. In ko je sveder zagrabil-pok,se je sveder zlomil,in spodrsne stroj proti roki😲.... Sem imel še srečo-lih tisti 1cm,kjer gre žila čez kito ni vtrgalo,drugače pa kar orng rana....se je na srečo kar dobro zacelilo,a kri je bilo "adijo pamet...,da je žena skoraj v nezavest padla.....je dobesedno "teklo" po tleh...😬 Pa si pol misliš-butelj...samo k je že prepozno....🙁   Dreka-ne hvala....toliko se pa imam rad,da mi tega ni treba.  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.