Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Po zakonu kamot pa na obali tudi.... :nevem:

Na obali še ne. Nikoli ne veš, kdaj pride saharski pesek. Baje, da so zimske gume the best zanj. 

Napisano
dne 22. 3. 2025 ob 8:16 je Bini napisal:

Po zakonu kamot pa na obali tudi.... :nevem:

jaz jih nisem dal dol k sm se vozu v LJ, bom ta teden zrital letne :D

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 9 urami je Tilen5 napisal:

jaz jih nisem dal dol k sm se vozu v LJ, bom ta teden zrital letne :D

Enako. Včeraj je bilo bolj toplo povsod kot na obali. V Ljubljani so hodili že v kratkih rokavih. Je škoda zimskih gum. 

Edino na 6-ki i bom še malo počakal, da jih spilim do konca. 

Napisano

Ja, bo treba v akcijo in menjat gume, so zimske že postale glasne in to je prvi znak, da je čas za menjavo! Seveda je potrbno še upoštevat marsikaj drugega.... :nevem:

Napisano

Eh, jaz premalo kilometrov delam in se kar avstrijskih datumov za zimske gume držim. 

Napisano

Ne, imam zimske gume, samo se nekako držim datuma od začetka novembra do sredine aprila. Pa ne do dneva točno. V glavnem se mi ne mudi z menjavo, ko je konec zime, jeseni jih dam pa prej gor.

Napisano (urejeno)

Zanimive so tele cene gumic, se spomnim kako sem za cliota 40€ po komadu R14 jemal, hah, zdej bom mel pa cene od 150 do 200€ po komadu. Nissan najbrž dobi PilotSport 4S, Mazda pa F1 Asymmetric 5. Če bo še količinski popust, kopim še zimske za Mazdo, sam tiste pa še nimam nagledane.

Kje zdej največ naročujete, liderpnevmatik? al tam k je pač najcnej?

Popravljeno od 50keda
Napisano
pred 2 urama je 50keda napisal:

Nissan najbrž dobi PilotSport 4S, Mazda pa F1 Asymmetric 5

Kak pa da si se odločil za pretekle modele?

Napisano
pred 15 minutami je godlike napisal:

Kak pa da si se odločil za pretekle modele?

Zato, da boljše za nas ostanejo in da ne dvignejo preveč cene zaradi povpraševanja. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Asymmetric 6:
image.png

Pilot Spor 5S še neobstaja, vsaj nisem našel. Imam pa še v bobnu za nissan Continental SportContact 7, ampak samo pod pogojem, da bojo drastično ceneje na kos kot PS4S (aka 50€).

Napisano

@godlike tako ja, ni je pod 20" zato za mene ni obstajala :D Pač nihče z normalnim avtim tega načelome na kupi, zato je po mojem v teh dimenzijah ni.

@Boss tako ja, planiram kakšen track day zarad tega  pogledujem po S, drugače bi z lahkoto vzel Conti SC7. Za SC6 dečki pravijo, da je premehka in jo zradiraš takoj, zato so potem vsi, ki so že bli kdaj na track dayu priporočal PS4S.

Napisano

PZ5 je letos ven prišla, testov še ni.

Po moje je PS4S vrhunska izbira. Bo pa jo vidno žrlo, kot moje PZ4.

Ampak to se seveda zavedaš, ko kupiš.

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Kaki mojstri ste to, da vam najboljše in najdražje gume niso ok..... :whatever:

Ne razumeš... stotinke se lovijo.

33112_1.png

Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

Vidim, da res ne razumem.... :wub:

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Danes grem zamenjati gume na cx30 k mojemu mehaniku z svežimi Conti 7. 

In takoj moram it en krog po Kopru, da izboljšam čas. 

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Zmeden 1

Napisano

Pol si napačne kupil.

SC7 bi moral in ne PC7. Saj vem, da je tvoja CX-30 premium in si samo za to kupil Premium Contact. 😉

Napisano (urejeno)
pred 13 minutami je godlike napisal:

Pol si napačne kupil.

SC7 bi moral in ne PC7. Saj vem, da je tvoja CX-30 premium in si samo za to kupil Premium Contact. 😉

SC 7 ni na voljo v dimenziji 215 /55 r18. 😉

Pa tudi sicer do SC 7 preveč športne gume za cx30. Premium so bolj "človeške" in tišje. 

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

Tako naročeno, F1 Asymmetric 6 za mazdo z temlem popustom: 

me bo pršlo na koncu 149,49€ na komad, not bad :)
Aja in zakaj sm si premislil? Zato ker sem še enkrat pogledal in sta dva parametra boljša pri 6, bremzanje na mokrem in tišja je. Bomo toliko več gonli PS4S raje :D

Za nissana pa PS4S sem tudi dobil ugodne cene.

Popravljeno od 50keda
Napisano
pred 22 minutami je 50keda napisal:

Tako naročeno, F1 Asymmetric 6 za mazdo z temlem popustom: 

me bo pršlo na koncu 149,49€ na komad, not bad :)
Aja in zakaj sm si premislil? Zato ker sem še enkrat pogledal in sta dva parametra boljša pri 6, bremzanje na mokrem in tišja je. Bomo toliko več gonli PS4S raje :D

Za nissana pa PS4S sem tudi dobil ugodne cene.

Še malo pa nam bojo za celotne gume dal nazaj.... 😵‍💫😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• to situacijo bisvteno spreminja, ker človek ki je na kokainu (+alko 1,8 promila ?!?) malo drugače funkcionira (možgani dajejo hype občutek) kot pa povsem trezen, in se odpira veliko vprašanje kaj vse se je tam "dogajalo", lahko je bila problem samo ena napačna beseda in se je zgodilo kar se je...
    • Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.